חוזה שכירות לדירה - המלצות

שרון1019

New member
חוזה שכירות לדירה - המלצות

היי אנשים יקרים, אני ובעלי קרובים לגיל 50, גרים באזור השרון. רכשנו דירה להשקעה בבאר שבע, מדובר בדירה של שלושה חדרים של כ 64מ"ר, ואני מנסה את מזלי כאן ? . כבר סדרנו את המשכנתא ואנו צפויים לקבל את המפתח בשבוע הקרוב. רציתי לדעת בנוגע אליכם, בעלי דירות שכבר משכירים. האם אתם מורידים את החוזה מהאינטרנט? ( ראיתי שיש הרבה) האם מישהו ממכם יכול להמליץ על קובץ של חוזה שכירות מאחד האתרים או האם למישהו יש פורמט של קובץ כזה? כמו כן האם ישנם דברים נוספים שחשוב לדעת בעיניין החוזה לדעתכם. הוקיר תודה לכל תגובה בנושא. שבת שלום וסופשבוע נעים ?

הכי טוב שתבקשו מעורך הדין שייצג אותכם בעסקה

כמעט לכל עו"ד יש חוזה שהוא משתמש בו. גם לוודא שהוא מעודכן לחוק השכירות החדש. עורכי הדין שאני מכיר לא יבקשו כסף עבורו וגם אם יבקשו סכום סמלי, זה שווה.

לא הייתי משתמש בחוזה מהאינטרנט בלי לדעת מי הכין אותו ומה המניעים שלו. יש כמה חוזים שמפיצים אגודות שונות והם מוטים חזק מאד לצד השוכר. גם זה של עיריית תל אביב מאד בעייתי. חוזים אחרים שמסתובבים בחוץ סתם גרועים או ישנים מאד.

לו היה מדובר בחוזה אחיד הרי שבאמת היה ניתן להוריד ברשת

הסכם שכירות טוב וחזק הוא כזה שמותאם למידותכם. הסכם שמתאים לדירה, למשכירים ולשוכרים הספציפיים. בהתייחסות ספציפית לסעיף הבטחונות.
&nbsp
מומלץ להיוועץ בעו"ד.
&nbsp

לאה דגן

New member
ייעוץ

אתה צריך להתייעץ עם מומחה נדלן ועורך דין, תבנו ביחד הסכם שכירות שמתאים לכם ומשתלם לכם , למנוע נזקים והוצאות מיותרות וכמובן פרצות ואותיות קטנות של החוזה שיכולות להרוס יחסי שוכר-משכיר, הייתי בסיטואציה דומה למזלי יש לי רחוק משפחה איש נדלן שעוסק ב דירות למכירה בלוד הוא עזר לי בחינם, ישבנו עם עורך דין והשגנו הסכם ברוך השם 3 שנים אותם דיירים ללא שום נזקים ומקרים לא נעימים.

מומלץ להיוועץ בעו"ד.

למעלה