חוזרת לעדכן בעניין הפמרה

me too

New member
חוזרת לעדכן בעניין הפמרה

אז, באמת שלא היו לי צפיות גדולות, אבל כששמעתי על חברה נוספת שבהריון, כן קיוויתי.
אבל לא, הפמרה לא עזרה, לא לי לפחות.
באופן מפתיע גם אין סיסטה.
אז ביום 3 למחזור , נצפו חמישה זקיקים בצד אחד, ושישה בצד שני. החלטתי לוותר על הסבב, יש לי ivf אחרון בחינם, ואחר כך כל סבב יעלה כ 5500$.
החודש החלטתי לעשות פייפל. הרופא, הקנדי , החליט לזרום איתי, אם כי ציין שאין הוכחה לפייפל, אבל, אין לו בעיה לעשות לי.
אני מקווה שלא עשיתי טעות.
קראתי על הפייפל קצת ברשת, אבל אשמח לשמוע מנסיונכן, כואב? אין להתכונן? מה לבקש - כאמור, בגדול - הרופא זורם איתי. ושאלת המליון - זה מצליח?
תודה לכן

נתנאלה2

New member
לא ממש הבנתי את מה שקרה?

האם תכננת הזרעה ובעקבות מספר הזקיקים הפסקת?
למה לא המשכת לIVF?
ובאשר לפיפל, עשיתי, בגדול מדובר על שריטה ברירית על מנת לגרום לה לשגשג ולהתעבות
ולהפוך לכר נעים ופורה לעוברים.
מעט כואב, לא הכי נעים, לא ממש נורא
כמובן אפשר לקחת כדור לפני,
מציעה גם לשמוע את השיר people are papal של דפש מוד מבטיחה לך שידבק בך ......
אם עוזר? שאלת.....
אולי?
הרי שיש הריון, אי אפשר להצביע על הסיבה ?
הביציות הטובות? הזרע? עוברים טובים? רירית? הורמונים
יש הטוענים שההשפעה של הפיפל אינה רק לטיפול אחד אלא גם לאלה שאחריו .....
מחזיקה אצבעות שיצליח!!!!!

me too

New member
מסבירה

חודש שעבר החלטתי לנסות הזרעה ולא ivf ואז קבלתי חמישה כדורים של פמרה, וההזרעה לא הצליחה.
החודש נצפו 11 זקיקים, בדרך כלל ביום השלישי יש לי יותר, בפעם הקודמת שהיתה כמות כזו הסבב הופסק בגלל שלא היתה התפתחות מזהירה. אז הפעם החלטתי לבקש פייפל ואני מבינה שהחודש הזה כבר לא יהיה כלום, וגם אם בטעות יקלט משהו באופן טבעי , הוא יפול במהלך הביופיסיה.
אני אחפש את השיר

לא הבנתי, הפייפל הצליח לך? זאת אומרת נכנסת להריון אחרי זה?
איך יכול להיות שהפייפל מחזיק לכמה חודשים? קראתי שהרחם מפריש איזה חומר שעוזר להשתרשות או משהו כזה, זה מחזיק לאורך זמן?

נתנאלה2

New member
את הפיפל מבצעים לפני הביוץ

כך שאם יהיה טבעי ההריון לא אמור להפגע .....
אצלי נקלט אחרי שני טיפולים, מה הקשר?
מי יודע?
11 זקיקים ביום השלישי זה רע?????

בזכותך אזמר כל היום, צרפתי לך את השיר

anguly

New member
הפיפל לא מפריע להתחלת טיפול

כי כאמור הוא נעשה לפני הביוץ, ככה שאין מניעה שתמשיכי, 11 זקיקים ביום השלישי זה המון
, לי ביום השלישי אין כלום.

me too

New member
תודה לשתיכן

הוא קבע לי לבוא לקראת המחזור הבא..... חודש שעבר שעשיתי הזרעה התחלתי עם מעל 20. הבעיה שהרבה פורשים בדרך.....

me too

New member
אל תתלהבי

בivf הקודם התחלתי עם 17 שאבו 12 הפרו 7 ליום השלישי הגיעו 5 החזירו שתיים, ליום החמישי הגיע אחד ולהפשרה הגיעו אפס. הבטא היתה אומנם חיובית אבל צנחה לתהומות אחרי שבוע.
כך שמהכרותי עם המצב, כשביום השלישי יש 11 זה אומר שביום השאיבה יש אולי חמש.......

