חוזה

black356

New member
חוזה

למשתתפים שלום. אני מצלם סרט שאמכור למטרת רווח כספי אישי שלי. ברצוני להחתים את השחקנית על חוזה שבו היא מוותרת על זכויותיה בעניין תמורת תשלום. היא מודעת לתוכן הסרט ולטיב קהל צופיו העתידיים, והסכמתה ניתנה בע"פ תמורת תשלום. שלוש שאלות לי אליכם:1) האם הסכמה מצולמת של השחקנית הינה בעלת משקל? 2)הנני מצרף מספר חוזים שמצאתי, אבקש חוות דעתכם (מפורטת ככל שתהיה) בנקודה הבאה: האם אני אוכל להשתמש בחוזה כמו אלו שצויינו לעיל בארץ, כשמקורם בחול? 3)במקרה והיא תסכים להשתתף בהכנת עוד חומר מצולם, תמונות נייחות או נעות, האם לחוזה הראשון משקל בהכנת החוזה החדש? מאחר ולא ארבה לפקוד פורום זה, אשמח אם תגיבו לדוא"ל [email protected] תודה

black356

New member
חוזה 1

מאחר ואפשר לצרף רק קובץ נילווה אחד, השאר יגיעו בתגובות. אבקשכם לציין לאיזו דוגמה אתם מיחסים את הערותיכם. תודה

nirdagan

New member
חצוף יקר

הינך מבקש ייעוץ משפטי שעולה כסף, דורש מהמשתתפים לקרוא בעיון ולענות לך מפורטות, ואף מודיע שלא תהיה בפורום לקרוא את התגובות.

../images/Emo45.gif מילים כדורבנות

חבל שהוא לא יכול לקרוא כי אין לו זמן לבוא לכאן. אין ספק שברגעים אלה, עשרות משפטנים שולחים לו לתא הדואל חוות דעת מושכלות.

black356

New member
תגובה

למתחכמים יקרים שלום. כידוע לכם, אני מקווה, גישה לאינטרנט מחייבת לא רק ציוד מתאים, אלא גם תשלום על השימוש בקו. מאחר ואין ברשותי ציוד ומזומן בתדירות רבה כמוכם, אני נאלץ להדיר רגלי מן הרשת. צר לי שאתם חושבים " כולם שווים בפני החוק" שווה ל" כולם שווים מבחינה פיננסית". ביום שאתם תקבעו את גודל הכנסתי,שלא שתטרחו בנושא,אני אשקול לאשר לכם לקבוע את סדר גודל ההוצאה שלי בענייני גלישה. אל תטרחו להגיב, ממילא לא יצאו מכם פניני חכמה

אנא קרא בפנים תגובתי

חייב להגיד, שדבריך מפתיעים במידת מה. אתה אומר - שאתה סה"כ רוצה דיעה של אנשים על חוזה. זה לא הבעת דיעה על נושא עקרוני, פחות או יותר, לא שאלת על מה צריך לשים לב - שאלת על חוזה מסויים האם הוא טוב. ולא על אחד, אלא על שלושה ו "מה ההבדל ביניהם". בוא נגיד כך - אני סמוך ובטוח שאם תפנה לעורך דין הוא ישמח לתת לך שעת ייעוץ בנושא תמורת סכום, שהוא אגב יכול להיות לא גבוה אם אתה פונה לסטאז'ר. מה גם, שהשאלה ממש לא קשורה למשפט ואינטרנט :) אלא לחוק ומשפט. אם כבר.

למעלה