חוחוחווווווו
"בוב"

MS6

New member
למה? כמה?

על מה המאורע.. ספרי קצת.. ואגב זה נכון שלפני כמה ימים נכנסו חבר'ה של המחנות העולים לברנקו וויס לעשות גיוסים?

tamar brandy

New member
חג מעלות ../images/Emo163.gif"בוב"

זה טקס עליית שכבות מסורתי בנוע"ל... היה ב11.11 והיה מעולה! ובדיוק העלו ת'תמונות לאתר התנועתי
ונמ לא שמתי לב...... יש מחנות העולים בבית שמש?

MS6

New member
רעיון טוב...

גם לבני עקיבא יש משהו דומה.. אני יודע שמחנות העולים מנסים להיכנס כבר כמה שנים לבית שמש, אבל לא הולך להם.. ולפי מה שראיתי הם נכנסו לברנקו וויס.. לדעתי בכל אופן לא ילך להם. יהיה קשה מאוד לתנועה כזאת להצליח בבית שמש.. תנועה שלדעתי ממש יכולה להצליח פה אגב זה צופים דתיים.

החזון התגשם, אבל אנחנו לא היינו שם

לפני שנים רבות (בערך 5) נכנסה קומנרית של הנוע"ל לבית שמש, ובגיוסים מסיבים הצליחה להקים קבוצה קטנה בט'. עם השנים הקבוצה החליפה חברים רבים, אבל היו כמה חברים קבועים. אנחנו כבר חלמנו על חג מעלות שאנחנו היינו ביא', אבל אמרו לנו שלא מתאים, גם ביב' רצינו, אבל לא איפשרו. ודווקא עכשיו שחלק מהקבוצה בחרה לא לצאת לשנת שירות דרך הנוע"ל, החליטו לעשות חג מעלות, אבל מה, כנראה שמי שלא יצא לש"ש דרך הנוע"ל לא מספיק ראוי לקבל הזמנה לחג מעלות. אחי הקטן היה שם, אמר שהיה כמה פאשלות, אבל את האח הבוגר בחרו משום מה לא להזמין ... חבל, באמת חבל, אני ושירן, שגם הייתה בנוע"ל עד כיתה יב', ולא יצאה לשנת שירות לא הוזמנו, ואנחנו ממש התאכזבנו. תמר אם תוכלי להגיד לי אולי, מתי ימי הפעילות של הקן, אני אשמח לבוא לבקר. יש לך את האי סי קיו שלי, או שאת יכולה להגיב פה.

yaelila

New member
אני לא מאמינה שאתה עדיין עושה את זה

חלק מאיתנו היו מתים להיות שם אבל סגרו 21... אתה יודע למה?! כי הם יצאו לצבא מתוך שנת השירות של הנוער העובד... חבל שאתה תקוע כל כך רחוק בעבר ועדיין עסוק בהתמרמרות על מה שהיה לפני שנים... שבוע טוב.

MS6

New member
את בקרקל?

כמה מתאים.. הולכת בעקבות הבת דוד אה?

לך לפחות הודיעו.

זה שאת לא יכלת זה באסה ממש, אבל לנו בכלל לא הודיעו, לא נתנו לנו את האפשרות, לבוא ולהגיד כן אנחנו רוצים לבוא אבל לא יכולים, או כן אנחנו יכולים לבוא ונבוא ! וחבל כי היו שמה אנשים שחשובים גם לנו, לא רק למי שעשה ש"ש בנוע"ל. מי מתמרמר על מה שהיה לפני שנים ?! זה ממש מבאס, שאף אחד לא מזמין את בוגרי הקן לחג מעלות ?! זה עכשוי, זה לא היה לפני שנים !

yaelila

New member
.....:(

אביחי! אתה בחרת לפני כמה שנים לא להיות בקן.... אז אל תבוא ותתבכיין עכשיו שלא הזמינו אותך!

תרשי לי לתקן אותך.

אני בחרתי כולה לא לצאת לשנת שירות ... וזה היה שנה שעברה, את מדברת על זה כאילו זה היה לפני שנים ... ביולי 2005 אם זיכרוני אינו מטעני חתמתי ויתור, זה שלא יצאתי לשנת שירות בנוע"ל, לא אומר שלא איכפת לי מהקן, שהקמנו ביחד ! ! ! פשוט בחרתי לתרום לא בשנת שירות של הנוער העובד, אלא בשנת שירות אחרת !

tamar brandy

New member
איפה אתה חי!? ../images/Emo163.gif"בוב"

דבר ראשון- לא ממש התקשרנו אליהן אחת אחד ואמרנו מתי החג מעלות, אחים של אמיר ואילן ואחות של יעל בקן, סביר להניח שהנושא יעלה על השולחן בארוחת ערב לא נראה לך? וככה זה הגיע אל חברי החתוליה... דבר שני- כדאי שתדבר עם שירן לפני שאתה מחליט שהיא לא הוזמנה, אני שומרת איתה על קשר והצקתי לה המון שהיא תבוא ובסוף היא לא יכלה, אבל היא כן ידעה.. אז דבר בשם עצמך בפעם הבאה ותודיע לאח שלך שכן, היו כמה פאשלות, נהננו מהן וזה לא חדש שבחגי מעלות יש פאשלות, ואנחנו לא מושלמות, רק חניכות בקן בית שמש שניסו לעשות טוב לחניכות ולקן

yaelila

New member
אללה תמר!!

ככה אני אוהבת אותך! רואים שהיית חניכה שלי.. :) ד"ש לכל אנשי בית שמש ושבת שלום... ירוקה בעוד שבועיים...

למעלה