חוזר על החלום של הבוקר

חוזר על החלום של הבוקר

חלמתי שאני מסתובב עם חבר אמריקאי שלי (אח שלי כזה) בלונדון, ניו יורק, לא ברור היכן מחפשים מקום לשתות בירה, שותים, וכאשר הולכים לשירותים המקום הולך לאיבוד וככה גם אנחנו, עיי חורבות, רחובות חצי ריקיים ומנוכרים ואחר כך אני מוצא את עצמי במין מועדון כזה של זאב רוזנשטיין ואני פוגש אותו בכבודו ובעצמו אין עוד אף אחד באולם חוץ ממנו ומאנשיו ואני מסתכל עליו בחשדנות אבל אז מגלה צדדים אנושיים בו, הוא מראה לי תמונות של יקיריו אבל כל הזמן אני נקרע בין החשש (לחיי) והחשד בו לבין האמונה באדם כל השווישים שלו מסתובבים שם מסביבי מרחרחרים אותי כמו כלבי ציד שמחתי להתעורר אלישוע ? אשמח לשמוע, ואם לעוד מישהו יש משהו.... תפאדלו.... ערב טוב

מה שנקרא

"בא אל פרעה" בא אל הפרעה שבתוכך....שאני אבוא אל הרוזנשטיין שבתוכי...

גריני

New member
הנה אתה מתחיל לפתור בעצמך ../images/Emo8.gif

נראה לי שזה בדיוק - לפגוש את "הזאב" שבך... מצד אחד חושש ממנו, אבל מגלה פתאום אנושיות גם בו - ב"זאב הרע"... ייתכן שבמקום כלשהו, יש לך חשש מהסטריאוטיפ הגברי, קונוטציות של אלימות, גסות רוח, חוסר יושר וכו'. אבל החלום אומר שאתה מגלה שמתחת ל"קליפה המחוספסת" ישנו איש, ממש "אדם", בעל רגשות חמים למשפחה ואתה מוכן "להתיידד" עם החלק הזה שבתוכך. מה אתה אומר

דיאלוג עם הצד הגברי שבי....

מעניין... מעניין מאד כי אני באמת יודע ומרגיש שאני לא מאוזן לטובת הצד הנשי שלי, הכוונה היא שאני הרבה עם ילדי, ונהנה לבשל להם, לשחק איתם, פשוט להיות איתם. הצד הגברי שלי, השואף, הדורס והרומס הכובש פחות בא לידי ביטוי אז כנראה זה תחילת הדיאלוג עם הצד הגברי, ולראות את הטוב שבו גם... אולי... תודה תודה !!!
דניאל

דניאל גריני נתנה אחללה פירוש

אפשר להוסיף ולומר שמדובר גם בצד שאינך מודע לקיומו והוא המפחיד שבך. מי שיראה, יקרא, ישמע אותך יחשוב שאתה מלאך, ואכן כך הוא. אבל יש בך גם את המלאך השחור שיושב לך על הכתף הנגדית. אחד נקי וסחבאק ובשני אפל ומנוכר. עיי החורבות והניכור הוא המקום ששני המלאכים האלה נפגשים. השירותים הם המקום שבו נעשה המעבר מהמישור הלבן אל המישור השחור. הפואנטה בחלום היא "מי נגד מי". זה מתאים לרמדי מסויימת

גריני

New member
../images/Emo51.gif ואם ביונג עסקינן היום....

יונג כינה את "המלאך השחור" הזה - הצל. כמובן שבכל אחת ואחד מאיתנו ישנו מין "צל" שכזה, דמות כלשהו שאנחנו מאוד לא אוהבים, אפילו פוחדים ממנה/ממנו. בחלומות הדמות הזו תלבש הרבה פעמים צורה של מכשפה או דמות מכוערת אחרת. לצורך איזון נפשי וצמיחה אישית כדאי מאוד להכיר בקיומה של דמות הצל וגם ללמוד אותה היטב, משום שמתחת לחזות ה"מכוערת" שלה - יש לה גם "מתנות" עבורנו. כך, למשל, מתחת לחספוס הגברי, כל מה שקשור לטסטוסטרון
- יש תכונה מאוד חשובה לכולנו: אסרטיביות... כמובן שניתן למצוא עוד אין ספור דוגמאות כאלה. עוד חומר למחשבה ...

מממממ לא קל לקרא....שאלה

למה השירותים הם המקום בו נעשה המעבר מהמישור הלבן לשחור ? אגב... אני מכיר את שני המלאכים האלה בתוכי. תיארת את הצל בי בצורה מדויקת ! הצל שלי ואני.... ואללה בנסיעה האחרונה שלי לארה"ב במהלך הסדנא הופיע לו האפל והמנוכר, או יה יפה יפה כבדות מעיקה נחתה עלי שיט אז ההשתנה היא הניקוי ? אמרו לי שיש לי רגישות ופוטנציאל לאבנים בשתן... זה מסתדר לא רע עם האבחנה, לא ? אשמח לשמוע דניאל

מענין מה הרמדי שלקחת איתך לארה"ב

ההשתנה היא התוצאה של הדו שיח הרוחני והפיזיולוגי. שים לב דניאל - השתן הינו למעשה דם לשעבר. הוא זרם בכל הגוף והיה בכל אתר ובכל פינה. בשלב מסויים של הזירמה הוא מגיע אל הכליה שמחליטה מה לבן ומה שחור, מה חוזר חזרה אל הגוף ומה יוצא החוצה. לכן אומרים "מוסר כליות". לכליה יש מעין תכונה מוסרית לדעת מה טוב ומה רע ולבחור. הדם שזורם עכשיו בגופנו נושא תמצית מהדם הראשוני של יום היווצרנו. כל השתנה מכילה אינפורמציה של כל ההשתנות שהיו עד עצם היום הזה. למעשה ההשתנה לאורך השנים היא תהליך הדילול של הדם לאורך כל חייו. כפי שמדללים חומר והוא הופך לרמדי בעלת השפעה על מישורים עמוקים, כך האדם ככל שהוא משתין יותר כך הוא הולך ומזדכך. אבנים בכליות משמעותן להחליט בקושי, לא מתוך הסכמה. שמע בני מוסר אביך.

ואווווווווו

קשה קשה כמה שזה מדויק !!! הרמדי שלקחתי איתי היתה ---- איזופתיה..... שוב השתן.... ואני עדיין קצת לוקח ממנה ואני מאז שחזרתי בדיוק במקום של להגיד את מה שיש לי לומר ושמע בני מוסר אביך.... זה בדיוק מה שהיה לי אתמול עם אבא שלי ששלח אותי לאיזו משימה משפחתית שלא רציתי לעשות והנה עשיתי אותה בסוף בקושי לא מתוך הסכמה כמו שאתה כותב אני עכשיו בתקופה של כניסה פנימה מחד והוצאה החוצה מאידך ואלמנט האדמה שנכנס אל חיי כעת אלמנט שיש לי בעייה איתו (איך אפשר לרחף עם טונה אדמה בכיסים...) ממממממממממ מילים של טעם וחוכמה המון חוכמה תודה מעומק הלב שולח גם מסר אישי חיבוק דניאל

חבר'ה, לא שותפה פעילה בדיון

אבל הוא מרתק אלישוע ודניאל - אחלה שפה יש ביניכם כיף אמיתי להקשיב לכם

באהבה../images/Emo24.gif

כשחזרת, דניאל, אמרתי לך שהאנרגיה הגברית שלך חסרה לי..... היו דברים בגו...כך מתברר אחלה - תמשיך

למעלה