חוזר לכושר

י1גיא1י

New member
חוזר לכושר

דלקת ריאות תפסה אותי השבוע, הרופא פוצץ אותי באנטיביוטיקה מכמה סוגים להרבה זמן ואמר "צריך לקחת את כל הכדורים גם אם אתה מרגיש בריא". הוא לא אמר שום דבר על ספיניג! (נכון שגם לא שאלתי). בכל אופן אני כבר מרגיש בריא ועדיין לוקח את הכדורים כמו חולה טוב. האם כדאי להתחיל לחזור לכושר כבר עכשיו עם הכדורים? האם זרוז חילוף החומרים בשעור או שניים יזרז את ההחלמה? מה דעתכם? מת כבר לחזור לאופנים! --ג

Tami661

New member
כמה מבינה אותך, כמה מכירה את ההרגשה../images/Emo201.gif

אבל... תתאפק. למענך תתאפק. מנסיון שלי ושל רבים וטובים אחרים, גם אם לא נרצה להתבסס רק על המלצות מומחים (שקובעות זאת חד משמעית) - עדיף לסיים את הטיפול האנטיביוטי ולחזור בגדול. עוד יום, עוד יומיים - האמן לי שזה לא שווה את הנזק, שלא לדבר על חוסר התועלת, שבאימון תחת השפעת אנטיביוטיקה. תרגיש טוב

תמי צודקת!

פעילות גופנית מאומצת מידי עלולה להחליש את המערכת החיסונית וכתוצאה מכך לשפר את התנאים לחיידקים. גם ככה מערכת החיסון שלך במצב ירוד ואתה מקבל תיגבור אנטיביוטי. כדאי לאפשר לגוף להפנות את כל המשאבים לטיפול במחלה ולהחלמה. בקיצור, תרגיע לבינתיים... וזאת מבעלת ניסיון רב בדלקות ריאות, בעלת ראש כרוב, שלא הפסיקה להתאמן ואושפזה
אגב, חשוב מאוד לסיים את כל האינטיביוטיקה שרשם הרופא! אחרת הנגיפים/חיידקים יפתחו עמידות.

למעלה