חוו נא בבקשה את דעתכם

חוו נא בבקשה את דעתכם

בס"ד אני אוהב מאוד את אשתי והיא יקרה לי מאוד. אמש טלפנתי לחברתה הכי טובה והדבר נודע לה על כך. היא כעת כועסת עלי. האם כעסה מוצדק? ביני לבין החברה לא התרחש מאומה,אנחנו מכירים כבר לפחות 3 שנים. אודה על העצה!

diklag3

New member
אים שאלתך רצינית....

על מה דיברתה עים חברתה הטובה? ולמה לא אמרתה לה דיברתי עים ... כדרך אגב.

דעתי ../images/Emo13.gif

מה שחשוב כרגע זה להבין שאם היא כועסת- סימן שזה כואב לה. לא ממש משנה מוצדק/לא מוצדק. הרי זה לא בית משפט כאן. אלא בית של משפחה אוהבת. אני בטוחה שלא היית רוצה להרוס את מרקם היחסים העדין עם אשתך, גם אם אתה צודק. מה שחשוב להבין- בשיחה איתה- זה למה היא כ"כ כועסת. האם על עצם ההתקשרות לאשה אחרת? האם על ההתקשרות לאשה הספציפית הזו? האם על משך השיחה? נושאי השיחה? או על זה שהיא לא שותפה בדבר קיום השיחה הזו ותכניה? שבו לשיחה, תשאל אותה, תקשיב לה- בלי לקטוע אותה לתירוצים וכדו' אלא ממש להקשיב עד הסוף. בסוף, ורק בסוף, נסה להסביר לה את הדבר מנקודת מבטך, תוך שאתה מדגיש שכואב לך שפגעת בה מבלי להתכוון. נסו לגבש הבנות איתם שניכם תרגישו נח. ברכה והצלחה

תודה בשורות../images/Emo45.gif

בס"ד ניסיתי לקבל חוות דעת גם בפורום 'זוגיות במשבר' כאן בתפוז,אך מישהי שם "נכנסה" בי. למותר לציין שלך יש את הטאץ',ואני אשלח את השרשור הזה לאשתי לאימייל. דעתך מקובלת עליי. העלית כאן צדדים נוספים ש"ההיא" בפורום האחר לא העלתה,אלא ישר תהתה על איך זה שגבר דתי מתקשר למישהי אחרת. תודה רבה לך בשורות. מסתבר שהתגלה בך צד שלא הכרתי בפורום בו נטלת חלק לרוב. יישר כוחך!

candy77091

New member
לא לאימייל.

היא עוד יכולה להעלב שאתה לא יכול לגלות רגישות ולהבין לבד שאם כואב לה אז צריך לדבר איתה וליישר את הדברים בינכם.

מקווה שהענינים כבר סודרו

אני לא יודעת לשם מה נועדה השיחה, כי לא ציינת.. אבל לפי מה שקראתי- אני חושבת שזה היה לא מתאים, ויש משהו בכעסה. כדאי לשמור על יחסי אמון, ואם למשל אתה מדבר עם חברה של אשתך לגבי עניין מסוים-תספר לה על כך. "הדבר נודע לה" - ז"א שהיא שמעה את זה ממקור אחר ולא ממך. אני לא יודעת איך הייתי נוהגת במקרה כזה, אבל לא נראה שאני ארים צלצול לחבר של בעלי. אם אני צריכה משהו מחבר שלו או רוצה לשאול אותו משהו, הדבר יעשה דרך בעלי. (אני לא נשואה, זה רק לשם ההמחשה) אה.. וסיבה נוספת שלא כדאי שהשרשור ישלח במייל(בנוסף לכך שדברים כאלה נעשים פנים מול פנים)- היא תקרא שם שכבר העלת את זה בפורום אחר, ותכנס לקרוא גם שם, ולפי מה שהבנתי- שם לא ממש תמכו בך. בהצלחה רבה, ויום טוב!

סודרו תודה לאל../images/Emo45.gif

בס"ד אמנם צל קודר העיב בינינו ובקושי דברנו. הערב לאחר שסיימנו עם הנסיך הקטן שלנו אצל רופאת הילדים,לקחתי אותם לבית קפה(כשר) והחיוך שב לפניה. באמת שלא חשתי טוב עם עצמי כשנפגעה,כי אני מרגיש שזה גם איפשהו פגע בי גם. אני אוהב אותה ומנהל מערכת מונוגמית. שתהיה לכולנו שבת שלום ותודה לכולם/ן על שלל העצות. וטיפ קטן:אשתי היתה זו שאמרה לי לשאול בפורומים לגבי המקרה שלנו. אז הצדק מסתבר עמה.

למעלה