חוזרת על הודעה מפורום זב"ח...

Neta558

New member
חוזרת על הודעה מפורום זב"ח...

מאחר שגם כאן יש אחוז לא קטן של תלמידי תיכון. הצעתי בפורום זב"ח להגביר את הפעילות נגד אלעל. בנוסף להחתמת העצומות נגד טיסה באל על, לתלמידי תיכון יש דרך השפעה שאני רואה כמאד אפקטיבית. תלמידי י"א שעתידים לטוס בפסח למשלחת לפולין יכולים להחתים את תלמידי השכבה שלהם על עצומה שתוגש למנהל, בה הם קוראים לו לבחור חברת תעופה אחרת למשלחת. בנוסף מחתימים את כולם גם על העצומה נגד אל על. לדעתי מנהל שיראה שרבים מתלמידי השכבה מתריעים כבר בתחילת השנה בנוגע לחברת התעופה של המסע לפולין, עשוי בהחלט שלא לבחור באל על לטיסה. כך גם מחתימים עוד אנשים על העצומה נגד אל על, גם דואגים שאל על לא יקבלו את כל אותן טיסות של המשלחות לפולין (ומדובר בהרבה מאד טיסות...), וגם מעלים את המודעות לנושא זכויות בעלי חיים בקרב התלמידים והמורים. מה דעתכם? יש מישהו שמוכן להריץ דבר כזה אצלו בתיכון? אני מוכנה להתחיל לנסח עצומה למנהלים ולעזור בענין...

Neta558

New member
הו, ההתרגשות!

אני כותבת לתומי הודעה בצהריים, בתקווה שתתחברו בערב ותקראו אותה. חוזרת בלילה ורואה שהיא נדחקה לעמוד השני מרוב הודעות שנכתבו בפורום מאז הצהריים... מאושרת? כמובן, הרי העולם נפלא. לגמרי? לא, לא קיבלתי את תגובתכם החיונית להודעה... אז הנה לכם עוד הזדמנות לקרוא אותה, ולהגיב...

aradori

New member
את מכירה בתי-ספר שבהם זה הצליח??

כלומר - שנסעו בחברת תעופה אחרת? זה נראה לי בעייתי מבחינה בטחונית...

tali_le

New member
אין קושי בטחוני, אנחנו נסענו עם...

חברה פולנית מטופשת שאת שמה אני לא זוכרת טלי

Neta558

New member
אתה מכיר ניסיון לשינוי...

ששינה לפני שבכלל ניסו? אני לא מכירה בתי ספר שבהם הגישו עצומה שכזאת למנהל, לכן אי אפשר לשפוט את הרעיון לפי התוצאה, כי הוא לא נוסה (עד כמה שאני יודעת לפחות) היה תלמיד שביקש שלא לטוס אל על למסע, ואני לא בטוחה אם שינו קר את חברת התעופה שלו או של כולם, אבל הוא לא טס אל על... (ואם אתה כותב כאן, תלמיד יקר, ספר לנו...) ואין שום בעיה בטחונית לטוס בחברה אחרת. משרד החינוך ממליץ על החברה הפולנית בדיוק באותה מידה כמו על אל על.

lilithmm

New member
למה לא לעשות כמו שהיה אצלי בב"ס

אם אי אפשר לוותר על ניסויים בבעלי חיים אפשר לערוך ניסויים על עיניים של פרה. זה מוצר לוואי לתעשיית הבשר, פחות חמור לפי דעתי מנוסויים בצפרדעים או שפנים וכו´

Neta558

New member
מה הקשר לאל על?

אולי נפתח שרשור חדש בנושא ניסויים בבע"ח בביה"ס? זה מתחיל להיות מבלבל, ערבוב שני הנושאים אחד בשני...

xenocide

New member
האמת העגומה..../images/Emo4.gif

...היא שאצלי בבית ספר, כמה שאשמח להריץ את עניין המודעות (אני בי"ב אז אני יכולה לבדוק עם הי"אים), אני יודעת שלפחות החברים שלי לא יתענינו... ניסיתי כבר להביא משהו אחד למודעות אצל הכיתה שלי בקשר למשהו אחר וזה לא עבד כל כך טוב גם עם כל הכוונות הטובות (של מספר מצומצם של אנשים) אני בהחלט מוכנה לנסות להעביר בבית ספר את העניין ולהחזיק הצבעות שזה יעבור טוב ולא יקבל תגובות כל כך מזלזלות כמו שאותו נושא קיבל בכיתה שלי (וזו הסיבה היחידה שלא יצאתי עם זה לכל בית ספר). עם המון כוונות טובות בעניין הדר

נטלי666

New member
אני לא יודעת מה עם הבי"ס שלך

אבל בבי"ס שלי זה לא כ"כ יזיז לאנשים

lilithmm

New member
גבולי

בבי"ס שלי בחו"ל עשינו "ניסוי" בעיניים של פרות. זה היה ממש מגעיל, אבל לא אכזרי כמו ניתוח צפרדעים,לפי דעתי.

seafox

New member
הייתי בכיף עושה את זה אבל אצלנו

התלמידים נוסעים בכיתה יב´ [איפה שאני נמצא] ואצלנו נוסעים בסוכות...

Neta558

New member
עדיין אפשר לעשות את זה...

להגיש עצומה בשביל המשלחת של שנה הבאה. אולי פשוט להגיש אותה יותר מאוחר השנה. ובכל מקרה אין מוקדם מדי בנושא, כי כל הרעיון הוא לנסות להספיק לפנות לביה"ס לפני שהם קובעים חברת תעופה.

למעלה