חוזרת לעדכן

sbz3

New member
חוזרת לעדכן

שלום כולם !

לפני מס' חודשים, התייעצתי כאן לגבי מסגרות חינוכיות לילדיי שמתלווים אליי לסמסטר באוניברסיטה בפלורידה.
אני אם חד הורית, והצטרפו אליי שני ילדיי הצעירים (8 ו- 11). שני ילדים בוגרים יותר נשארו בארץ.
אנחנו כבר לקראת סיום התקופה, ורק רציתי לעדכן שהיה פשוט נפלא.
היו לנו כמה אפשרויות - רישום לביהס (לא צריך כלום, חוץ מהוכחת מגורים. ופנקסי חיסונים. ותעודות. ובדיקת רופא.) - ירד מהפרק עקב התנגדות עזה של בן ה - 8.
מצאנו גם מסגרת חלקית שנבנתה עבור לדים ב - homeschooling - יקר מאד, והימים לא התאימו.
בסוף רשצתי אותם ל - afterschool, שהתקיים כל יום מ - 2 וחצי עד 4 וחצי. כמובן שלימודים לא היו הדגש, רק שייפגשו קצת עם ילדים אחר. וביתרת הזמן עשינו homeschooling שהיה כיף גדול, למרות החששות. בחיי היומיום בארץ, לא יוצא לי לבלות איתם כל כך הרבה, והיה במיוחד כיף 'לגלות' אותם מחדש.

תודה רבה על העצות, ועל הנכונות. נראה שיש לכן כאן קהילה נעימה ביותר.

איזה יופי שאת חוזרת לעדכן.

אחד הדברים החשובים ביותר שאני לוקחת מהחיים פה, זה שיכולתי להרשות לעצמי לא לעבוד לפני שבוני נכנסה לביה"ס, ולעבוד במשרה חלקית היום ולהיות איתה בשעות שהיא בבית.
בישראל הייתי מכניסה אותה לגן בשעה 7:00 וחוזרת לאסוף אותה בשעה 16:00 וזה אומר שעבדתי חצי משרה
כי סיימתי את יום העבודה שלי ב-15:00. וגם אז, הטלפון לא הפסיק לצלצל. אבל זאת היתה העבודה שלי והמיקום שלה, אבל אני מרגישה שככה חיים רוב החברים שלי בארץ
עצוב!!!

למרות שאת כותבת שהמשפחה פוצלה, וזה בתך לא פשוט בכלל, נראה לי שהחלק שאיתך יצא נשכר. אני מקוה שגם החלק השני זכה במשהוא.

את מוזמנת להשאר איתנו

למעלה