חוזרים להצביע!!!

KatKat89

New member
שיר מדהים!!!!

http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=484050&sid=123 לנענע כואב קצת לפרגן באמת, אבל גם הם חייבים להודות שהשיר מעולה והולך להיות להיט ענק!! יאללה כולם להצביע!!

לי היא הייתה קצת מפחידה :(

הלכנו לסבתא שלי ואחי הדפוק השאיר את הדלת פתוחה ונכנס פרפר איכססססס אני מתה מפחד מהם אז התחלתי לצרוחח ואבא שלי התעצבן עליי אבל מה אני אעשה הם מפחידיםםםם

יותר טוב מנדל או עקרב(זה מה שקרה לי)

נראה לי סיפרתי כבר... הכנסנו כיסאות מבחוץ ועל הכיסא מתחת היה עקרב צהוב!!שעקרב צהוב פירושו מוות
..ולרוע מזלי העקרב היה מתחת הכיסא שלי...דווקא שלי!!! קיצור עדיף משל שאל המשפחה שלי שיותר חשובה לי
בקיצור אני מרגישה איזה 5 עקיצות אחת אחרי השניה בהפרש זמן קצר יחסית...עקיצה..עוברת דקה ועוד עקיצה...קיצר זה כאב!!! הרמתי את המפה והוא כבר הגיע ממתחת לכיסא למעל המפה... יאלה ישר למד"א!! למזלי זה היה עקרב צעיר ככה שעקץ הרבה אבל עם מעט ערס... זה מאלוהים..אולי אני יביא תועלת בזה שאני חייה..:S

דברים ערסיים ועוקצניים נמשכים אלי

הזכרת לי עכשיו.. אמרו לי זה היה ערסי רק לא יודעים מה זה היה... יש לזה עוקץ פי 2 מדבורה..ככה שלא נראה לי שזאת חיה...אולי זה צמח עם ערס בקצה..יש כמה כאלו.. בדקו את זה וזה הכי נראה ככה... זה כואב כשיש לך ערס בגוף...חחח העקיצה אומנם קצרה אבל המשך הכאב הוא רק הערס

ואוו ואוווו נשמע מפחידדד אותי אף פעם לא עקץ מ

משהו חוץ מהיתושים המעצבנים האלהה צריך להשמיד אותםםם כולי נקודות אדומות חח

למעלה