חוזר(ת), כן. בגדול? נראה

love_asp

New member
חוזר(ת), כן. בגדול? נראה

Ladies and Gentlemen, introducing the and improved Love_ASP שלום לכולכם, ברוכים הנמצאים. רציתי לדבר עכשיו קצת על פרוצדורה כזו שקוראת לי לפעמים לגבי דבר שאני נזכר בו. למה אני מתכוונת: יום אחד ראיתי כזו מכונית שיש עליה "ל" שמישהו לומד לנהוג. ואז אמרתי לעצמי "הי, רגע, המון זמן לא ראיתי כזו מכונית עם ל". בשלושה ימים הבאים יותר מ 30% של המכוניות שראיתי היו עם ל. יש לזה ההסבר הפשוט (המתחמק), וההסבר הפילוסופי (המטריקסאי): ההסבר הפשוט: אני כל הזמן רואה אותם. אני פשוט לא שם(ה) לב. כשאני פתאום שם לב לאחד במקרה, אני מתחיל לשים לב לכולם. ההסבר הפילוסופי: אכן, משהו נשגב ממנו עשה את זה בכוונה. למה? אולי כדי להראות שהוא קיים, אולי סתם משעמם לו והוא ככה "משתעשע" עם אנשים. תוכלו לקרוא לו מאטריקס, תוכלו לקרוא לו גורל. יש גם כאלה שיקראו לו אלוהים. (אוי, לא בסדר מצדי, אני צריכה לומר אלוקים)... אפרופו אלוקים, אני שמעתי איזה משהו ממש מגניב על זה: למה אנשים לא מאמינים באלוקים? כי הם מדמיינים אותו רחוק מהם ונשגב מהם מאד, ובגלל שמשהו רחוק ממך מפחיד אותך, אלוקים נראה להם מאיים ולכן הם מציירים אותו בתור מישהו מפחיד ומעניש, ולכן כבר לא רוצים להאמין בו. מה שהם צריכים לעשות מלכתחילה הוא להמאין שאלוקים נמצא קרוב אליהם, שאלוקים הוא בעצם המציאות שאנו חיים בה ... זו דרך נורא מעניינת להסתכל על הכל: אולי, אנחנו בתוך המאטריקס, לא בגלל כמה מכונות, אלא עצם זה שאנחנו חיים, זה המאטריקס. להתראות בהמשך :)

Master Boo

New member
אי אפשר להגיד דבר כזה...

"אלוקים הוא בעצם המציאות שאנו חיים בה"- אם אני לא טועה זה לא נכון לפי המקרא... כי המקרא טוען שאלוהים הוא מעל האדם- אז להגיד שבשביל להאמין באלוהים צריך פשוט להאמין שהוא יותר קרוב אלינו- זו הפחתה מהעוצמה של האלוהים... "עצם זה שאנחנו חיים, זה המאטריקס"-
! זאת דרך הסייפרים... פחות או יותר... לקבל את המאטריקס כעולם האמיתי, ולא כמשהו שצריך לחפש את המשמעות שלו. (לא שזה עוצר את כל מחפשי-משמעות-העולם מלחפש...) ואת/ה ממש מעצבנ/ת!!! כל כך קשה לכתוב הודעה כמין אחד??? תחליט/י !

IC4

New member
love_Asp !!! בהודעה משמחת ../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה, המקרא לא יכול לקבוע לך מה נכון ומה טעות אולי מישהו לקח א תהרעיון של אלוהים והפך אותו לאגדה אורבנית מאסיבית על מנת שיוכל לנצל את הרצון לרוחניות של אנשים ככלא שלהם לעצמם, ממנו הוא מפיק תועלת איני יודע דבר אבל אני נהנה לחשוב כמו מה שנרשם בהודעה הקודמת לשלך מאסטר בו יותר ממה שהמקרא אומר בנושא זה, אני לא חושב שזה הפחתת העוצמה של אלוהים כי זה שוב יוצא מנקודת הנחה שאלוהים רחוק מאיתנו; לעומת זאת אם אלוהים הוא איתנו / אנחנו / קרוב אלינו, אז העוצמה שלו היא גם העוצמה שלנו הנשאבת ממנו/המובעת דרכו, לכן אין זה מפחית אותה אלא רק תורם לה

RedStorm

New member
2 השורות האחרונות

באמת העלו לי חיוך כזה על הפרצוף... אבל אין לי מה להגיב! מה קורה לי?

למעלה