חוחוחו!

Shipsi

New member
חוחוחו!

חג פורים שמייח~!|סלינק| אני לא יודע אם פתחו שרשור כזה עדיין, אבל למען האמת, לא אכפת לי :p תמונות שלכם עם התחפושות מפורים!!!!!!!!!!!!!11111111111111 *פקאצה* קדימה, שימו תמונות. (הרי עבדכם הנאמן [והסקצי] - כי התמונה כבדה מדי) (עריכה: אני מכוער ;;;;;)

PakoLina

New member
שתוק יא סקצי D:../images/Emo118.gif

ואומ.. לא היה שומדבר מיוחד, חוץ מהאנימהקון שמפורט בשרשור חוויות X3 שעותאחרונותשלחופש נעימות ;;

Nittle Grasper

New member
LOLL סקצייי D:

אם תהיה לי תמונה שלי (בטח יש במצלמה של חברה או באיזשהו פלאפון XD; ) אני -אשקול- לשים... הייתי מנתחת (זה גרר המוווון תגובות XD כולל "יש לי צירים, תעזרי לי!!" מילד בכיתה ז' XD)... עם דם על כל הבגדים :]]]... שאגב הם של מנתחת אמיתית (יש לי פרוטקציות
ולא, לא ממד"א XD)... ודם גם בפה!! XDD (אח"כ גם דם אמיתי, נפצעתי ^^; )... ואח"כ מאפרת שהייתה בבצפר רצתה לעשות לי שיני ערפד ודם נוזל מהן אז הייתי עוד יותר פסיכופטית D: הייתה תחפושת סקסיץ ^.~ בקיצור... היה מגניב... :]

mikokikyo

New member
יאיDDDDDDD:

שלחי לי תמונות*~* ותחזרי כבר לפורום>; 333333333333333333333333333333>!!!!!!!!!!!11111111

NoAmItA ChAn

New member
כשאבי היקר יעביר את

התמונות שלי כהארוהי מהמצלמה למחשב אשים אותן @__@.

Ding Dong M

New member
../images/Emo210.gifחהחה,פורים../images/Emo11.gif

סתם באתי להסתכל. ההודעה הזאתי רק מוכיחה כמה שיבש פה

MomijiSan

New member
ניא*דיליי*../images/Emo215.gif

היה חרע של פורים אין תמונות והיו חבורה של סתומים שניסו לנגן את סקוטי דאזנט נו ויצא להם חרא וצחקנו עליהם D: אבל היה גלידע חינם ^-^

למעלה