חוזרת לעבודה - כבר שמעתן על זה?

חוזרת לעבודה - כבר שמעתן על זה?

כן, כן, אני יודעת שכבר נכתבו על העניין הזה מאות ואלפי שירשורים מאז שנפתח הפורום, אבל אני לא יכולה להתאפק. אני משקשקת ורועדת ומפחדת, וכואבת לי הבטן, והעיין והראש וכל הגוף. אני חוזרת לעבודה ביום ראשון. יובלי עדיין לא מסכימה לקחת בקבוק (לא שאוב ולא תמ"ל). אתמול עשינו ניסיון נוסף והשארתי אותה עם המטפלת עד 13:00. היא לא אכלה כלום. אפילו לא ניסתה. רק כדי להסביר יש עם זה עוד סיבה לחשש כי ירדן בתי הגדולה רגישה למוצרי חלב וכשנגמלה גילינו בדרך הקשה (בשניידר) את התוצאות - ואת זה ניסיתי למנוע על ידי ניסיון חלבי כשאני עדיין בבית לפני העבודה. ותזכרו שזו ילדה שלישית ואני כבר אמורה לדעת איך זה להשאיר אותן עם מישהו אחר מלבדי - אבל לא יודעת איך זה קרה - ובניגוד לבנותי הגדולות שנשארו עם אמא שלי ו/או עם אבא שלהן - כאן אני האמא והבייביסיטר וכל היתר - ואף אחד לא התחלק איתי. אני חושבת שזה נובע מזה שהייתי עם הגדולה עד גיל שנה ועם האמצעית בערך אותה תקופה - וזו הפעם הראשונה שאני עוזבת תינוקת בת 4 חודשים - והולכת. מתחילה לי ההרגשה הזו של גרון מלא דמעות כשאני רק חושבת על זה ואפילו עכשיו כשאני כותבת על זה. אז למרות שהיו פה מאה שירשורים כאלה הוספתי עוד אחד. לזכר הימים האלה הקשים לי.

אמברון

New member
חיבוק גדול יעזור? ../images/Emo24.gif

על כל מה שכבר נאמר כאן בעבר קשה לי להוסיף. רק מחזקת אותך ומאחלת לך ולקטנה הסתגלות מהירה.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה כל כך קשה! אין לי מה לומר, מלבד שהזמן יעשה את שלו, מיום ליום יהיה יותר קל, וגם סרבנות הבקבוק תישבר. ועוד
...

../images/Emo24.gif גדול יעזור???

גם אני חזרתי לעבודה השבוע ואריאל עדיין סרבן בקבוק מושבע. אין ברירה למטלפות שלו והן מאכילות אותו עם כפית. הלוואי ואצלך שזה יסתדר אחרת

קשה, קשה

זה באמת מאוד קשה. חברות סיפרו לי ואני מתרשמת שזה נכון, שבניגוד למצופה, העזיבה נהיית קשה מילד לילד. נכון שאנו יותר יודעות שזה שלב, זה יעבור, כולם יסתגלו וכו', אבל ראינו כבר מספיק בשביל לדעת כמה כל העניין עשוי להיות שברירי ורגיש. בכל זאת, בטוחה שתסתגלו והגוש יתמוסס, גם אם לאט, ושיגרה ברוכה תשתלט עליכם. בהצלחה.

ילדונט

New member
את יודעת - ברגע שתהיי בעבודה

זה יהיה יותר קל, פשוט כי תהיי חייבת להרפות קצת. אני נורא מבינה את הקושי, אבל מהמקו שאני נמצאת בו היום אני יכולה לעודד ולומר שהעניינים משתפרים.

Joy107

New member
גם אני ביום ראשון...../images/Emo7.gif

לנו דווקא אין בעיה עם האוכל, כי מור אוכל חלב שאוב כשצריך אבל אנחנו היסטרים רועדים בוכים ועצובים רק מהרעיון של להשאיר אותו לבד...
(אנחנו - אמר פעם איש חכם - יכול להגיד רק מי שיש לו תולעים...
, אז בואו נפתח את זה...
אני הסטרית.. מודה!!
אני מתחילה ביום ראשון משמרת צהרים ואחר כך בשני ובשלישי משמרות בוקר. כבר בשבוע הראשון אני עובדת שישי ושבת.. מה שאומר שיש לי רביעי וחמישי פגרה, בטח נשלים הרבה שעות יחד! שולחת לך
חזק כזה שיתן לך המון כח.. רינת

wieci

New member
שולחת לך הרבה ../images/Emo24.gifים

מקווה שהכל יעבור בקלות!

פיצהלה

New member
מזדהה, מזדהה ושוב מזדהה...../images/Emo10.gif

שתינו כנראה ממש לא רוצות שיום ראשון יגיע. גם אני חוזרת לעבודה ביום ראשון ורק המחשבה על זה עושה לי רע. חוץ מלקוות שברמה מסויימת זה יעשה גם טוב אין לי הרבה מה לומר. שיעבור לנו בקלות. בהצלחה

משוש30

New member
בהצלחה בנות!! זה לא קל בעיקר

בשבוע לפני שחוזרים, אבל אחר כך בונים שגרה חדשה וזה אפילו כיף (לפחות לי)

גלשני

New member
בהצלחה לשתיכן../images/Emo24.gif

כל כך קשה ואין לי איך לעודד חוץ מלהזדהות עם הקושי

למעלה