חוזרת....עם כתבה מעניינת

הלוואי וזה היה כל כך פשוט. ...

אצלנו מדובר ב לשעבר שבגדה. רצתה להתגרש וחשבה שתמשיך לנהל את הגרוש שלה כאילו הם עדיין נשואים. ....עכשיו כאשר הכללים השתנו אז היא משתוללת ומשמעת את כל העולם. לצערנו היא גם סובלת מהפרעה דו קוטבית מה שהופך את העניין לציונים ביותר בהתאם לגלויה שלה באותו יום. מי שהכי סובל בסיפור הם שני הילדים אותם היא לא רואה ממטר.....ומי שבאמת מטפלת בילדים מאכילה דואגת לבית נעים ובגדול נקי אוכלת את כל ה--ממנה.......

הלוואי וזה היה כל כך פשוט. ...

אצלנו מדובר ב לשעבר שבגדה. רצתה להתגרש וחשבה שתמשיך לנהל את הגרוש שלה כאילו הם עדיין נשואים. ....עכשיו כאשר הכללים השתנו אז היא משתוללת ומשמעת את כל העולם. לצערנו היא גם סובלת מהפרעה דו קוטבית מה שהופך את העניין לציונים ביותר בהתאם לגלויה שלה באותו יום. מי שהכי סובל בסיפור הם שני הילדים אותם היא לא רואה ממטר.....ומי שבאמת מטפלת בילדים מאכילה דואגת לבית נעים ובגדול נקי אוכלת את כל ה--ממנה.......

תודה על ההבהרה לבבית

אני פשוט בקצה גבול היכולת. הלשעבר משגעת אותנו.האוטו שלי לא התניע והייתי צריכה לקרם ל ASAPאמא של חבר טוב של הבן שלי נפטרה הבוקר מסרטן.ואני צריכה מחר ללכת איתו ללויה....לפחות קיבלתי תשובה טוב של הביופסיה שעשיתי. ...אבל התפרים עדיין מציקיםבקיצור יום מח_______ן..אז פשוט לא הבנתי ואני מתנצלת.

mother cat

New member
לגמרי! אין לך מה להרגיש רע.

אני יכולה להגיד לך בבטחון מושלם שאם חבר תבוא ותתיעץ איתי אם להכנס למערכ יחסים עם אלמן + 2 שאני אגיד לה שלא. שזה קשה נורא. שזה סזיפי. שזה רצוף מכשולים. להגיד לך שאני מתחרטת? בגדול לא - יש לי בעל מקסים, ילדים חורגים שאיתם אני רוקמת מערכת יחסים שלאט לאט מתפרת, ושני ילדים מדהימים. לא יכולה להתחרט על כל זה. אבל לו ידעתי לפני זה כמה קשה יהיה...

דרך אגב

קראתי שנית את התגובה שלך ואני לא מבינה מדוע את תוקפת אותי. אני יודעת שיש הרבה סיפורים דומים. ואת בעצם מאשימה אותי שאיני דוברת אמת?טולסטוי אמר לפני הרבה שנים שכל המשפחות המאושרות דומות זו לזו. אך כל משפחה אומללה אומללה בדרכה שלה....נכון שיש הרבה סיפורים דומים אך לא זהים...ההבדל כמו אלו__ם מצוי בפרטים הקטנים. .....מבחינתי הפורום הזה מהווה מקום לפרוק כעס ותסכול וקבוצת תמיכה נעימה. אז בבקשה תשמרו לנו על מקום המפלט הזה....

mother cat

New member
שמחה לשמוע על החדשות הטובות מהביופסיה!!!

מצטערת לשמוע על כל היתר....
כפי שאומרים באנגלית: when it rains, it pours...

חוזרת....עם כתבה מעניינת

כידוע אנחנו מתמודדים עם גרושה ששמה לה למטרה למרר את חיינו ולגרום לפרוק הקשר.....אחרי קושי נורא בחגים בו לקחנו פסק זמן והפקנו לקחים אנחנו הלאה....מצרפת כתבה מודעות אחרונות שעוסקת בנושא. http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4592321

ornme

New member
קראתי שוב ושוב את הפוסט שלה ולא ראיתי תקיפה... ממש לא...

mother cat

New member
רוצה לשתף אותנו בלקחים שלכם?

ואיפה הדברים עומדים כרגע?
שבתם לגור יחד?
&nbsp
הכתבה אכן נוגעות בנקודות חשובות. כמו תמיד ב YNET היא שטחית, אבל מראה לנו כמה הרגשות האלה נפוצים ורגילים.... אני חושבת שהמקרה שלך מרכב יותר לא? אם אני זוכרת נכון האקסית גם סובלת ממחלת נפש?

מצטערת שלרח לי כל כך הרבה זמן להגיב..

