חוות דעת

amiteliyahu

New member
חוות דעת

הייתי רוצה לשמוע על צימרים טובים בחד נס או ברמות שמתאימים לזוג עם נוף לכנרת

drtrip

New member
יש כ"כ הרבה טובים...

אלו שני המקומות שאני אישיתי הכי אוהבת וגם את רוב הצימרים שם. יש אולי בודדים שהם פחות טובים, אם אני אתחיל ברשימה לא אסיים. בכל מקרה רק שתדעו ששם משקיעים המון בצימרים וכדאי לכם להכנס לאתר של תפוז טריפ ולבדוק מה הכי מוצא חן בעיניכם כי זה גם עניין של טעם. ממליצה על: המערה, אויר ואווירה-חד נס, רמות-בריזה בכפר, בקתות עץ אורן, ועוד... בהצלחה!

נבד

New member
"בקתה ברמה" במעלה גמלא

מקום יפה ומושקע ונוף מדהים לכינרת. סוויטות מרווחות לזוגות, המלצות לטיולים ואטרקציות.

דןודנה

New member
אינויטו בחד נס

אומנם בלי נוף אבל כל השאר מסביב מפצה על זה. המארחים אנשים מקסימים שחשבו על כל פרט ופרט בבקתות וגולת הכותרת של האירוח היא ארוחת הבוקר. ממש גורמה. המחיר יקר אך שווה כל שקל.

aviro

New member
אנוויטו מקום נחמד אבל....

היתי שם לפני כשנתיים,מקום יפה ,שבילי עץ,מים זורמים,בתוך הצימר הכל מאוובזר עם השראה איטלקית ,אבל איך אני אגיד את זה בעדינות מבלי לפגוע יותר מידי? בעל הבית צריך להתרחק מהעסק,לתת לבעלת הבית לטפל,זה יועיל יותר,גם כשנסענו הבייתה וניכנסנו לשלם במשרדו של בעל הבית הרישמיות והרצינות הייתה בולטת,אבל הגרוע מכל קרה לי איתו אחרי שנה ,כאשר רציתי לבוא שוב והתקשרתי בערך בשעה 22:00 אולי חצי שעה יותר מאוחר,ואז נרמז לי שהשעה מאוחרת,ואני שאלתי אז אתה לא מוכן לדבר איתי? ואז נאמר לי כן,כלומר אנני רוצה להמשיך בשיחה,ניתקתי את הטלפון בבושת פנים ,ומאז אני מתהלך עם הרגשה של החמצה,לא החמצה שלי,אלא החמצה של המקום,(ואל תישכחו שאני בא מהתחום של הצימרים,לכן הרגשת ההחמצה גדולה יותר)

בלבי

New member
נרמז לך שהשעה מאוחרת בצדק !

יש שעות "מקובלות" להתקשר בהן. בעל הצימר לא אמור ולא צריך וודאי שלא חייב לעשות איתך עסקים באמצע הלילה. אני לא הייתי מעיזה להתקשר להזמין צימר ב 22:30 בלילה, מתוך ריספקט לזולת. לאנשים יש הרי גם חיים פרטיים. לא הכל סובב סביב הלקוח. ללקוח הישראלי אין גבולות ואין אלוהים. כל הכבוד לבעל אותו צימר ששם גבולות. בחרת לנתק את הטלפון בבושת פנים ? בחירה שלך. בשל כך להחמיץ את המקום ?? אוי האגו האגו... כמה עצוב. אגב, מה רע ברישמיות וברצינות ? יש מיליון טיפוסים על הפלנטה. אז הוא רישמי, so ?? מה שחשוב, שורה תחתונה זה הצימר, התחזוקה שלו, ולא האישיות או ה life style של בעל הצימר. זה מה שנקרא להפריד בין עיקר לטפל. ולא השכלת. חבל.

דןודנה

New member
מסכימה עם בלבי

ובכל מקרה אולי הבעלים דני לא מאוד נחמד ולבבי כמו אשתו גת והוא טיפוס קצת יותר מרוחק אבל כשאנחנו ישבנו שם לארוחת בוקר יצא לנו לשוחח איתו לפחות חצי שעה ויותר על ענייני היום יום ובכל יום הוא גם דאג לפנק את הכלבים שלנו בעצמות כבדות שזה בעיני שיא ההשקעה הפינוק והלבביות - לפנק את הכלבים של האורחים שלך. כולנו טיפוסים שונים ויש אנשים חמים יותר וחמים פחות אבל שורה תחתונה זה האירוח המדהים שיש שם ואנחנו יצאנו בהרגשה שהתארחנו בבית של חברים ולא אצל אנשים שזה העסק שלהם.

katam

New member
צודקות. ../images/Emo32.gif נדמה לי שהוא ויטרנר

אפילו הויטרנר העירוני של קצרין. אורלי

aviro

New member
אני לא חושב שאתם צודקים אבל..

