חוזרת להורים...הצילו!
לאחר שבשבוע שעבר ירדתי לחצי משרה,תקפה אותי דלקת גרון חמורה ועם כמה ימי מחלה מהרופאה החביבה, חזרתי הביתה להורים לכמה ימי התאוששות, פינוק, תה, מיטה מחוממת ומרק עוף ביתי
אך כמה ימים אלו הפכו לנק` תפנית משמעותית בחיי הקטנים. אבי היקר (להלן- המחשבון האנושי) עשה תחשיב של הוצאות לעומת הכנסות. הוא הוכיח לי שגם כשעבדתי עבודה במשרה מלאה של מינימום (שגם כך קוצץ בחודשים האחרונים) ההוצאות שלי היו גדולות מההכנסות. קרעתי את עצמי בעבודה, בקושי היו לי חיים, והכל בשביל...להכנס למינוס! כמובן שעם מעבר לחצי משרה- התמונה ברורה- אין כסף לגור מחוץ לבית! למצוא עבודה אחרת בעיר הזו? אין רצון להשאר בעיר הזו. יש רצון לעבור לתא...עם המינוס לעבור לתא?! צריך לחסוך כסף קודם... ולכן המסקנות מעובדות קשות אלו היו ברורות. לחזור להורים. ברגע שאחזור להורים- ההוצאות נפסקות כמעט בכלל (אשלם רק חשבון סלולרי, בילויים, נסיעות ובלי שכ"ד, ארנונה, חשמל, כבלים, אינטרנט, מזון וכו'). אם אמצא עבודה מלאה או אפילו חצי משרה- אוכל לחסוך בצד סכומים אדירים במהירות ותוך חצי שנה (בתקווה) לחסוך מספיק למעבר לת"א. החיסרון הברור מאליו: לוותר על עצמאות ו"פינה פרטית". אחזור לחדרי הקודם ועל כל המשתמע מכך- ילדה קטנה שצריכה לאמר להורים מתי היא חוזרת ולאיפה היא הולכת ועם מי... כמובן שגם אעבור רדיפה לגבי סידור החדר וסדרי מקלחות וכו`...אבל בשורה התחתונה- כסף מדבר. אשאיר/אמכור את כל הריהוט שכה עמלתי לצבור (מיטה זוגית+מזרן, מכונת כביסה, שולחן סלון, שולחן כתיבה גדול, ספות נפתחות למיטה, שולחן פינת אוכל וכו`) ואחזיר איתי רק את ההכרחי ביותר מתוך מחשבה שעדיף לקנות בתל אביב בשוק הפשפשים ריהוט במקרה שלא אקבל דירה מרוהטת. גם ככה כל דירה בתא תהיה קטנה משמעותית מהדירה שיש לי כרגע ולא יהיה מקום לריהוט שלי. זה מדכא... אחרי 4 שנים כמעט שגרתי מחוץ לבית- לחזור להורים, למרותם ולחוקי הבית...לא שהם הורים רעים חלילה וחס, זה פשוט...לחזור אחורה...מבינים?
לאחר שבשבוע שעבר ירדתי לחצי משרה,תקפה אותי דלקת גרון חמורה ועם כמה ימי מחלה מהרופאה החביבה, חזרתי הביתה להורים לכמה ימי התאוששות, פינוק, תה, מיטה מחוממת ומרק עוף ביתי
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)