חוזרים לבית הספר? כמה שאלות לכם.

חוזרים לבית הספר? כמה שאלות לכם.

תיראו יש כלאה שמתים לחזור!? ויש כאלה שלא? אני לפני כמה ימים מה זה רציתי כבהר ריציתי להראות שכולם את הבגדים החדשים ולקבל מחמאות.. לכתוב במחברות החדשות ולגמור את השנה.. "בכיף" אבל אז אמרו לי משהו ששינה לי את כל צורת החשיבה קודם כל ראיתי את המערכת שלי וזה ממש לא מראה מלבב... חח ( 5 שעות 0 ו 4 שעות שביעיות) תחשבו לכם להתעורר כל יום ב 6:30 ( טוב כמאת כל יום) ולסיים ( כמאת כל יום בשעה(2:30) איזה כיף.. ולא מספיק כל מהבחנים והסיורים המטופשים.. וכפיצוי בטח אפילו לא קיימו את הטיול השנתי ( שוב!) בגלל המצב.. ו יש בונוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לראות את הילדים " היפים" בכיתה שלי.. איזה כיף... אה ועוד משהו קטן סתם בשביל לעורר לכם את המצב רוח.. אני בטוחה שיש לכם כיתה גם כמה ילדים שתאם ממש לא סובלים!? כן גם אותם תיראו.. ועוד שמהו לשמח אותכם ההפסה הארוכה ביותר 10 דקות שבהם לא תספיקו להגיע לקיוסק וגם עם תגיעו!, יש תור וגם עם תספיקו לקנות.... יש....... עם המזל שיש לכולנו!!!!!!! אהיה בדיקו צלצול ועם תשימו בתיק? אהיה פירורים עדיין רוצים לחזור! ( העתק ממכתב ששלחה לי חברה למה לא לחזור ניתן לשלוח לחברים... שאתם ממש "אוהבים" על תשכחו לא לאחר ל חשבון..) תגובות אנשים יש לכם סיבות לחזור כמו הסיבות לא לחזור?

תהיי קצת אופטימית אחותי...

בואי תקשיבי איך אני רואה את זה.. נכון אני יקום מוקדם אבל חפיף,אבל אני יראה שוב את כל החברות וכל האנשים הנחמדים. ישב במזגן של הכיתה. יתחיל מחדש. ישב על הדשא בהפסקות... ילך לקיוסק בהפסקה הגדולה יאכל בחד"א המחודש.. יהיה בשמו"צ בעלון ומעורבת חברתית!!! מה רע?! גלית(האופטימיסטית)

liran_sh

New member
ואצלי היו שנה שעברה אפילו

ימים עם שעה תשיעית ואלה שלמדו כימיה גם עשירית משעת אפס עד שעה עשירית החזיקו אותם!!! אבל חפיף, עכשיו אני עולה לי"ב, כבר ראיתי את המערכת שלי, ויש לי רק 20 שעות שבועיות, וכנראה שזה עוד יצטמצם ל14 ואז יהיו לי יומיים חופשיים בשבוע
בקיצר, לכל מי שסובל, חכו לי"ב, אז הכיף מתחיל __ לירן 17__

אני מקבלת את המערכת

ביום הראשון של השנה. אבל כל השיעורים מתחילים ברבע לשמונה. אני לא יודעת מצתי נגמר היום. או ב3 או באחת ועשריים. גלית

קרואלה

New member
בשבילך זה לא נראה רעיון נורא כ"כ

תראי את שגיאות הכתיב שלך! אחרי שתדעי לכתוב בלי שגיאות כתיב אז באמת אין טעם לחזור. ביה"ס הוא חרא!!!! כמובן שאני מתגעגעת לחברות שלי אבל איזה חרא, חברה הכי טובה שלי נורא השתנתה בקיץ! היא נסעה לחו"ל וחזרה שונה ואני מפחדת שהשנה לא תהיה לי כ"כ כיפית עם חברות כי עוד בנות נורא השתנו והתבגרו וזה מפחיד!!!! אני הולכת לבית ספר רק בשביל חברות!

למעלה