חוזרים מחו"ל

חוזרים מחו"ל

עם קצת חסכונות, רוצים להתמקם בצפון בינתיים (ליד ההורים) ובהמשך לקנות דירה למטרת השכרה. מתלבטים לגבי יעד טוב האם יש המלצות? (חשבנו על באר שבע או נשר דירה שמיועדת לסטודנטים).

tomi32

New member
ההמלצה שלי היא להזהר

קניית דירה להשכרה היא מעשה מאד מסוכן.
התשואה פחות גבוהה ממה שנדמה וערך הנכס לא תמיד עולה, למרות מה שכותבים בעיתונים (כתבתי מאד בקיצור, כי לא שאלת אם לקנות, אלא היכן, ואני לא יודע אם הנושא מעניין אנשים נוספים. אם תרצי - ארחיב על הסיכונים והעלויות).
אם כבר החלטתם לקנות, עדיף במקום שאתם מכירים היטב וקרוב ככל האפשר למקום מגוריכם. דירה להשכרה יכולה לדרוש לא מעט התעסקות וליסוע מהצפון לבאר שבע בכל פעם שבעל מקצוע נותן הצעת מחיר מופרכת על תיקון דליפה, לא נשמע רעיון טוב.

tomi32

New member
ההמלצה שלי היא להזהר

קניית דירה להשכרה היא מעשה מאד מסוכן.
התשואה פחות גבוהה ממה שנדמה וערך הנכס לא תמיד עולה, למרות מה שכותבים בעיתונים (כתבתי מאד בקיצור, כי לא שאלת אם לקנות, אלא היכן, ואני לא יודע אם הנושא מעניין אנשים נוספים. אם תרצי - ארחיב על הסיכונים והעלויות).
אם כבר החלטתם לקנות, עדיף במקום שאתם מכירים היטב וקרוב ככל האפשר למקום מגוריכם. דירה להשכרה יכולה לדרוש לא מעט התעסקות וליסוע מהצפון לבאר שבע בכל פעם שבעל מקצוע נותן הצעת מחיר מופרכת על תיקון דליפה, לא נשמע רעיון טוב.

ivgy1980

New member
תקנו בקרבת מגוריכם

נשר והקריות, כמו גם סמוך לרכבות בחיפה, זה בסדר גמור.

למעלה