חוות החיות מישהו קרא את הספר חוות חיות? (שעליו מבוסס האלבום-אנימלס)
N Nir of GondoliN New member 30/1/03 #2 ממ יש אותו לאחי באנגלית רומי זו את נכון? תודה שהצעת לי לקחת אותו. אני חושב שקראתי אותו פעם ואולי אני אעשה את זה שוב.
ממ יש אותו לאחי באנגלית רומי זו את נכון? תודה שהצעת לי לקחת אותו. אני חושב שקראתי אותו פעם ואולי אני אעשה את זה שוב.
J jack is the best1 New member 30/1/03 #3 יש לי את הספר אבל אף פעם לא קראתי אותו. לא ידעתי שהאלבום מבוסס עליו.
D d a r k s i d e New member 31/1/03 #4 שאלה שלום לאנשים הטובים רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הספר?והאם הוא בעברית?
E Eclipsed 0 New member 1/2/03 #14 כן, הוא מתורגם... אם לא מצאת בחנויות האלה חפש ברשתות הגדולות. בטוח תמצא משהו בסטימצקי, למשל..
D d a r k s i d e New member 31/1/03 #5 שאלה שלום לאנשים הטובים רציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הספר?והאם הוא בעברית?
V VeraLynn New member 31/1/03 #6 אממ אפשר להשיג את הספר הזה בכל חנות ספרים שמעריכה את עצמה. או בספריות... אני מצאתי את זה בספרייה של בית ספר והספרייה הזאת עלובה להפליא... )) ניר מה המצב!? אם אתה רוצה אני יכולה להלוות לך את הספר הספר מומלץ ביותר!
אממ אפשר להשיג את הספר הזה בכל חנות ספרים שמעריכה את עצמה. או בספריות... אני מצאתי את זה בספרייה של בית ספר והספרייה הזאת עלובה להפליא... )) ניר מה המצב!? אם אתה רוצה אני יכולה להלוות לך את הספר הספר מומלץ ביותר!
D d a r k s i d e New member 31/1/03 #7 חוות החיות דווקא היום היתי בשניי חנויות והם אמרו לי שהם לא שמעו על הספר הזה בכלל. תודה רבה בכל אופן ודרך אגב אני לא ניר. שיהיה לכם אחלה שבת
חוות החיות דווקא היום היתי בשניי חנויות והם אמרו לי שהם לא שמעו על הספר הזה בכלל. תודה רבה בכל אופן ודרך אגב אני לא ניר. שיהיה לכם אחלה שבת
V VeraLynn New member 31/1/03 #8 ../images/Emo168.gif רציני?! טוב לא משנה... אם זה עוזר לך השם של הסופר זה ג'ורג' אורוול (התכוונתי לניר אוף גונדולין אבל חפיף מה שלומך דארק סייד?)
../images/Emo168.gif רציני?! טוב לא משנה... אם זה עוזר לך השם של הסופר זה ג'ורג' אורוול (התכוונתי לניר אוף גונדולין אבל חפיף מה שלומך דארק סייד?)
D d a r k s i d e New member 31/1/03 #9 חוות החיות רבה על העזרה,שלומי עכשיו מצויין כי אני שומע ורואה את הקלטת של הפינק פלויד בפומפיי בסראונד.פצצות. שבת שלום
חוות החיות רבה על העזרה,שלומי עכשיו מצויין כי אני שומע ורואה את הקלטת של הפינק פלויד בפומפיי בסראונד.פצצות. שבת שלום
J Jam Head New member 31/1/03 #11 אני קראתי......... הוא חמוד , לא יותר מידי , יש לאוורל ספרים הרבה יותר טובים ממנו.
Y Yael Floyd New member 1/2/03 #18 מאוד מאוד מאוד ../images/Emo9.gif ובאמת אהבתי ת'ספר. אפילו כתבתי הקבלה עליו לאיזה שיעור היסטוריה וקיבלתי בזכות זה הקפאת ציון על כל המבחנים שלא ניגשתי אליהם ועכשיו אני צריכה ללכת להתכונן, אז סלחו לי על חוסר נוכחותי בפורום בזמן האחרון.........
מאוד מאוד מאוד ../images/Emo9.gif ובאמת אהבתי ת'ספר. אפילו כתבתי הקבלה עליו לאיזה שיעור היסטוריה וקיבלתי בזכות זה הקפאת ציון על כל המבחנים שלא ניגשתי אליהם ועכשיו אני צריכה ללכת להתכונן, אז סלחו לי על חוסר נוכחותי בפורום בזמן האחרון.........
E Eclipsed 0 New member 1/2/03 #13 כמובן! מומלץ ביותר. אני ממליצה גם לנסות את "1984", גם הוא נכתב ע"י אורוול.
G green is the color New member 1/2/03 #19 מי לא ממליץ על 1984 יותר מ-20 אנשים המליצו לי עליו, אני לא צוחק... ועדיין לא יצא לי לקרוא אותו, וגם זה לא מעלה לי חיוך...
מי לא ממליץ על 1984 יותר מ-20 אנשים המליצו לי עליו, אני לא צוחק... ועדיין לא יצא לי לקרוא אותו, וגם זה לא מעלה לי חיוך...