חוזה עם קבלן אלומיניום

איסי3

New member
חוזה עם קבלן אלומיניום

שלום לכל הבונים למינהם... רציתי לדעת האם יש למי מכם חוזה עם קבלן אלומיניום לדוגמא, כדי שאוכל להבין את הכיוון לפחות... תודה וחג שמח!

בינא

Member
מקובל לחתום על הצעת המחיר

עם קבלני משנה בכל תחום, מקובל לחתום על הצעות המחיר שהם נתנו, בעיקר אם בהצעה יש למעשה גם מפרט טכני, מה שמאוד מקובל בהצעות של אלומיניום. "חוזה" חותמים עם משרד ממשלתי או עם קבלן לרכישת דירה. "הסכם" חותמים עם קבלני משנה, ולצורך העניין, הצעת המחיר של הקבלן, כשהיא חתומה על-יד שני הצדדים, כמוהה כהסכם, כי אמור להיות כתוב שם הכלף מפרט טכני המפרט איזה פרופילים, איזה זכוכית, רשתות, תריסים, סגרים ובריחים, כולל גודל הפתח וסוג החלון, בנוסף למחיר, תנאי התשלום באחוזים, לפני, במהלך ועם גמר הבצוע, % המע"מ, הצמדה למדד תשומות הבניה או לשער ה-$ היציג (לא פופולארי בימים אלה), פרטי מגיש ההצעה כולל כובת וטלפון ופרטי המזמין. רצוי לבצע העתק שישאר אצל הקבלן והמקור ילך למזמין. בהצלחה וחג שמח

eliav56

New member
לא מסכים ...

אפשר להוריד חוזה לדוגמא מאתר קליל הצעות המחיר של הספק "קלילות מידי ולא מחיבות " מניסיון מציע להשאיר סכום כסף משמעותי , לאחר בדיקת האימות של היצרן שנותנת מענה לסוג הפרופילים שהוזמנו ומקוריותם אצלי גילה הנציג של קליל מס' פרופילים שנצבעו שלא במצבעה מקורית והצבע מתחיל להתקלף הקבלן הודה בטעות ותיקן , לא בזכות העינים היפות שלי אלא בזכות הכסף ששמתי בצד .

אבל מה עוד אתה רוצה להכניס להסכם

בהצעת מחיר מפורט לך המפרט הטכני הצבעים זמן הביצוע תנאי התשלום- מה עוד צריך? הסכם נראה לי שרק יסבך את העניין, תמיד יש אותיות קטנות, אני מעדיפה את ההפשטה שלו, מה גם שלא הייתי רוצה לקרוא שלושה עמודים של ערב רב של מילים שבסופו של דבר אם תטמצט אותם תגיע בדיוק למה שכתוב בהצעת מחיר, וזה עוד עם קבלן משנה.... יש הרבה קבלני משנה ואם אני אצטרך לשבת עם כל אחד מהם על החוזה "שלו", אני אשתגע....

למעלה