חוות דעת

hagaiad

New member
חוות דעת

גלופה לסווצ'ר למסע שלנו לפולין. בבקשה אל תאמרו רק אם זה יפה או לא, תגידו איך לשפר ואם יש לכם רעינות אחרים זה יתקבל מאוד בברכה!! תודה רבה

Gal isr

New member
מחזורים ה'-ו'?שני מחזורים במסע אחד?

אני מצטרף למחשבה שעדיף בלי הטלאי. מאיפה המשפט? אולי אפשר להקטין קצת הכל ולכתוב מאיפה הוא גם?

hagaiad

New member
אני יסביר

קודם כל זה באמת 2 מחזורים, אבל זה לא בצפר כל כך גדול, המשלחת מונה 43 תלמידים. התכוונתי שהטלאי הצהוב ליד הדגל ישראל יסמל את עניין משואה לתקומה שזה עניין המסע, המשפט הוא מ"לך דודי" - שורה ממזמור של תפילת ערב שבת. אני יראה מה אני יעשה בקשר לטלאי, יש עוד תגובות? הציור מספיק ברור מה זה?

Gal isr

New member
Ok, אז אני מציע להכניס את המקור

לציטוט. סתם ציטוט בלי מקור זה כמו...כמו דברים שאנשים אומרים שמשהו בלי משהו זה כמו משהו בלי משהו.
.

gold ayelet

New member
אבל הם בת ספר דתי והחולצה היא לא

בשביל כולם... היא יותר בשבילם וכולם שם יודעים מאיפה המשפט...

נטלי 100

New member
זה לא משנה

גם אנחנו לקחו קטע מ"מיכה" ובכל זאת הוספנו בסוגריה מתחת למשפט מאיפה זה לקוח.. זה שמעלי צודק זה לא משנה אם כולם יודעים מאיפה זה לקוח הפרטים קטנים באמת חשובים.. וגם אני בדעה של להוריד את הטלאי ~נטלי~

Gal isr

New member
../images/Emo45.gif הרי לא הולכים עם החולצה

ביננו לבין עצמנו, אלא בחוץ ואנשים כן יראו, ובטח שיתהו מאיפה המשפט הזה הגיע.

hagaiad

New member
חלופה נוספת דומה

פה רק הורדתי את המגדל שמירה והגדלתי את שאר הדברים. זה עדיף?

Old Cat

New member
חגי, תוריד את הטלאי !

חבל שצריך להסביר למה. פשוט תוריד. השימוש בו בכל הזדמנות מבייש בעיקר את המשתמש. יש מספר סמלים שהשימוש בהם לצרכי יום-יום (כמו גם לצרכים של ביטוי פוליטי) הוא זילות של משמעות הסמל. מה עוד שאינו מוסיף דבר למטרה החולצה. על "כל המוסיף - גורע" שמעת? רוצה הצעה? הקטן את המבנה של גג הר האפר והזז אותו מעט שמאלה. שים גדר תיל בין מגדל השמירה למבנה, באופן אלכסוני כך שיקטן בפרספקטיבה בכוון המבנה. כאילו שנמשך ממגדל השמירה (המעצר, המחנה, הגיטו) למבנה של גג הר האפר (השמדה, המוות שבא אחרי המעצרים). דגל ישראל מרחף מעל זה רעיון טוב, אם תקפיד שלא יהיה גדול מדי ולא יכסה יותר מאשר מחצית רוחב גב החולצה.

הם צודקים...

במיוחד old cat שנתן לך סיבות מספיק טובות להבין למה להוריד את הטלאי

hagaiad

New member
איך זה עכשיו?

והטלאי לא כוון ח"ו שיצא מזה איזשהו זילות של הסמל, הרי זה חולצה שמראה זכרון השואה לא סתם שימוש

ixmix

New member
כמעט.

הקטיני את הדגל - לא סביר שהדגל יהיה בגודל הכיפה על הר האפר, אם לא גדול יותר. הדגל לחצי מגודלו, והכיפה להגדיל.

Old Cat

New member
ברור

ברור שהטלאי לא כוון ח"ו לזילות משמעות הסמל. גם ארחים שמנצלים הסמל הזה ומשתמשים בו למטרותיהם הנלוזות לא עושים זאת למטרת זילות הסמל. אבל זה מה שהם גרמו. לכן אני כותב: לא להשתמש בסמל הזה ! לענין התוצאה הנוכחית: יופי. הרעיון של שדגל ישראל המכסה ושומר מעל על המבנה של הר האפר הוא רעיון יפה. שממחיש בחלקו את בכוונה של הקמת המדינה כמקלט ליהודי הנרדף והמאויים. קצת תקטין את גודל המבנה שיהיה מקום לחולצה ושיהיה כסמל ולא ככיסוי לכל הגב. קצת תקטין את גודל הדגל שיהיה מקום לכתובת שחשובה מאד ושתישמר הפרופורציה. עוד משהו: גודל האותיות של "מחזור ה-ו" לא יותר גדול מגודל האותיות של שם בית הספר.

הגעתי קצת באיחור אבלכמו שאמרו

כנראה צדקו אכן ללא הטלאי הצהוב זה הרבה יותר מכובד ונראה הרבה יותר מרשים. הגלופה האחורנה מדהימה וכוללת את החיים והמוות שהיו שם בנוסף גם ציטוט יפה ומרגש. שורה תחתונה חולצה מאוד מתאימה ויפה למסע החשוב הזה כל הכבוד! והכי חשוב מסע משמעותי ומוצלח!

למעלה