חוות דעת

jac611

New member
חוות דעת

קוראים לי יעקב ואני אמור לעשות ניתוח באיכילוב. הסיבה המרכזית שאעשה את הניתוח היא הורדת משקל בשביל שתהיה הצלחה לאחר מכן כאשר אעבור ניתוח
בגב. הניתוח בגב שעשיתי בוולפסון נכשל בגלל עודף משקל שלא נאמר לי.
ביום א' הייתי במחלקת השמנת יתר באיכילוב ושם אני אומר לכם "פתחו את כל הקופה" ז"א לא החסירו דבר ואפילו היה להם האומץ לאמר שקרה מקרה מוות כתוצאה מה ניתוח ,אבל זה קיצוני מידי. אני חושש לאחר הניתוח שתתקוף אותי "התקפת רעב" ולא תהיה לי שליטה ואז מה יהיה?
זו פעם ראשונה שאני אעבור ונאמר לי שהניתוח הוא למעשה הוא למעשה "פרצת דרך מובילה" ואת המלחמה לשמור על המשקל זה אני והיכולת שלי.
אבקש תגובות מאנשים בעלי ניסיון.
תודה.

קובי d11

New member
ניתוח

יעקב אני רואה לפי הכרטיס שלך שאתה בן 64 ,והבעיות שיש לך יחמירו בגלל השמנת יתר ,איזה ניתוח אתה רוצה לעבור ?אני עכשיו בן אוטוטו 67 עברתי את הניתוח טבעת לפני 15 שנה, בדצמבר 2000 ,ירידה במשקל תשפר את כל המדדים ,לחץ דם,סכרת ,כולסטרול ,טיגליצרידים ,בעיות במפרקים ,בעיות בגב .
דע לך שניתוח הגבלת /קיצור קיבה ישמש ככלי עזר לירידה במשקל ,ולא יעשה את העבודה בשבילך,אפשר לרמות את הניתוח באכילת ממתקים שוקולדים ,ודברים טובים מהסוג הזה,ואכילת מאכלים עתירי קלוריות ,אז בעזרה שלך אני בטוח שתרד במשקל ,למשקל נורמלי ,לא חייב להיות לפי הספר ,אני בטוח שאתה לא חושב להיות דוגמן,הכל בשביל הבריאות ,וזה מה שחשוב בגיל שלנו המחלקה באיכילוב ברשותו של ד"ר סובחי ,מחלקה טובה ורצינית ,נכון שבכל ניתוח יש את הסיכונים ,אבל גם בהשמנת יתר יש המון המון סיכונים ,מה שנשאר לי לאחל לך בהצלחה בניתוח ,הצלחה בפרויקט של הירידה במשקל ,אשמח לשמוע ממך פה בפורום

קובי

jac611

New member
תגובה לקובי

א. תודה
ב. לפי מה שאמרה האחות הם הולכים על "שרוול".
ג. עוד לא גמרתי שם כי אני צריך להפגש עם כירורג ועוד....
ד.אני אהיה בקשר.
חג שמח.

קובי d11

New member
ניתוח שרוול

מה זה האחות אמרה הולכים על שרוול תתיעץ עם רופא כירורג שיסביר לך על כל סוגי הניתוחים ,ההחלטה בסופו של דבר היא שלך. בהצלחה בכל

קובי

למעלה