חוזה לבניית בית

Regedit

New member
חוזה לבניית בית

הילה שלום ! חתמנו על חוזה לבניית בית פרטי ,מפורט לכל שלביו , כולל לוח זמנים עם קבלן פרטי. ההרגשה הייתה טובה ובטוחה ,האדם שידר לנו אמינות רוגע ובטחון . ברצוני להדגיש כי בחוזה נקבע ,על כל סיום שלב בבניה ,נשלם את חלקו . עוד נקבע על תחילת העבודה לא יאוחר מ-10 ימים מיו חתימת החוזה ,עברו כבר 30 יום מיום חתימת החוזה והוא מתמהמה. אינו משתף אותנו ואינו יוצר קשר . בעלי ואני מבולבלים ולא יודעים מה לעשות.לבטל את החוזה או להמתין בסבלנות ? שמי ספר זיוה בת ג'ני ז"ל ילידת 12 באפריל 1953 שם בעלי ספר משה בן אירן ז"ל ילד 14 ביוני 1953

אמנם פנית להילה...

אך הנושא כאוב ודחוף.. המסר שמעבירים לי עבורך..הוא שתפעילו לחץ על האדם..עם אולטימטום..ואם לא תקבלו תשובה בתוך ארבעה-חמישה ימים תתחילו בהליך משפטי של ביטול עיסקה..ותמצאו אדם אחר הוא לא גנב..אבל הוא כן 'קבלן ישראלי , שמקמבן'....(כשהייתם בחוץ היה נחמד בכדי להחתים..וכעת מושך אתכם באף..ועסוק בפרוייקטים נוספים..)

גבולות ודברים ברורים

יקירה בנייה הוא נושא כאוב לצערי בעיקר במדינתנו. קבלנים נוטים למרוח ולשחק עם זמנים. עליכם להיות ברורים ולשים גבול מהתחלה. נראה שאם תפעילו לחץ הוא ייעשה התקדמות מסויימת. אבל עליכם להיות מוכנים לכך שיהיה קושי מסויים עם זמנים - לכן ייתכן וכדאי להוסיף בחוזה לוחות זמנים ברורים ו"קנס" אם לא עומד בהם. אני יודעת שכבר חתמתם אבל שיחה ברורה איתו יכולה להבהיר שהוא הפר את האמון ברגע שמתח את זמן ההתחלה, ואתם דורשים כעת להמשיך בתנאי שלוחות הזמנים יהיו ברורים יותר. בהצלחה, הילה

למעלה