חוזרת לעדכן-חזה עוף בחרדל שאמא שלי המליצה(y)(y)

השבת סוף סוף הכנתי ושמחה לחזור ולהמליץ-מהיר מאד להכנה, טעים, נראה טוב.

קיבלתי על הראש מהבן שוחר הבריאות ("מה? יש בזה מיונז?"), אבל כמות המיונז קטנה ואפשר להכין מיונז בבית ואז בכלל בסדר.

הכנתי מחזות עוף דקים (לשניצל) ולא מפרוסות עבות.

חזה עוף ברוטב חרדל וקארי אפוי בתנור, Food is Good

מצרכים למתכון​

4 פרוסות חזה עוף שטוף ונקי משומן

2 כפות שמן זית

3 כפות חרדל דיז'ון גרגרים

2 כפות מיונז

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מעט תבלין קארי

קורט צ'ילי גרוס (לא חובה)

ענפי רוזמרין להגשה

הוראות הכנה​

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי המנה מלבד חזה העוף.

נוסיף לקערה את חזות העוף ונערבב היטב לציפוי חזות העוף לחלוטין. נניח במקרר לכ-30 דקות לאיחוד טעמים.

נרפד תבנית קטנה בנייר אפייה ועליה נסדר את חזות העוף עם הרוטב.

נכסה את התבנית בנייר כסף ונכניס לתנור חם על 200 מעלות כ-40 דקות.

למי שאוהב חזה עוף קריספי: כ-5 דקות לקראת סיום הצלייה נסיר את נייר הכסף ונעביר את התנור למצב גריל.
 

michalgad

Member
מעניין השילוב. החצי אוהב קארי אבל לא כל כך חרדל אז מתלבטת אם להכין בכל זאת
 
למעלה