חוו"ד רפואי

Mishmishit2

New member
חוו"ד רפואי

שלום רב, לפני מס' שנים נפצעתי בתאונת דרכים ורק לפני מס' חודשים החלטתי להתחיל את תהליך התביעה. לאחר שליחת מכתב ראשוני ע"י עורך הדין שמטפל בתיק שלי קיבלנו הצעה כספית שלטעמנו אינה מספיקה. בכדי להגיש כתב תביעה, ביקש עורך הדין שאלך לחוו"ד של אורטופד מומחה. אולי מישהו יכול להמליץ לי על אחד באיזור המרכז? והסביר לי בערך מהי העלות עבור פגישה אצל רופא שאינו מטעם קופ"ח. תודה רבה,

אתה בטוח???

בהליכים על פי חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים לא ניתן להגיש עם כתב התביעה חוות דעת רפואית כנדרש ככלל בתביעות נזיקין על פי תקנה 127. קרוב לוודאי לא הבנת את עורך הדין שלך כראוי. על כל פנים, ככל ויש מספיק מסמכים רפואיים המעידים על מגבלות ימנה בית המשפט מומחה רפואי מטעמו לשם הערכת נזקך. במידה ובכל זאת אתה מעונין בהמלצה על אורטופד (יכול להיות בכדי להוציא תעודת רופא), צור עימי קשר באישי. רפואה שלמה, רפאל

Mishmishit2

New member
אולי באמת הבנתי אותו לא נכון...

שלום רפאל, קודם כל תודה רבה על תגובתך. עורך הדין שלי אמר כי עלי להגיש לו כמה שיותר מסמכים רפואיים עדכניים (מכיוון שהתאונה התרחשה לפני כ-6 שנים) וזאת בכדי להגיש את כתב התביעה. המסמכים הרפואיים שברשותי כרגע הם חלקם ישנים יחסית והעדכניים יותר מעידים על בעיה רפואית אבל לרופאים קשה להגדיר קשר בין הפציעה למגבלות הרפואיות. אני חושבת שבגלל זה אני צריכה להוועץ עם רופא מומחה שימצא קשר בין הפציעה לבין המגבלות הרפואיות כיום. תודה, עדי

באיזה תחום ואיבר הפגיעה ?

אולי אוכל להפנות אותך לרופא מומחה מתאים, אשר יוכל לקבוע זאת שלא במסגרת חוות דעת אלא במסגרת מסמך רפואי הניתן להגשה לבית משפט. רפאל

Mishmishit2

New member
פגיעה אורטופדית

המממ... הפגיעה עצמה היא באיזור ירך שמאל. בעת התאונה נקרע לי השריר ה-4 ראשי אבל היום לא ניתן להוכיח את זה כי עבר יותר מידי זמן. אני צריכה להוכיח קשר בין הקרע בשריר לתפקוד הלקוי שיש לי בברך הספציפית. תודה,

למעלה