חוזרים ובגדול...

חוזרים ובגדול...

פורים כבר עבר! אני גמור מכל הפורים הזה, שכל אחד ישרשר איזה חוויות הוא עבר בפורים?

asaf2000

New member
היה גדול

טיש פורים בנדברונה ב"ב פשוט חויה רוחנית!! איזו שמחה!! איזו מוסיקה!! ישתבח שמו לעד.

איזה באסה..

פורים באמת ניגמר..ועוד חגגתי אותו יומיים-גם בירושלים:) הייתי בהופעה שהיתה בגני התערוכה-היה יפה... הייתי בגאולה-היה גם יפה.. ו..זהו,פורים ניגמרררררר

אני...

אספתי כסף לת"ת שלנו, גם בבני ברק וגם בירושלים, כמובן שבבני ברק מרגישים את פורים פי עשר יותר מירושלים, בליל פורים רבי עקיבא היה נראה כסדום ועמורה וכמעט ולא הועילו כל המאבטחים, בפורים בירושלים אז בליל פורים היה אצלינו בישיבה תזמורת והיה שמח מאוד, ובמוצאי פורים דירושלים חגגנו אצל הראש ישיבה בבית אח איזה תזמורת טובה היתה שם, ואיזה אוכל טוב היה שם, ואיזה ריקודים היו שם, ואיזה מאמר הרביץ שם הרויש ישיבה אח אח אח, בכל מקרה פורים עבר ועכשיו יש את חג הניקיון אז שיהיה לכולכם עבודה נעימה.

לשנה הבאה בירושלים הבנוי-ה

הייתי בבני ברק ופשוט אי אפשר היה לעבור ברחובות. הי-ה שמח כרגיל...

הקפצה...

יש פה עוד המון חברי פורום שלא כתבו מה הם עשו בפורים אז יאללה תכתבו כבר.

אני בפורים ...

ב"ה במוצ"ש ולמחרת הייתי בבית זה היה יבוש כי לא היה לי עם מי ללכת כי חברות שלי יבשות...

כל הלילה הייתי ברבי עקיבא עם הגיטרה

ביחד עם איזה חבר (עכשיו בטח כולכם צועקים: "ש-ב-ב-נ-י-ק!"...), פשוט כל שנה אני עושה את זה והולך שם קטעים, בחמש וחצי בבבוקר הלכתי להתפלל שחרית, ואח"כ ישנתי עד 11...וישר למסיבת פורים המשפחתית שלנו...

אני לא חושב שאתה שבאבניק.

אתה קצת מופרע, אבל חבל שלא אמרת שהיית שם לפני אולי היינו נפגשים שם.

למעלה