חוזרים לטיפולים...

חוזרים לטיפולים...

סתם לשתף קצת...
יש לנו ילדה מקסימה בבית (שחגגה ממש לפני כמה ימים שנה). חוזרת החודש לטיפולים (ישר לIVF...)
הפעם האחרונה שעשיתי IVF, ממנה יצאה האוצרית שלי, זכורה לי כחוויה בהחלט לא פשוטה, ואפילו די מפחידה. מחזור שיועד להזרעה ובגלל ריבוי זקיקים הפך לIVF חירום ושאיבה גדולה וגירוי יתר קל.
היום קיבלתי מחזור, מה שאומר שמתחילה שוב אוטוטו.
בראש אני מבינה מצד אחד שאני שוב חוזרת לתהליך הזה, ומצד שני- לא בטוחה שנפל לי לגמרי האסימון
לא בטוחה איך אעשה את זה, עם כל הלוגיסטיקות והעניינים, שהיו לי קשים גם בלי ילדה. לא מתחשק לי, ומצד שני גם כן מתחשק לי. כבר ממש רוצה עוד ילד. ואני מקווה שהפעם אולי יהיה לי יותר קל, לפחות מנטלית, כשיש כבר ילד בבית.

שיהיה לנו בהצלחה... ושבוע מקסים לכולנו.

anguly

New member
שיהיה בהצלחה

שילך הפעם יותר מהר

ואכן קרוב לודאי שתצטרכי קצת עזרה סביב הטיפול.
האם הפעם תלכו להזרעה או שישר IVF?
נראה שלאור זה שהצלחת בניסיון הראשון אולי כדאי ללכת על פרוטוקול מינון נמוך שיאפשר הזרעה בלי מיליון זקיקים....

קחי בחשבון שאם יהיה גירוי יתר את חייבת עזרה עם הילדה, כי הסכנה לתסביב שחלתי במצב כזה גדולה יותר.

תודה.

כבר "הכנתי" את אמא שלי לזה שאנחנו לקראת טיפולים, וביקשתי ממנה עזרה. כבר אמרה שתוכל לתת יד כשנצטרך... זו בהחלט עזרה גדולה.

לגבי הזרעה, הסיפור בזמנו היה מחזור עם פרוטוקול במינון הורמונלי נמוך מאד, מחזור שהיה מיועד להזרעה (פיוריגון במינון של 50, אני מבינה שאין יותר נמוך מזה) ועדיין נצפו בא"ס 30 ומשהו זקיקים, ונשאבו 50 ומשהו. (פוליציסטית, עם תגובת יתר).
אני לא חושבת שהרופא יקח סיכון נוסף כזה (וגם אני לא) במחזור הזרעה שכולל הורמונים.

ויש סיבה נוספת, שהיא העיקרית- אני אחרי לידה לא פשוטה (קרע דרגה 3) נשארתי עם "ריקושטים" שגורמים לי לירידה מסויימת באיכות החיים. ההמלצה של הרופא (ד"ר בר-חוה) היא לפצל את השאיבה מההחזרה, ובין לבין לעשות פרוצדורה ניתוחית קצרה לתיקון הסיפור הזה. ככה שבלי שום קשר, הזרעה כרגע היא לא על הפרק כי המטרה הנוכחית היא לא הריון אלא הפריית הביציות...

ילידת80

New member
בהצלחה!

ואואו היתה לך תגובת יתר רצינית... שאלה.
נשאבו 50 ביציות, אין לך מוקפאים?

אחרי ההריון (המוצלח) הקודם

נשארו לנו ארבעה מוקפאים. אנחנו מתכננים עוד ילדים ואני מתקרבת ל-35, ולכן בר-חווה המליץ שאעשה שאיבה כדי שיהיה מספיק גם לילד הבא.

למעלה