*חוזרת הביתה עם ידיים רועדות*

gabrielle

New member
*חוזרת הביתה עם ידיים רועדות*

חזרררררררררררתתתתתתתתתתתייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!
כל כך התגעגעתי אליכם אין לכם מושג בכלל----- * לא שולטת מרוב התרגשות * אז ככה: מחשב חדש, הכל חדש והתיקיה שלי משוחזרת ושלמה עם כל השירים וכל * התמונות * והכל הכל הכל! ועכשיו יש לי אקס פי ואני יכולה להשתמש בתוכנה של הסירטונים ( שני התכונני להצקות )... טוב אני הולכת להתקין אי סי קיו... יאוו איזה כיף לחזור הביתה....

shanyz

New member
ירדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

התגעגעתי אליייייייייייייייך!!!!!!! תתחדשי על המחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!
אין בעיה!!!! כמה עזרה שאת צריכה תבקשי!!!! בכיף!!!!! אני כל כך שמחה שחזרת אלינו! אין לך מושג כמה התגעגעתי אלייך
אני כל כך שמהח שכל השירים והתמונות נשארו לך! אם הם היו נמחקים!! הייתי מתה
הנה תמונה לכבודך! למרות שבטח יש לך
חחההה מתה עליייך!!! מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

shiri_b

New member
הגיע הזמן!!

הגעגענו
תדפדפי אחורה תראי מה קרה שלא היית

gabrielle

New member
../images/Emo9.gif * נהנת מכל רגע *

שני ממי... את לא יודעת איזה הרגשה נעימה זה עושה לי לראות את זה... תודה רבה וגם אני התגעגעתי:) שירי... את יכולה להיות בטוחה שאני אעשה את זה
היום הולך להיות לי לילה ארוך אחרי הארוחת חג.... איזה כיף.

shiri_b

New member
רק עכשיו שמתי לב

שהיו פחות תמונות של גבי שלא היית..

shanyz

New member
תהני! בארוחה ובלקרוא!!../images/Emo13.gif

ו... אני מקווה שגם תגיבי!! אני אלך כמה עמודים אחורה לראות אם הגבת חיחי

gabrielle

New member
תודה...

שירי- מה הפלא? שני... אני לא חושבת שאני אגיב כי זה ניראה לי קצת מיותר אבל אני אקרא את הכל:) ואנסה להרגיש מעודכנת..

gabrielle

New member
אה ושני...

אני מקווה שלא שכחת שאני רוצה לראות את הסרטונים שלך:) ורק שתדעי שהייתי מאוכזבת שלא באת למפגש... כנל לגבייך בול. ומיכל... טוב עלייך כבר צעקתי...

shanyz

New member
ירדנילה../images/Emo10.gif לא ממש יכולתי..

גם זה רחוק ממני.. וגם יש לי מלא לחץ בלימודים (יש לי מגן בהיסטוריה ביום ראשון!!!) ו.. בקושי יש לי זמן.. ואם יש לי, אז אני נפגשת עם חברות שקבעתי איתן מזמן שנפגש בחופש פסח..
מצטערת!! אבל אני רוצה לפגוש אותך ונתראה מתישהו!! בקשר לסירטונים, איזה חמודה!! מישהו זכר את הסרטונים שלי
חוץ מאביב כמובן שלה אני גם שולחת חחהה
אממ... יש גם סירטונים חדשים באופק... אמממ.. הבעיה היא שאני לא מצליחה לשלוח... אבל נסתדר!! אל תדאגי! תודה חמודה!! שזכרת..

shanyz

New member
חחחה אוקי דוקי../images/Emo13.gif תהני..

הנה עוד תמונה לכבוד שובך!! איזה מאמי היא בתמונה!!

*neta*

New member
בדיוק באתי לצעוק עליך שתתחברי ../images/Emo8.gif

ברוכה השבה

gabrielle

New member
נטע... את יכולה לעשות לי טובה ...

ולומר לי מה המספר איי סי קיו הישן שלי...? בבקשה?

gabrielle

New member
10x דארלינג..

אני מקווה... אני אנסה... זה לא אמור להיות כזה מסובך...

gabrielle

New member
אתם יודעים מה קיבלתי ליומולדת?

( בין השאר כמובן... ).. קיבלתי עוגה ענקית עם תצלום ענק של גבריאל עליה ( אכיל כמובן )... ולוח לעכבר שלה עם התמונה מגורקאן...:) ועוד ועוד ועוד...:)

*זינה*

New member
../images/Emo24.gifירדני!!!../images/Emo24.gif

ברוכה השבה לפורום!!! התגעגעתי אלייך!

gabrielle

New member
* נושא רגיש *

ובכן... כפי שבטח תיארתם לעצמכם... עשיתי בוק לעוגה ולכל הדברים וצילמתי מלא וזה... ( אחרי ששאלתי את אמא שלי איפה המצלמה ואם יש בה פילים )... ואז לקראת סוף הערב ( לפני שירדנו לגינה והשתכרנו... ), אני כזה במקרה מסתכלת על המצלמה... ורואה---0 תמונות!~!~~~~!~!~!@!@!!!!! מה שאומר שלא היה פילים במצלמה כל הזמן הזה והעוגה כבר נמסה ( לא משנה שכבר נשקתי את התמונה של גבריאל ואני לא רוצה להגיד לכם איך העוגה נראתה... ).... אמא שלי אכלה קש אחרי זה...

ענבר1

New member
ירדן איזה מזל נאחס יש לך...

גם הפילים גם המחשב... ואם את רוצה אני יכולה לשמור לך את כול הדברים של גבריאל אצלי בחדר.. ראית איזה מותק? בעצם אני מסכימה לשמור לכולםםםם

למעלה