חוזרת מבואסת

• פותח הנושא EcoT
  • פורסם בתאריך

EcoT

New member
חוזרת מבואסת

אז עבר חודש מהגרידה וקיבלתי מחזור והייתי מבסוטה שנוכל להתחיל מחדש לנסות. אבל בביקורת אצל הרופא היום התפקחתי יש חשד להדבקויות (הרחם לא ברור) יש לי ביקורת עוד שבועיים ואם לא ישתפר אז זה אומר הסטוסקופיה אבחנתית ואולי ניתוחית. אוף!

מצטערת לשמוע

לפי מה שכולן אומרות לא באמת ניתן לאבחן הידבקויות באולטרסאונד. כמה ימים אחרי המחזור
הלכת להיבדק? כי הרופאה שלי אמרה שצריך לבוא עד יום 4 כדי לראות טוב לפני שמתעבה הרירית.

מקווה מאוד בשבילך שבביקורת הבאה הכל יהיה בסדר.

במאמר מוסגר אני משתפת שצריך אורך רוח שלא ברור מאיפה אנחנו אמורות להביא. הרצון העז להתמלא מחדש לא תמיד מסתדר עם הביולוגיה. אני כבר 4 חודשים אחרי הגרידה והייתי משוכנעת שכבר אהיה בהריון חדש ולא כך הוא.
לפעמים הגוף צריך את הזמן שלו להשתקם אחרי מה שעבר.

שולחת לך חיבוק וכוחות וסבלנות.

לגמרי אוף

בפינת העצה הפרקטית, אני יכולה להמליץ על דר' חן גולדשמיט להיסטרוסקופיה (גם אבחנתית, גם ניתוחית).
הוא מקבל ברמת גן ואני זוכרת שזה נורא נורא נורא רחוק לך, אבל אני חושבת שהוא כל כך טוב שזה שווה את זה.
הוא מקבל בימים ראשון ורביעי. ניתוחיות הוא עושה בערך עד השעה 18:00, ואח"כ אבחנתיות.

מבואסת ביחד איתך.

EcoT

New member
את יודעת בערך מה העלות?

יש לי ביטוח פרטי אולי אני באמת אלך כבר עכשיו

האמת היא שאני לא זוכרת

לשמחתי הרבה בעלי קיבל על עצמו את ההתעסקות הביורוקרטית עם הביטוח. אני רק שמה חתימה שלי במקומות הנדרשים.
אם אני לא טועה, על האבחנתיות קיבלנו כיסוי מלא של הביטוח הפרטי ובניתוחית היתה השתתפות עצמית זניחה של כ-400 ש"ח.

זה הטלפון של ענת המזכירה שלו 052-4822880.

EcoT

New member
דיברתי איתה

תודה! היא אמרה לי את העלויות ויש כיסוי של הביטוח הפרטי אבל נראה לי שאני בכל זאת אמתין לביקורת ואם צריך אז אני אקבע אצלו כדי לזרז תהליכים. המדקרת שלי אומרת שהיא יודעת לפתוח הדבקויות אז בנתיים היא תנסה

מצוין

טוב שיש לך תוכנית פעולה.

למיטב זכרוני היינו צריכים לקבל דחייה מהקופה ורק אז להגיש את הבקשה לביטוח הפרטי.
מדובר בתהליך שאורך כמה ימים ויכול להיות שכדאי לך להתחיל את הביורוקרטיה כבר עכשיו, כך שאם תצטרכי בכל זאת לעבור אבחנתית אצלו, תהיי מוכנה עם כל הניירת.

וונדל28

New member
מצטערת לשמוע

גם אני חושבת שכדאי לך לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית באופן פרטי בימים הקרובים, אולטרסאונד רגיל בכל מקרה יכול לפספס הידבקויות גם אם הרופא יגיד לך שהכל נראה בסדר, אני עשיתי היסטרוסקופיה בעיקר בשביל השקט הנפשי שלי (לא הצלחתי להיכנס להריון מספר חודשים אחרי הגרידה ולא הייתי שקטה עד שלא עשיתי את הבדיקה וראיתי שאין הידבקויות).
גם אני ממליצה על ד"ר חן גולדשמיט, התורים שלו ממש זמינים, אפשר להשיג אליו תור מהיום למחר.
בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות שהכל תקין.

למעלה