חוות דעת

pepo92

New member
חוות דעת

שלום לחברי הפורום אני מאד רוצה להצטרף לסיור של פרנס לאתונה. אני בטוחה שיש מחברי הפורום שהיו בסיור הזה, ספרו לי בבקשה .

shmuel16

New member
הגענו למלון, בפתח פוגשת אותנו יעל

הגענו למלון, בפתח פוגשת אותנו יעל, המדריכה, שמשמשת לשמעון פרנס, יד ימין בארגון ................

shmuel16

New member
Mitropanos Dimitris -Thessalonikis

Mitropanos Dimitris - Festival Tragoudiou Thessalonikis bootleg NOV-2006 -------------------------------------------------------------------------------- Mitropanos Dimitris - Festival Tragoudiou Thessalonikis bootleg [2006/mp3/320] Description O Δημήτρης Μητροπάνος στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 2006.

הקנרית

New member
שמואל אני רוצה בבקשה את זה

היום כל חומר על מיטרופנוס זה ממש חובה לפי מצבו הבריאותי לאחרונה זה לא נראה הכי טוב איך אפשר לקבל את זה בבקשה שמואל ?? תודה מראש

אך שמואל שמואל מה יהיה

מעתיקן בלתי נלאה, מעלימן בלתי נראה. אם יש משהו מסתובב ברשת אצל שמואל הוא מיד נופל ברשת. תתבייש לך.

pepo92

New member
תודה שמואל

גם אני אוהבת את מיטרופאנוס וכל מה שקשור בו מעניין אותי. מה חדש אצלו?

שמואל אל תתיחס לאנשים קטנים שצצים..

אם הם העזו לקרוא למודי ז"ל נודי ועכשיו מבכים אותו ועוד מזמינים אנשים להאזין ... בושה וכלימה ועוד מעזים לחשוף את פרצופם בכינוי שעלב כאן באנשים ללא הבחנה לכו לבית העלמין תעמדו על קיברו ובקשו מחילה וסליחה חספיקו.... עלמת חן בת 26 תתביש לך דני כתרי

shmuel16

New member
Glykeria - discography

לקראת כריסמס נוספו עוד דיסקים לאוסף של גליקריה.

הקנרית

New member
שמואל רציתי לומר תודה על הדואר

תודה רבה רבה על הקישור לאוסף ששלחת לי, ממש מדהים בנתיים הצאצאים הורידו רק חלק, צריך להמתין בין הורדת דיסק אחד למשנהו העבודה מרובה ... שמואל תבורך על פועלך ואם כבר אז אולי יש לך משהו משל יאניס פאריוס ?

shmuel16

New member
Giannis Parios Discography

Giannis Parios במסר פרטי בדרך אליך כולל טיפים לקיצור זמן ההמתנה

הקנרית

New member
תודה רבה על הקישורים

שמואל תודה רבה, חלק מהדיסקים יש לי אבל השאר כרגע בתהליך קבלה תודה רבה

שמוליק, ידידי, האם יש לך מידע

או דיסקוגרפיה על הזמרת "ואסיה ריגה"??? תודה מראש על כל מידע, בנושא... חיים

shmuel16

New member
חיים ../images/Emo26.gif

חיים , יש לך אולי את השם שלה באנגלו יוונית ?

yid

New member
יושר אישי או מוסר כפול

הומרוס, על פי דבריך אפשר להניח שלך אין שום בעיה לחשוף את זהותך האמיתית, או שהומרוס הוא שמך כפי שמופיע בתעודת הזהות שמואל.....מחזק את דברי הומרוס.......אל תתיחס לאנשים קטנים שצצים........... לי אגב קוראים יגאל במסר אישי תוכל לקבל את הטלפון שלי ולהתקשר

Angel45

New member
הצביעות חוגגת- כאן -שם -ובכל מקום

הרי השתלחו במודי בכל אשר כתב בפורומים השונים והרי מנוי וברור שאותם אנשים היו המשתלחים..והמבין יבין וכעת נלחמים להם שני הפורומים ההם על מי מוקיר יותר את זכרו בושה וכלימה !!!!!!

למעלה