חוות דעת

מצב
הנושא נעול.

odaya02

New member
חוות דעת

חוות דעת
שלום בנות האם מישהי מהבנות עברה טיפול במדיקל סנטר ? אשמח לקבל חוות דעת תודה אודיה

אני מטופלת בהרצליה. האחיות שם

חוות דעת
שלום בנות האם מישהי מהבנות עברה טיפול במדיקל סנטר ? אשמח לקבל חוות דעת תודה אודיה
כולן זהב טהור , תמיד עם חיוך על הפנים. את ההמתנה לאולטסאונד אני לא כל כך אןהבת, במיוחד שאני באה מוקדם בבןקר, לאחר שקבעתי תור, ונאלצת לחכות לרופא (לא שלי) שתמיד מאחר, ולא אנקוב בשמו אבל שמעתי שיתכן והוא יוחלף. לאחר השאיבה הפינוק הוא גדול, מעבירים לחדר נחמד עם טלויזיה, מקבלים ארוחה נחמדה על מגש עם פרח, ואני אישית מאוד מרוצה שם. דבר אחד חשוב, את השאיבה וההחזרה מבצע הרופא הפרטי שלי ,כולל כל ההוראות. את תוצאות בדיקות והאולטרסאונד מודיעים לו בטלפון ואח"כ אני מדברת איתו ומקבלת הוראות להמשך. זהו. שיהיה לך בהצלחה

העין ה 3

New member
מסכימה עם כל מילה

כולן זהב טהור , תמיד עם חיוך על הפנים. את ההמתנה לאולטסאונד אני לא כל כך אןהבת, במיוחד שאני באה מוקדם בבןקר, לאחר שקבעתי תור, ונאלצת לחכות לרופא (לא שלי) שתמיד מאחר, ולא אנקוב בשמו אבל שמעתי שיתכן והוא יוחלף. לאחר השאיבה הפינוק הוא גדול, מעבירים לחדר נחמד עם טלויזיה, מקבלים ארוחה נחמדה על מגש עם פרח, ואני אישית מאוד מרוצה שם. דבר אחד חשוב, את השאיבה וההחזרה מבצע הרופא הפרטי שלי ,כולל כל ההוראות. את תוצאות בדיקות והאולטרסאונד מודיעים לו בטלפון ואח"כ אני מדברת איתו ומקבלת הוראות להמשך. זהו. שיהיה לך בהצלחה
מסכימה עם כל מילה
ועוד דבר חשוב שכתבתי בהודעה אחרת: אחרי החזרה קמים והולכים ברגל ישר לאוטו. כמי שעברה טיפולים בבתי חולים אחרים, זה היה בהתחלה מאוד משונה ומלחיץ. אבל אחוזי ההצלחה שלהם יחסית מאוד גבוהים (גם אני הצלחתי שם...). ועוד דבר שאני אישית מאוד אהבתי (יכול להיות שזה נעשה גם בבתי חולים אחרים): שבועיים וקצת אחרי התל"מ הם התקשרו לשאול מה שלומי ומה ילדתי. כשהגעתי לטיפול נוסף הם התקשרו להזכיר לי להביא תמונה של עידן! והם תמיד תמיד זוכרים מי אני, מה הסיפור שלי וכו'.

תמי אפשר לדעת מי הרופא שלך

תמי אפשר לדעת מי הרופא שלך
(הפרטי כמובן)

מצב
הנושא נעול.
למעלה