חוזרת לטיפולים (שוב) לא קל

תותי312

New member
חוזרת לטיפולים (שוב) לא קל

שלום לכל הבנות

אני צריכה להתחיל בטיפולים בשנית . לפני כמה חודשים התחלתי טיפולים . עשיתי איזה 2 טיפולי הזרעות , ואז חליתי בCMV ונאלצתי להפסיק לתקופה של חצי שנה. אני מרגישה שאני חוזרת בלי כוחות ועם המון חוסר וודאות. ב2 ההזרעות שעשיתי הרירית לא מספיק התעבתה למרות שכן היו זקיקים והE2 היה בסביבות 1800. היא הגיעה לגודל המינמלי וקצת פחות מהנדרש. כמו כן הטיפולים ההם לא הצליחו. זה טיפולים לילד שלישי וכמה שזה נשמע מצחיק אני כל הזמן בלחץ מזה שבהפריות יש לי רק 6 ניסיונות ואם לא אצליח בהפריות לא יהיה לי עוד ילד כי ייגמרו ה6 טיפולים.
כמו כן בשל הייאוש השמנתי . לפני החזרה הקודמת לטיפולים ירדתי במשקל ועכשיו שוב שמנתי.
מה אני עושה ? מאין אני שואבת כוחות? איך אני מתמודדת עם חוסר הוודאות שעומד בפני? מה לגבי הרירית? איך אעמוד בסבלנות בתהליך הזה? האם יהיה לי עוד ילד - זה בשבילי מאוד מאוד חשוב שיהיה לי עוד ילד אפילו שזה השלישי במספר ויש לי 2 שהם מקסימים. כל השאלות האלו חוזרות במחשבותיי.

אמאלה 55

New member
מזדהה עם כל מילה שלך...

אני קוראת את מה שכתבת וזה בדיוק מה שאני מרגישה ועובר עלי.
גם לי 2 ילדים מ-IVF בגלל בעיית זרע וקשה לי לוותר על ילד שלישי. לפני כמה חודשים עברתי גרידה בגלל הריום שפסק הדופק בשבוע 8 ולא נותרו מוקפאים והייתי צריכה להתחיל הכל מהתחלה!!! בקושי רב התחלתי טיפול חדש עם מלא זריקות כרגיל ואתמול עברתי שאיבה ובעוד יומיים אמורה לעבור החזרת עוברים ומתפללת שהפעם זה ימשיך עד הסוף כי הפעם אני ממש לא יודעת איך אתחיל שוב הכל מחדש.
בנוסף טיפולים לילד שלישי במיוחד IVF עולים הרבה ואנחנו גם עושים מיון זרע כך שהכל יחד עולה לנו קרוב ל-10 אלף ש"ח אז זו עוד סיבה שאני מקווה מאוד שהפעם זה יהיה עד הסוף ונסיים כמובן בידיים מלאות.
כל כך מבינה אותך בעניין ההשמנה מאז הגרידה אני רק אוכלת ולא יכולה להפסיק וגם אני עליתי במשקל, מקנא באלה שבמצב של לחץ, עצב וכו' מאבדים את החשק לאכול

האמהות אומרות מה שיהיה יהיה, העיקר שיש לכם 2 וכמובן שאני לא שוכחת את זה לרגע אבל עדיין קשה לי להשלים עם זה שיהיו לי 2 ילדים ולא 3. במיוחד שתמיד רציתי 4 אבל כבר מזמן הבנתי שזה כנראה לא יקרה אלא אם יהיו לנו הפעם תאומים. כי ילד רביעי מבחינתי זה רק אם יבוא טבעי כי אני גם מפחדת מההורמונים האלה שאנחנו דוחפות לגוף וגם כלכלית לא נוכל להרשות לעצמנו שוב טיפולים וכמובן שעם 3 ילדים לא יהיה לי כוח נפשי ופיזי לכל התהליך הזה.
לצערי אין לי טיפים מאין לשאוב כוחות, אני פשוט חושבת כל הזמן על זה הרצון העז שלי לילד שלישי ומה שבטוח עם 2 ילדים הזמן עובר הרבה יותר מהר כך שברגע שמתחילים את התהליך לא מרגישים ומגיעים לסוף הטיפול.
הדרך היחידה שלי להתמודד עם זה זה לקרוא פה בפורומים ולדבר עם בנות שעוברות את אותו הדבר ומבינות בדיוק מה אני מרגישה.
מאחלת לך שהפעם זה יצליח וימשיך עד הסוף ושתעברי מהר לפורום הריון

72baby

New member
גם אני באותו מצב.

התחלתי i.v.f ראשון אחרי הזרעות שלא הצליחו.אני מאוד חוששת מההורמונים אבל מאוד רוצה עוד ילד.
יש לנו שני מתוקים בבית אבל תמיד רציתי לפחות שלושה.
כל אשה עם עגלה מושכת את תשומת ליבי ומעוררת בי געגוע.
מקווה להצלחה של כולנו.

ליאור53

New member
רק לגבי מספר הטיפולים לילד שלישי

אני עברתי לקופ"ח מאוחדת - לילד שלישי 10 טיפולים ב 100 ש"ח לטיפול. עשיתי שני טיפולים בכללית עם החזר מביטוח פרטי ועברתי (מראש) למאוחדת. חוץ ממחיר הטיפולים, גם כל התרופות בהשתתפות של 15% ולא 50%.

את יכולה לפרט לגבי המעבר.....

אני שלמתי אומנם לילד רביעי 1850 ש"ח רק לבית חולים ותרופות מעל 2000 ש"ח בשורות טובות במהרה אמן.

anguly

New member
הכוחות יבואו תוך כדי

ככה זה בטיפולים, אוספים כוח כל יום מחדש.
התהליך לא קל, אבל הדרייב לעוד אחד דוחף קדימה.

שיהיה בהצלחה

למעלה