חוזרת בעוד שבוע לעבודה - אמא'לה

חוזרת בעוד שבוע לעבודה - אמא'לה

כן, אני עוד לא מאמינה שאני כותבת את זה. אני חוזרת לעבודה אחרי שבעה חודשים בבית ולא קל לי. האמת, שאם לא היו אילוצים כלכליים (מאילוצים חוקיים יכולתי להישאר עוד חודשיים בבית) הייתי נשארת בבית. נגה נשארת עם אבא שלה, מה שקצת מרגיע. אני אעבוד רק 5-6 שעות ביום - אבל זה לא קל לי ונראה לי שהשבוע לא אשן אף לילה - אפשר לחשוב שאני ישנה לילות שלמים ככה... הבעיה היא שנגה עוד לא לקחה בקבוק אף פעם. מוצקים רק התחלנו עכשיו. אני יודעת שיהיה בסדר אבל מתה מפחד. אני יודעת שסביר להניח שיהיה לה מצוין ואולי גם לי בעבודה יהיה מצוין ועשיתי את הצעד הנכון אבל כרגע קשה לי לראות את הצד הטוב שבזה. אז כן, נגה נשארת עם אבא שלה בעיקר כדי לחסוך מטפלת, חוץ מזה שהוא מטפלת לא רעה בכלל (בשירה הוא טיפל ארבעה חודשים מגיל שנה ו-3) בצהריים אני אחזור, אקח את שירה בדרך מהגן והאבא ילך לעבודה - לא יהיה קל. מה גם שאני חוזרת לעבודה כי האבא לא הצליח ממש לפרנס בחודשים האלה. אחנו עושים כל מיני צעדים כדי שיפרנס אבל זה זוחל ולכן גם אני חוזרת מה שגורם לי להרבה תסכול סמוי. האבא מצייר. ציורים שהוזמנו ממנו אבל זה לוקח לו פי שניים זמן ועד שנראה את הכסף... התחלנו עם ציורים לחדרי ילדים אבל מחפשים איפה למכור אותם... החלטנו להדפיס ציורי ילדים על חולצות אבל כל הבירורים שוברים אותנו ועכשיו כשאחזור לעבודה לא יהיה לנו זמן לעשות את זה... אני יודעת שיום אחד נתפרנס ממנו בכבוד אבל בינתיים מרגישה שנוטשת את הקטנה שלי (אני יודעת שתגידו שזה לא ככה) וזה קשה לי.

אדר שלי

New member
קודם כל - שיהיה בהצלחה!../images/Emo24.gif

וחוץ מזה, את ממש לא נוטשת את הקטנה שלך, את משאירה אותה עם אבא שלה, שזה הרבה יותר ממה שילדים אחרים זוכים לו. ואחרי העבודה את תהיי איתה כל הזמן, ככה שתמיד יהיה איתה אחד ההורים - הלוואי עליי! מאחלת לך להסתגל מהר למצב החדש!

אמברון

New member
../images/Emo24.gif step by step

תראי שיהיה בסדר
. נגה נשארת עם אבא, וזאת נקודת פתיחה מצויינת! מחבקת אותך חזק ומקווה שה"נחיתה" תהיה רכה ככל האפשר (ואיך עדין לא נפגשנו?! אני מתגעגעת אליכם).

yaelia

New member
../images/Emo24.gif

אני בטוחה שאחרי שכבר תחזרי, תראי איך שהדברים מסתדרים כמו שצריך. גם כי לא הרבה שעות ביום (שזאת ברכה), וגם למקום שאוהבים אותך וזאת ברכה כפולה. בטוח שהתקופה לא תהיה קלה, אבל בטח משתלמת, ובטח שאוטוטו תתעשרו מהציורים ואת תוכלי להשאר בבית כאוות נפשך. לאט-לאט וגם החששות שלך יתפוגגו. נשיקות

למעלה