חוזרים לשגרה!

חוזרים לשגרה!../images/Emo98.gif

טוב אז ממש מחר, ב-1 לספטמבר אנחנו חוזרים לשגרה נורמלית של לימודים
[מי שעדיין לומד..] קודם כל אני רוצה לאחל באופן אישי לכל אחת מכן המון בהצלחה! לימודים זה לא דבר קל, אבל הוא בהחלט אפשרי :) שתצליחו גם להנות בבצפר, עם החברים, עם המורים.. ותשקיעו כי זה מזה חשוב!
מקווה שתוציאו ת'מקסימום מכן, ותהיו מרוצות בסופו של דבר
עכשיו, זההה שמתחילים לימודים ולחץ ובלאגנים זה לא אומר שאי אפשר לשלב בין ביזנס לפלז'ר
מה ז"א? זאת אומרת שעדיין יש לנו את הפורום, ועדיין יש לנו את נועם וכמובן ת'הופעות של נועם
ובהחלט אפשר לשלב.. 7.9- הופעה של נועם פנחסוב, ב"קצה" בירושלים, בשעה 22:00 8.9- הופעה של יואב דגני, נועם מתארח. בלה פצ'נגה בשעה 22:00 24.9- הופעה של נועם פנחסוב, בלה פצ'נגה בכפר סבא, בשעה 22:00 15.10- הופעה של נועם בבארבי ת"א,
הופעה מיוחדת
בשעה 22:00
מקווה לראות את כולכן בהופעות הבאות
שוב בהצלחה! שבוע טוב

יא אללה שנה אחרונה

שיהיה בהצלחה לכולם והופעות.. כפר סבא ובארבי כמובן כולם באים לבארבי!!:) אממ ירושלים תלותית בספיר אלון הנחמדה:p יומנעים ובהצלחה!

המחצללת

New member
חח..שיר כפרעלייך. אני יודעת שאני נחמדה :p

בכל אופן, כמו שכבר דיברנו על ההופעה בירושלים, הכל תלוי במה יש לי למחרת בבצפר... חוצמזה אין עוד התלבטויות. וכמובן גם לשאר ההופעות הבצפר הוא הבעיה בגלל שרוב ההופעות נופלות באמצע שבוע. לבארבי אני בטוח באה :)

XxXSynergitXxX

New member
מילים כדורבנות , הילי :)

בהצלחה לכולכן
. נקווה שהשנה אני אהיה קצת יותר חדורת מוטיבציה.. ואשקיע יותר, כי הפרפקציוניזם עושה לי טוב לעיתים P: איזה מגניב! ההופעה בבארבי יוצאת ביומולדת של דודה שלי

icoco

New member
גם לי זו שנה אחרונה אני חדשה

כאן נועם הביא לי את הכתובת :) דיברנו בוהודעות בפייסבוק :) גם אני כמו כולם כאן פשוט מתה עליו נראה לי פשוט ישבתי במייס פייס שלו שעמתי ובכיתי וכולי הייתי צמרמורות פשוט הוא משאיר אותי ככה עם המחשבות :)

מקווה להגיע לבארבי.

אבל כרגע זה נראה לי כאילו אני לא ממש אצליח. בכולופן.. שנה טובה לכולנו! שנצליח וניתן מעצמינו כמה שאנחנו מסוגלים [אבל בלי לקרוע את עצמינו!!] אוהבת מלא

בהצלחה לכל מי שמתחיל ללמוד מחר:)

שתהיה לכם אחלה של שנה:) תעשו המון שטיותP= ואני מקוהו להגיע להוםעה בכפר סבא ב24 וכמובן! שאת הבארבי אני לא אפספס

sivanm82

New member
../images/Emo13.gifאהמ.......מה מיוחד ב15.10?

מעניין אותי
, נשתדל להגיע
ובהצלחה לכולם בשנה החדשה :]

למעלה