חוות דעת

arafell

New member
חוות דעת

אז מה דעתכם על העיצוב החדש של האתר?? וה"משחקים" ששמתי??? לדוגמא: מצב ירח?? ושאר החלונות של הידע הטריוויאלי??? האם הם נותנים משהו??? ערפל

RainBird

New member
אני מאוד אוהב ../images/Emo13.gif אמרנו משהו לגבי סימני פיסוק מרובים לא? לדעתי "המשחקים" נותנים אופי והעיצוב מקסים באופן כללי. המשך כך! ../images/Emo13.gif

gwizard

New member
דעתי

אני בונה אתרים בזמני החופשי, אז הביקורת שלי היא יותר כלפי הצד הטכני מאשר התוכן. לדעתי האתר שלך נראה קצת cheesy וזה בגלל כמה גורמים: 1. כל הפרסומות למעלה ולמטה. אני מבין למה הן שם, אבל אם אתה כבר מפרסם את עצמך בקטע של להרוויח כסף (ייעוץ וכ"ו) אז לפחות תקנה איחסון נורמלי ללא פרסומות. זה יהיה הרבה יותר מכובד. אני יכול להפנות אותך למקום בו אני מאחסן. הם מאוד זולים ואמינים בו זמנית. 2. העיצוב שלך קצת בהיר מדי לקריאה נוחה. לי יש בעיה דומה בחנות וקיבלתי פידבקים מאוד לא סימפטיים על כך שזה לא קריא טוב. ברמת העיקרון, הרקע האידיאלי הינו לבן וההדגשה היא כחולה / ירוקה. כמובן שניתן לגוון, אבל רקע צהוב זה קצת יותר ממה שעיינים שלי מסוגלות לשאת. 3. אתה בונה את האתר דף דף. למה לעשות לעצמך את כל העבודה הקשה הזו כאשר אתה יכול לקחת מערכת CMS תומכת עברית נורמלית ולהשתמש בה. שוב, אם זה מדבר אליך אז תבדוק phpNuke, Joomla או Wordpress. חוץ מזה, האתר סבבה ואני שמח שהחלטת לעשותו. באמת חסר חומר איכותי בעברית בארץ ואני עם כל הרצון הטוב שלי לא יכול למלא תוכן בכל תחום אפשרי. בהצלחה

arafell

New member
הלו אלון

נו מה לעשות, זה האתר הראשון שאני בונה, ואין כיום כסף לבניה ומיקום ללא פרסומים וכו...., האמת היא שאין לי גם שמץ של מושג לגבי המערכות שאמרת, נו מה לעשות, אני עוד פרמיטיבי בעניין, בנתיים זה מה שאני יכול להרשות לעצמי ומה שאני יודע לעשות, לצערי אבל לאט לאט נתקדם, כל יום לומדים משהו חדש תודה על התגובה ערפל

gwizard

New member
הלו מוטו ../images/Emo13.gif

4.95$ לחודש זה הרבה כסף ? אם האתר היה רק למטרות להעשיר ידע של אחרים אז כן, אבל מכיוון שיש בו גם מרכיב מסחרי אז לדעתי זה לא הרבה כלל וכלל. אם אתה לוקח על ייעוץ של שעתיים 250 ש"ח (סכום היפוטטי לחלוטין) אז כבר כיסית את העלויות שלך של איחסון לכל השנה (!). סתם נקודה למחשבה.

arafell

New member
נו שווין................

קודם- כיום 5 דולר זה 20 ש"ח כלומר 2 קופסאות סיגריות שנית- חדש בתל אביב, בחודשיים האחרונים היה לי רק לקוח אחד, וצריך לאכול, חחחחחחחחחחחחחחח לאט לאט, חבר, אולי אני אפיךו יבקש את עזרתך בעתיד, חחחח ערפל

למעלה