חוזה מטרה

חוזה מטרה

עם יד על הלב יקירים מי מכם יכול לומר שהוא נמצא במקום הכי טוב שלו ואין לו שאיפה אחת נוספת...שאלה רטורית ב"מקרה" מצאתי עכשיו חוזה מטרה שחתמתי עם עצמי בשנת 99 ולהפתעתי התממשו כל מטרותי של אז אחת לאחת מצאתיו מפני שהגיע זמן נכון לכתוב אחד חדש ולחתום אותו בחתימתי המלאה ולהתחייב שוב ובכן בזאת הנני מתחייב שוב ובהתלהבות רבה לדרכי העליונה הריני מכין רשימת מטרות חדשה ומתקשר אותה על הכתוב עם תאריכי יעד ודיוק מירבי בתשובה לניאופיל...אין לי מושג אם זה מוסרי, אבל זה עובד ונותן לי אפשרות להכוונה של עצמי בהתאם לאמונתי ולמאוויי נפשי (שכמובן גם נוכל לומר אחר כך שהכל היה כתוב מראש) אז בהמלצה חמה מפי שבת מלכה קחו את החיים לרוחב יקירים

אני יכול להעיד

בחתימת יד שהשלמת את החוזה על כל סעיפיו, ומימשת את כל הכתוב בכך שכל מה שיש לך, בכל המובנים של המילה, הוא שלך. מתראים הערב? יעקב

maysabel

New member
כתבתי ושאלתי אותך למטה

למרות שאתה לא עונה ו"מתעלם" אשאל שוב..מאירה משלי.. השאלות מופנות אליך ככותב הדברים אבל לא מתכוונת לשאול אותך באופן אישי.. מאיפה נובעות מטרותיך?מטרות המכוונות את חייך? האם נובעות מאמונות? כלומר..נגיד זה כן עובד..נעזוב את המוסריות..מה עובד כאן? עובד מימוש אמונותיך.. ניתן לומר שכך אתה חי היום חיים של מימוש אמונות ולא רק שלך תדע אם הן שלך ובאמת רצון משלך, על אמונות עבר? חיי אמונות/עבר.......? האם אתה יכול להגיד בלב מלא(ולא בפה מלא) שאתה הינך את אשר וצה להיות בדיוק היום?מהרצון הפנימי? האם הינך יכול לומר כי מימוש מטרותיך וכי זה עבד..אז התממשו..יופה..שוין.. מה אתה חש? האם אתה חש במלאות? האם אתה חש מאושר?השגת..מימשת..מה? האם נשמתך היא אשר צובעת גווני חייך? האם להציב מטרות בחיים להשיגן-לא יבוא לאחר חיבור לנשמתך או לרצונותיך באמת ובתמים? מהלב? אל תענה לי..שאלות,כאמור הן רטוריות.. בקשר לשאלתך? שאיפה מלאה נוספת תבוא לאחר נשיפה מלאה נוספת..נשיפה מבפנים.. עונה לך: אין לי..אין לי שאיפות..יש לי חיים וקיום כאן כן.. מה כן יש לי? יש לי רצונות..מודעת להם.. אין לי שאיפות.. יש לי חלומות.. שבת חלום לך מאיזה

maysabel

New member
בהחלט..

הקלות הבלתי נסבלת של הקיום.. קראת את הספר?ראית הסרט? :))

ויציאת מצרים מה היתה...../images/Emo46.gif

אם לא פוסטולט או חוזה מטרה? הסיני מהשורה השלישית!!!

למעלה