הלקחים שלנו?
תקשורת,תקשורת, תקשורת....
הקושי הגדול של האיש שהוא מסתגר ונאטם ואי אפשר לדבר איתו.... הופך לחומה בצורה של קרח....
כאשר חילחלה העובדה שהלכתי, שאני בבית שלי והוא לבד עם הילדים , ו..ה חוגגת את "ניצחונה" אז באה ההבנה....
השיחה...והשינוי...
לא פשוט ויושב על טראומות עבר.
יחד עם זה באה ההבנה שאי אפשר לאפשר ללשעבר לנהל את הזוגיות שלנו.....
כן דיברנו וחזרנו לחיים משותפים ולמסלול... תהליך לא פשוט.
בשבוע שעבר כאשר הלשעבר באה לאסוף את הילדים בדיוק הכנסתי את החתול שברח החוצה... התוצאה היא אימייל שאני מתרגמת כאן.....
"אני רוצה שיהיה בכתב,
.
בקיצור ... היא אוסרת עלי להיות בבית..... כל חטאי שהצצתי מהחלון לחפש את החתול והכנסתי אותו הביתה ברעג שהיא הגיע עם האוטו...( מדובר בחתול זקן וברחן שמסוכן עבורו לצאת החוצה בקור)בקיצור כרגע היא צריכה להפנים שהכללים השתנו... לא פשוט וכן היא מאובחנת כחולת נפש.....
אני דורשת שיהיה פרוטוקול כתוב שקובע שרק אתה ואני נהיה בבית כאשר הילדים עוברים מאחד לשני. אני לא מבינה מדוע XXXX היתה בבית כשאספתי את הילדים בשבת. היא הציצה דרך הוילון ואז יצאה והרימה את החתול שישב בחוץ והסתכלה עלי. זה גורם לי להתקף חרדה. אסור לה להיות שם כאשר אני אוספת את הילדים זה רע לי ולילדים שהיא נמצאת שם כל כך הרבה.

בקיצור היא תחליט... כרגע בעצת עורכת הדין אנחנו מתעלמים מהמייל וממשיכים כגיל..
היא מאובחנת כסובלת ממחלה דו קוטבית .
מצד שני עברתי בשבוע שעבר ביופסיה כירורגית כואבת וקשה והאיש שם את הכל בצד והיה שם בשבילי...זה מפצה על הקשיים בגדול....

PinkyGnomic

New member
לא קל.

מאחלת לך הצלחה. העיקר שהלב מרגיש שלם עם ההחלטה.
ומקווה שתתמידו עם התקשורת. היא אכן הבסיס.

mother cat

New member
וואו!

כן, תקשורת היא כנראה מית המפתח לפתור את רב הבעיות. מקווה שהוא באמת הפנים וימשיך לתקשר.
&nbsp
לגביה - פשוט אין לי מה לאמר. תלכו לפי מה שעורך הדין שלכם אומר. אני לא חושבת שיש בית משפט בעולם שאסור על גרוש לנהל מערכת יחסים פרק ב' בביתו... זה לא סביר. אגב גם לה יש פרק ב לא? הוא בביתה כשהילדים מגיעים?
&nbsp
מצטערת לשמוע על הביופסיה. תרגישי טוב ושיהיו בשורות טובות!

ornme

New member
נראה לי שהכתבה הזו מתארת רק חלק מהמצבים,

ולדעתי מתייחסת למצבים קיצוניים.
אכן, די מתאימה למה שתארת כאן בעניינכם. ואצלכם האקסית מאובחנת כחולה...

לא יכולה לומר בודאות שברוב המקרים זה שונה, אבל בסביבה הקרובה אלי אני רואה מצבים שונים לחלוטין.
אנחנו התגרשנו כאשר ילדינו כבר היו בוגרים, ולכן לא חוויתי מצב בו מישהי אחרת מטפלת בילדי, אבל נראה לי שהדבר הראשון שחשוב לי בקשר לזוגיות של האקס זה שהיא תהיה נחמדה לילדיי, שתקבל אותם בחום, שתתייחס אליהם באהדה.
מעולם לא התעניתי כשידעתי שהם מבלים עם האקס וזוגתו ואני תמיד שמחה לשמוע שנהנו.
בזמנו חוויתי סוג של אי נעימות בנושא - מיד לאחר שנפרדנו הייתה לאקס בת זוג שנהגה "להעניש" את ילדי... לאחר דיונים משפטיים שהתפתחו שלא לשביעות רצונו של האקס, והיו כמה כאלו, היא נהגה לציין באזני ילדי שהם לא הוזמנו אליה לחג מסויים בגלל ההתנהגות שלי...
לשמחתי האישה ההיא איננה היום עם האקס וואינה נוכחת בשום צורה בחיי ילדי. זוגתו הנוכחית מקבלת אותם בחיבה גדולה.

kisslali

New member
לי הרבה פעמים מרגיש

הגרושה היא סוג של מראה לתחושות שלנו עם עצמנו והיא משקפת חוסר בטחון שלנו בתחומים שונים.

ואם יש משפט שמתאים לתאר סיטואציות של גרושות ואקסיות זה שלכל מטבע שני צדדים... בדיוק כמו המשכיר והשוכר. לכל אחד יש את סיפורי הזוועה שלו ושני הצדדים צודקים בקשר לסיפור הספציפי שלהם.

לי אין גרוש ולכן אין לי מושג מה הייתי עושה ואיך הייתי מרגישה. האקסיות של הגרוש שלי לא ממש נגעו בחיי, ככה יצא. האקסית האחרונה מאד ניסתה לייצר קשר ידידותי שהזוגי בכלל לא התנגד לו, אני לא הייתי מסוגלת להיות חביבה למישהי שעשתה לאהוב שלי דברים איומים. זה מעולם לא השפיע על היחס שלי לבן שלהם.

לך טלאים אני יכולה רק להגיד שהגרושה בטוח שרוטה אבל את צריכה לחשוב גם על עצמך מחוץ לזוגיות ולראות עד איפה את מוכנה להיות במקום שהוא לא יכול להתנתק ממנו, אם הוא באמת עושה כל מה שאפשר כדי שזה יקרה.

ללי

למעלה