חוות דעת....

נירס123

New member
חוות דעת....

שלום! קניתי (יותר נכון קנו לי...) היום פסנתר (חדש!) של חברת HERMAN זה גרמני.... מישהו מכיר??

1Stand By Me

New member
גם אני...

קניתי אותו לפני חודש בדיוק... הוא ממש טוב... תתחדש...

נירס123

New member
ואללה?

HERMAN דגם TRADITION ??? באיזה צבע? כמה עלה לך? איפה קנית? אם את רוצה פרטיות, שלח מסר.... ניר.

נירס123

New member
אהה

אתה קנית דגם אחד לפני הטרדישן שלי... הטרדישן עולה 12,650 ש"ח. הוא בצבע חום כהה או שחור אני לא כל כך זוכר, עם שני פסים בצבע בורדו כזה בצדדים. HERMAN TRADITION לא שילמתי מחיר מלא כי: א, יש להם מבצע איזה שהיא הנחה על כל הפסנתרים. ב, עשינו טרייד אין, הם קנו מאיתנו את החשמלי שלי ונתנו לנו זיכויי. ועשו לנו עוד הנחה נוספת...נחמדים הא? הוא עדיין לא הגיע... אני אמור לקבל אותו עוד 9 ימים... יש לו צליל מאוד יפה שמצא חן בעייני, והוא ממש חזק כאילו העוצמה של הצליל ויש לו גם באסים חזקים... ו...זהו

1Stand By Me

New member
קודם כול....

זאת את... ואני גם קניתי דגם הזה.. כי גם לי הוא היה אמור לעלות 12,000 ומשהו.. והוא היה במבצע...

נירס123

New member
אווווווווווופס סליחה.......

ממש מיצטער.... אז קנית כמו שלי? יפה... איך את מרוצה ממנו? הוא כמו שתיארתי בצבעים? אני מניח שאת גרה בראשון? איפה? איפה את לומדת ובת כמה...? חחח חקירה של השב"כ...

1Stand By Me

New member
אמ..

כן.. הוא כמו בצבעים שתיארת.. והוא ממש טוב.. זה ממש הרגשה טובה לנגן עליו.. אמ.. אני גרה ביישוב ליד גדרה..ואני בת 14.. כמה זמן אתה לומד/מנגן?

נירס123

New member
אני גר בראשון.. ו...

על פסנתר אני מנגן שלוש שנים. בעיקרון זה 6 שנים כי ניגנתי עוד שלוש שנים על אורגנית לפני הפסנתר... אבל חוץ מקריאת תווים, השלוש שנים האלה לא נתנו לי כלום
ואני עכשיו מהזה מיצטער
של למדתי מהתחלה על פסנתר ואז עכשיו הייתי אחרי 6 שנים... חבל... ואת.? כמה זמן מנגנת? ומה בדיוק את מנגנת?

נירס123

New member
שכחתי להוסיף שיש לי יומולדת ב2/8

יומולדת 14 ושמונה חודשים.. חחח

1Stand By Me

New member
מזל טוב לך..

גם אני עשיתי את אותה טעות והתחלתי ללמוד על אורגן קודם..מה שלא נתן לי כלום... למדתי על אורגן בערך 4 שנים.. ועל פסנתר שנתיים

נירס123

New member
מה בדיוק את מנגנת?

איזה סגנון? ואיזה יצירות... תפרטי קצת יותר... יש לך איסייקיו?

למעלה