חוות דעת

Mori1987

New member
חוות דעת

שלום!!! ברצוני לקבל אישור סופי על התפריט שלי שהינו מן שדרוג לדיאטת הלחם שמצאתי כי היא מתאימה לי עד מאוד. להלן התפריט: (יש לציין כי התפריט אמור להכיל 1200 קלוריות) בוקר: 2 פרוסות לחם קל מרוחות בגבינה חצי אחוז שומן+ 4 מלפפונים. ביניים: יוגורט 0 אחוז שומן. צהריים: 4 פרוסות לחם קל מרוחות בגבינה+ ביצה קשה/טונה במים+ 4 מלפפונים. ביניים: תפוח עץ ירוק+ מעדן דיאט 0 אחוז. ערב: 4 פרוסות לחם קל מרוחות במטבוחה חריפה (של "אחלה")+ קופסת שימורים של פטריות (300 גרם) עם חומץ ושום. שתייה: 5 כוסות נס קפה נטול קפאין ביום (ללא חלב כלל) והמון מים. אם התפריט איננו מגיע למינימום אשמח אם תמליצו לי על תוספות וחוץ מזה אם תתנו לי מספר אפשרויות לגיוון של הטונה או הביצה הקשה בצהריים.

eaz1514

New member
יותר מדי לחם פחות מדי חלבון

ירקות חוץ מלפפון ופירות. גיוונים לבגינה/טונה: פסטרמה דלת קלוריות, גבינה צהובה 9%, סרדינים ללא שמן, חומוס, פילה עוף בגריל, סלמון מעושן. עד כמה שידוע לי עדיף גבינה 5% על גבינה 0.5%.

tamysh

New member
למה עדיף גבינה 5% על 1/2 אחוז? וגם

לא ככה בנויה דיאטת הלחם -10 פרוסות לחם קל ביום?

4maya

New member
אחוז השומן

מוצרי החלב המומלצים לצריכה הם של 3%-5%. בכמות שומן קטנה מו אין ספיגה מלאה של הסידן בגוף. ההבדל בקלוריות בין דהונה 0% ל-3% הינו מזערי ולא הוא שיעצור את הירידה במשקל. אם חשובה לך תזונה נכונה וקבלת כל הויטמינים ואבות המזון כדאי לצרוך מוצרי חלב שבהם הסידן גם ייספג בגוף. בנוסף לכך-למה לא לוותר על הלחם בארוחת הצהריים ולהחליפו במנת חלבון שיכולה להיות בשר/דגים, ואת הפחמימות שמספק הלחם להחליף בקטניות. יש הרבה סוגי קטניות וניתן לגוון ולהרוויח גם מאכל שמספק פחמימות וגם שפע של ויטמינים כדוגמת ויטמיני B, אשלגן, מגנזיום ועוד. יש כל כך הרבה סוגי קטניות שקלים להכנה - שעועית, עדשים ירוקים ואדומים, אפונה, חומוס. אפשר גם להכין אורז מלא, כוסמת, גריסים. כל אלה, לדעתי, יכולים להוות תחליף למנת הלחם בצהריים ע"מ לספק לגוף גיוון ככל הניתן במזון הנצרך. אשמח לעזור בהמשך. בהצלחה!

חוות דעת כללית ביותר

התפריט לא ממש מגיע ל 1200 קלוריות, ניתן להערכתי להוסיף עוד 2 פר' לחם קל ולגוון יותר בממרחים(אבוקדו, טחינה, גבינות עם מעט יותר אחוזי שומן - 5% למשל וכו').

למעלה