חוזרת

חוזרת../images/Emo88.gif

אחרי חודש קשה מבחינה משפחתית (אמא שלי ריסקה בצורה די יסודית את האגן, ומי שמכיר כאלו שברים, יודע כמה זה שיקום קשה ואיטי), שהוביל לא רק להמון דברים אחרים שהייתי צריכה לעשות (מסיבות שלא המקום לפרט, הייתי "המבוגר האחראי..."), אלא גם כמצופה לחוסר ריכוז ועניין טוטאלי בדוקטורט, אני צריכה לחזור לעבוד. כמו שחברה טובה אמרה לי, טבעם של דברים אחרי משבר להגיע לאיזון חדש, ואני חושבת שבאמת אנחנו מתקרבים לאיזון כזה. בקיצור - צריכה קצת תמיכה לחזור לעניינים, ויודעת שפה תמיד אפשר למצוא אותה

../images/Emo24.gif ברוכה השבה. התגעגעתי

רציתי להגיד לך ברוכה השבה בתגובה לכוכב הצפון, אבל עכשיו אני רואה שכתבת הודעה נפרדת שמחה מאוד שחזרת מקווה שמעכשיו בהחלט תהיה עלייה...

mummy

New member
ברוכה השבה ונחיתה רכה חזרה לשגרה משעממת

נשמע כמו ימים לא קלים, בלשון המעטה. תני לעצמך קצת זמן להתאושש ולהתאפס, שלא תצטרכי לבזבז עוד אנרגיות על הכעס שזה לוקח יותר זמן ממה שהיית רוצה... נשמע שמגיע לך. לשבוע חדש, חג שמח והתחלות חדשות

מממאיה35

New member
ברוכה השווה

מקווה שדברים יסתדרו כמו ובקצב שאת רוצה, ושתחזרי לענייניים מהר מהר..

I Was Hoping

New member
איך הולך?

אני מקווה שהכל חוזר למסלול הרגיל שלך לאט-לאט. היום כל כך חם פה שלא נראה לי שיהיו פיתויים רציניים מבחוץ. אולי נצליח לעבוד
בהצלחה

../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

באמת חם...התריסים סגורים, הניירות מולי, ואני אמנם קצת באינטרנט, אבל קצת עובדת...מאחלת לשתינו (ולכולם) יום מוצלח!

טוב שחזרת

שיהיו מעכשיו ימים רגועים ומשעממים בהם תוכלי לעבוד בנחת. החלמה מהירה לאמא שלך.

../images/Emo24.gif תמיכה תמיד יש (גם אם באיחור)

אחרי שבשנה אחת (לא זו) הייתה לי גם אמא עם גידול סרטני (BCC, לא נורא אבל בהחלט לא נעים) ואבא אחרי דריסה (במגרש חניה שלנו!) אני בהחלט יכולה להזדהות...

מאי261

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

בהחלט חסרת כאן. מקווה שהדברים יתחילו להשתפר ולהתאזן (אישית ומקצועית). ואגב, נראה לי שיש סיכוי שניפגש בקרוב.

למעלה