שלגייה13

New member
לא רוצה לבאס

כי אני מבינה שכבר החלטת לבטל את הטיפול ואי אפשר לחזור אחורה, אבל להבא, לדעתי השיקול שלך היה, אולי, מוטעה.
מספר הביציות ביום השאיבה קשור רק בחלקית למספר הביציות ביום השלישי למחזור. זה קשור גם בקצב גידול הזקיקים (לפעמים הזקיקים גדלים בקצב מאוד לא אחיד ואז חלק גדול מהם לא בשל ביום השאיבה, ולעומת זאת לפעמים הם גדלים מאוד אחיד וכמעט כולם בשלים. יש שטוענים שחלק מה"גדולה" של רופאים מסוימים הוא בדיוק בנקודה הזאת, כלומר בהתאמת פרוטוקולים למטופלת שיוצרים "האחדה" של קצב הגידול), לפעמים בכלל מופיעים זקיקים חדשים בהמשך הטיפול (קרה אצלי בכל פעם שבשאיבה היו יותר מאשר ביום השלישי, ואפילו השביעי למחזור), ועוד ועוד. גם אחוז ההפריה לא עומד ביחס ישיר למספר הביציות, ויש שאפילו יאמרו שהוא עומד ביחס הפוך (לפעמים כשיש יותר מדי זקיקים וביציות האיכות שלהן לא טובה; כמות על חשבון איכות). וכמובן שהרבה תלוי במזל, או לפחות בגורמים שאף אחד לא מבין את הסוף.
מה הרופא שלך אמר?
מאחלת לך המון המון הצלחה במחזור הבא!

שלגייה13

New member
וכמובן שאני כן מבינה

שגם השיקול הכלכלי שיחק כאן תפקיד, וזה מובן מאוד.
אני תמיד אומרת שאנחנו כאן בארץ לא יודעות להעריך כמה אנחנו מקבלות בחינם מהמדינה, בתחום הספציפי הזה. יש לי שני בני דודים בארצות הברית שנזקקו לטיפולים, והעלויות אסטרונומיות והמגבלות חריפות.

me too

New member
חלילה, את לא מבאסת

פשוט הivf הזה הוא האחרון בחינם, כך שאני מתבאסת לבזבז אותו. אז חודש לפני עשיתי הזרעה ועכשיו אנסה את מזלי עם הפייפל.
ברור לי שהכמות באה על האיכות, אבל כשזה מתחיל ככה אצלי, לפחות בפעמים הקודמות זה לא מתפתח, הזקיקים לא גדלים כמו שצריך.....

עודבש

New member
תודה על העדכון

מבינה את ההחלטה שלך ומקווה שבהמשך תהיה הצלחה מסחררת.
לא יודעת לענות לך על הפייפל...

אפשר לשאול כמה פרטים?
האם את פוליציסטית?
האם מודדים לך את הזקיקים ביום ה-3? כי פה עד שהם לא מגיעים לגודל מסויים הטכנאיות לא סופרות ופשוט כותבות מס זקיקים קטנים...
האם הפמרה עשתה איזה שינוי ביחס לתרופות אחרות ביחס לגיוס זקיקים?

תודה מראש

me too

New member
עונה לך

לא, אני לא פוליציסטית. אנחנו מהלא מוסברים. בעברי שני הריונות ספונטניים, השני הסתיים בטרם עת ומאז עברו שנתיים בלא כל הצלחה.
אולטרסאונד ראשון נקבע בין היום השני ליום הרביעי ומאז כל יומיים בערך. וכן, היא מודדת לפחות את הגדולים שבניהם.
הפמרה לא עשתה כלום חוץ מלגמור לי את החשק המיני לחלוטין, בהתחלה היו לי כמה זקיקים ואחרי כמה ימים נשאר אחד גדול והשאר לא התפתחו. אולי אם המינון היה גדול היו רואים יותר שינוי, אין לי מושג

למעלה