אני גם לא בטוח ,שעה 22:30 זה לא מאוחר,אני(כעוסק בענף) קיבלתי טלפונים גם בשעות יותר מאוחרות(גם כשהייתי ישן) ועניתי באדיבות ,אתם טוענים שיש לו חיים פרטיים ואתם צודקים,רק שאותי הוא לא יראה שם יותר,ואני בטוח שהוא יחזיק מעמד,אבל זוהי התנהגות צרכנית נכונה,כבר אצרו אל תהיה צודק היה חכם,במקרה שלי הוא לא צודק ולא חכם

בלבי

New member
במקרה שלך האגו ענקי , זה הכל

אתה "מעניש" את בעל הצימר על שיש לו חיים פרטיים?
אתה לא בטוח ששעה 22:30 זה מאוחר ?? זה מאוחר בשביל בעל הצימר! נקודה. אתה יכול להחליט רק בשביל עצמך מה זה מאוחר או לא, עד איזו שעה אתה מדבר עם לקוחות, וגם לאפשר להם להעיר אותך משנתך
. אתה אפילו יכול לדבר עם לקוחות כל הלילה, אם זהו רצונך. אם זה מה שמתאים לך - סבבה. התפיסה שלך לגבי העניין לא מחייבת אף אחד אחר! אתה מלא חשיבות עצמית ("כעוסק בענף"). אתה שופט, מחרים ומתלונן על אותו בעל צימר חף מחטא, ולמה ? כי הוא לא "נכנע" לגמחה שלך לנהל שיחה באמצע הלילה. הייתי בטוחה שאתה בן טיפש-עשרה. נדהמתי לגלות (בכרטיסך האישי) שאתה מתקרב לעשור החמישי בחייך. ולא, זו לא צרכנות נבונה !
לא לתחום את שעות העבודה מול הלקוח, זו טיפשות, חוסר בשלות וחוסר פרופורציות בחיים. גמני בעברי הרחוק לא השכלתי לשים גבולות ללקוחות ולתחום את שעות עבודתי, ודיברתי עם לקוחות מדי יום עד חצות. בדיעבד אני מבינה שמה שעשיתי היה "למכור את נשמתי לשטן". חוסר איזון טוטאלי בחיים. שילמתי מחירים אישיים מאוד כבדים על ניסיוני "לרצות" את הלקוחות בכל מחיר ועל חשבון הכל בחיי או "לגרד" עוד פרנסה "בכל שעה". ואתה יודע מה ? כשקבעתי לעצמי סדר קדימויות בחיים ושעות עבודה ברורות (כדי לפנות זמן לעצמי ולחיי הפרטיים), ויום עבודה הסתיים לו מדי יום ב 19:00, לקוחותיי כיבדו אותי אף יותר. כי הפגנתי ריספקט עצמי! מי שרוצה אותך ישיג אותך בשעות שנוחות לך ! העובדה שיש לך עסק אין משמעה שאתה צריך לרקוד לפי החליל של כל דיכפין. כל אחד מחליט בשביל עצמו מה נכון לו ומה מתאים לו. לכל אחד סדר עדיפויות וסדר קדימויות שונה. כל אחד מתנהל שונה. לדעתי האישית, מי שמעיז מלחתחילה להתקשר בעינייני עבודה באמצע הלילה, זה חוסר כבוד, ומגיע לו בעיטה בתחת. ואתה עוד כועס ?! "אותי הוא לא יראה שם יותר" חה חה חה ממש "הראת לו מה זה" ! מי שלא מכבד את ה"כללים" והבחירות של הזולת, בכל מקרה לא ראוי להיות לקוח שלו. כך שאתה לא עושה טובות לאף אחד, אתה מעניש ופוגע רק בעצמך.

דןודנה

New member
אני בעצמי כשאני

רוצה להתקשר לבעלי צימרים אם זה בשעות שאחרי 20:00 בערב אני חושבת כמה וכמה פעמים אם להתקשר ואם זה לא מאוחר מדי ואולי אני מפריעה בשעות האלו ואולי יש ילדים קטנים וזה מפריע? כמו שאני לא הייתי רוצה שיתקשרו אלי הביתה בשעות הלילה בענייני עבודה אני מתארת לעצמי שכך זה גם עם בעלי הצימרים ואפילו אם העסק שלהם הוא מתוך הבית ולארח בבית.

הם לוקחים עוד כסף על הבאת כלב!!!

אז לפחות שיתנו עצם. אותי זה ככ עצבן שויתרתי. 80 שח על הכלב? איזו הגזמה וזה אחרי שהצימר עולה כמעט 800 שח??? חוצפה. לא רוצה כלב-תגיד שאסור. מוכן-אל תגבה על זה. תות

למעלה