חוזרים לסיבוב שני- התייעצות

חוזרים לסיבוב שני- התייעצות

היי, עוד קצת מתקשה להאמין שנמצאת בפורום עם כותרת "הורים" בתוכה:)
בבית ילדה בת שנה וקצת מטיפול IVF) IVF שלישי לאחר 3 הזרעות), וברקע מגוון בעיות: אנדומטריוזיס, שחלה אחת שכנראה לא מתפקדת, רזרבה נמוכה - FSH אחרון 14.2, וכדי לתבל מורפולוגיה של הזרע בינונית.
ובכל זאת הייתה הצלחה ואני מנסה להתעודד מזה...
כרגע הרגשות מעורבים - עצב על כך שאנחנו לא מהזוגות האלה שהילד השני הגיע באופן טבעי ובקלילות ושצריך שוב לחזור לטיפולים לצד תקווה לשחזור ההצלחה.

אני בעיקר מוטרדת מהשילוב של הטיפולים בשגרת החיים עם תינוקת בת שנה - ועל כך אשמח לשמוע מבעלות הניסיון.
איך מסתדרים עם התינוקת ביום של השאיבה וההחזרה? לא נראה לי שלקחת אותה איתנו זו אופציה...
יש לנו מטפלת 4 ימים בשבוע שלפני 8 יהיה לה קשה לבוא כי באה מעיר אחרת.
בפעם שעברה לא שיתפתי כמעט את המשפחה במועדי הטיפולים כדי למנוע שאלות, והיה לי טוב ככה.
יש לי אחות צעירה ממני שגרה קרוב אליי ואני מתלבטת אם לבקש ממנה לבוא באותם ימים מוקדם עד שהמטפלת תגיע, כי זה אומר שהיא תדע בדיוק מתי אני עוברת את הטיפול וזה מלחיץ אותי.

אין לי כרגע פיתרון אחר שחושבת עליו.
אשמח לשמוע מכן איך מסתדרות, וגם איך מתנהלים עם עניין ההזרקות כשיש תינוק בבית...

תודה ובהצלחה לכל מי שנמצאת כאן!

הפרוצדורה קצת יותר קשה אומנם...

אני הצלחתי להסתיר בילד השני,
השאלה מה רמת הגמישות במקום עבודתך.
אם יש קצת גמישות אז את יכולה לצאת מהבית בשמונה וללכת לבדיקות (באסותא מקבלים עד תשע, איפה את מטופלת?)
ביום השאיבה אין ברירה, צריך בייביסיטר
או שתוכלי לבקש מאחותך ולהמציא איזשהו תירוץ נכון לאותו יום.
להחזרה הגעתי לבד ובעלי שמר. (הוא יכול לחכות לך גם ברכב עם התינוקת)

בהצלחה!

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות....

באמת אין מנוס מעזרה ביום השאיבה, לא הייתי מביאה את הילדה לבית החולים זה לא ממש פרקטי.
או שתקחי בייביסיטר רק ליום הזה, או שתשתפי בכל זאת את אחותך.
ביתר הימים אני חושבת שתוכלי להסתדר.
שיהיה בהצלחה

shirrancohr

New member
בד"כ זה לא בשעות כ"כ מוקדמות..

אצלי שאבו בשעה 4 אחר הצהריים לדעתי שאיבות מתחילות מהשעה 9 ואילך כך שהבוקר לא הכי רלוונטי..

תודה רבה למגיבות - אז ככה

להיעזר באחותי מבלי לומר לה על מה מדובר, קצת פחות פרקטי כי המשפחה די יודעת שנחזור מתישהו לטיפולים והיא ישר תנחש שזה זה.
חשוב לי לומר שפחות מפריע לי שיידעו על החזרה לטיפולים ויותר מפריע החלק שיידעו ספציפית את תאריך הטיפול ואז ייחכו איתי לתשובה... זה מוסיף לסטרס ולא רצוי מבחינתי, ובייחוד מבחינת בעלי שפרטיותו מאוד חשובה לו.
לגבי שעת השאיבה, בטיפולים הקודמים זה היה באסותא ראשון (בר-חוה) והוזמנתי לדעתי לסביבות 8 כך שיצאנו מהבית ב-7 וקצת. וגם הפעם חוזרת אליו כך שהנחתי שזה יהיה בשעות דומות.
לגבי גמישות מקום העבודה - אני עובדת במקום שצריך להגיע גג ב-8:30 אז ממש מקווה שאספיק מעקב זקיקים ובדיקות דם עד 7:45...
יש למישהי מידע עדכני על סניף מכבי בתל אביב שפתוח מוקדם בבוקר לUS ובדיקות דם?

ומעבר לכך, כמובן מוטרדת משילוב כל ההתנהלות הרפואית הזאת עם גידול התינוקת והייתי שמחה לשמוע איך זה עובד לכן.

ושאלה אחרונה - בנושא קצת אחר - הייתן משתפות בראיון עבודה שאתן בתהליך טיפולי פוריות (בגלל ימי החופש/מחלה שכרוכים בכך)?

המון תודה למי שענתה ולמי שתענה:)

anguly

New member
זה ממש תלוי ביחידה

בשערי צדק התחילו ב7 בבוקר, נעה היתה אז בגן וביקשתי מהגננת רשות להביא אותה לפני הזמן בתמורה לתשלום נוסף והיא הסכימה.

שלגייה13

New member
בתל אביב

יש לך את הסניף בבלפור ובהדר יוסף, נדמה לי ששניהם משבע, אבל קל לבדוק במכבי ללא הפסקה.
יש גם את סניף כהנמן בבני ברק, אם את עם אוטו ובצפון תל אביב. לפעמים זה כבר יותר קרוב (אני השתמשתי כי זה קרוב לי לעבודה בצפון תל אביב).
ואם את עושה הפריות באסותא רמת החי"ל את יכולה לעשות את המעקבים גם שם.
אני מאוד חששתי מהלוגיסטיקה עם הילד, ובסופו של דבר השד היה הרבה פחות נורא ממה שחשבתי. כן נעזרתי במטפלת שגילתה גמישות רבה, אבל עדכנתי אותה בטיפולים כבר בסבב השני לדעתי, כי זה היה יותר פשוט מאשר להסתיר את הסיבה ל"הנחתות" על בקשות עזרה ברגע האחרון. ביום השאיבה נעזרתי או בה, או באחותי או בחברה טובה שידעו על הטיפולים. משאר העולם הסתרתי בערך עד לשליש השני של ההיריון.....

לולי20111

New member
היי ברבורית

גם אנחנו בטיפול עכשיו עם ילד בן שנתיים וקצת בבית. לפני 3 ימים עשיתי שאיבה והיום החזרה..את צריכה לגייס את כל משאבי העזרה האפשריים שתוכלי, זה ממש חשוב. גם אצלי "כל העולם" (וזה רק האנשים הכי חשובים) יודעים מה קורה עם הביציות...זה לא טבעי...זה באמת מצב מוזר אבל אין ממש ברירה. במצבנו לא ממש ניתן להסתיר...אני גם אמרתי למעסיק, במיוחד כדי להיות מוגנת מפיטורים. אם את בראיון עבודה את לא צריכה לומר דבר. גם לאנשים שלא עוברים טיפולים יש היעדרויות ולפעמים יש דברים שאינם צפויים...שיהיה לכם בהצלחה ותהיי חזקה!

למעלה