חוזרת אליכן עם שאלה

חוזרת אליכן עם שאלה

אני 4 ימים אחרי גרידה שבוע 23. בשל כאבים בבטן תחתונה הלכתי לרופא שבדק ואמר שיש קריש דם. שזה לא נורא אבל כדאי לקחת משהו לכיווץ הרחם methergin. אני ממש שונאת לקחת תרופות. מישהי מכירה ויודעת לומר האם הכרחי?

אנחנו בטוח לא יודעות יותר טוב מהרופא

אם את לא בטוחה בהמלצה שלו, גשי לרופא נוסף לחוות דעת שניה.

לדעתי לא הכרחי

לדעתי יש סיכוי שקריש הדם ייצא מעצמו עם הוסת ואולי אף לפניה, אבל כדאי להבין מה גודלו של קריש הדם ומה הרופא חושב שיקרה אם לא תקחי מטרג'ין.
הלכת לאסף הרופא לצורך הבדיקה או שנבדקת בקופה שלך?

בגרידה של ההריון הרביעי שלי בשבוע 13, נותרה שארית ועברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להוצאתה שבועיים אחרי הגרידה.
גם אחרי ההיסטרו, עדיין נשאר בחלל הרחם די הרבה דם חופשי וכמה קרישי דם כשהגדול ביניהם היה בגודל 2-3 ס"מ.
לא קיבלתי שום דבר לכיווץ הרחם, אבל כן קיבלתי 2 סוגי אנטיביוטיקה שנועדו למנוע דלקת ברחם ופרוגינובה (הורמונים) שנועדה לעבות את רירית הרחם ובכך למנוע הידבקויות.
האנטיביוטיקה הרסה את מערכת העיכול שלי, אז לקחתי גם פרוביוטיקה.

החלק המיואש - השתמשתי באפליקציה לתזמון כל הכדורים (הגעתי ל-13 כדורים ביום, לא כולל חומצה פולית ותרופה נוספת שאני לוקחת באופן כרוני), לקח לי כ-3 חודשים עד שמערכת העיכול התאוששה, כולל תופעות שהצריכו משחה מיוחדת.
החלק החיובי - לא היו הידבקויות, הדם הישן וקרישי הדם יצאו ביום הראשון של הוסת שאחרי ההפלה ולא היה צורך בפרוצדורה נוספת כדי להכין את הרחם להריון הבא.

שירהד1

Member
מנהל
ואללה- אין לי תשובה חד משמעית-

יכול להיות שהרחם צריכה עוד דחיפה קטנה כדי להוציא את קריש הדם ויכול להיות שיצא אחרי המחזור.
אולי שווה להתייעץ עם עוד רופא/ה.
אני, לעומתך, לא שונאת תרופות. התרופות נועדו כדי לסייע לנו, ולכן לא צריך לשנוא אותן.
האם הלכת לרופא שלך או לרופא שאת לא מכירה? אם מדובר ברופא הגניקולוג שלך ואת סומכת עליו, אז שווה לשקול בחיוב. אני יודעת שאם הרופאה הגניקולוגית שלי היתה אומרת לי את זה, זה מה שהייתי עושה.
באופן כללי- חשוב מאוד (!!!!) להיות מטופלות אצל רופא/ה שאנו בוטחות בשיקול דעתו/ה המקצועית.

אנא עדכני אותנו,
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

הי לכולן

לקחי את הכדור שרשם הרופא למשך 4 ימים. אתמול הייתי בבדיקה ונראה שהכל תקין מהבחינה הזו.
&nbsp
מרישה שרק עכשיו אני מתחילה לעכל את האבדן. אני עצובה יותר ממה שחשבתי שאהיה ומתעסקת בזה יותר ממה שחשבתי..
מקווה שהזמן יעשה את שלו
תודה על ההתעניינות

הזמן יעשה את שלו

וזה די ברור שרק עכשיו כשאת מרגישה שזה מאחורייך, את מתחילה לעכל מה עברת ומה איבדת.
באופן אישי אני מרגישה שההתעסקות שלי עם האובדנים באה בגלים. זה גם תלוי במה שקורה כאן בפורום, כי כשאני מגיבה אני כותבת הרבה על ההיסטוריה שלי ואין מנוס מאשר לחשוב ולהיזכר.
למדתי לקבל את המחשבות ולא לפחד מהן. למדתי שכשאני נזכרת במה שעברתי, אני רואה המון כוח ואז אני מופתעת לגלות שהכוח הזה הוא שלי, שאני חזקה יותר ממה שאי פעם דמיינתי שאהיה.

שולחת לך כוחות
והחיבוק מחייך, כי אני מחייכת אלייך ואומרת לך שאת לא תרגישי ככה לנצח. השמש עוד תזרח עלייך.

למעלה