חוחו מה אתם עושים היום?!

חוחו מה אתם עושים היום?!

ספרו אולי יש פה ילדים נורמלים שכן חוגגים היום כי לי אין מה לעשות
אוף

הולכת לישון...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תקעו לי שיעור מתמטיקה מחר על הבוקר אז אני צריכה לקום הכי מאוחר ב-8

שכטרית1

New member
nothing...

אני אראה כמה פרקים של טלנובלה בע"מ... אוכל סופגנייה אתקלח ואלך לישון.. מה יש כבר לעשות ללכת עם כל הערסים למועדונים?!

זה החופש הכי מוזר שהיה לי כל היום א

אני רק טוחנת סוכריות לא אכלתי מתחילת החופש סופגניה אחת

נאמ

היה אמור להיות הופעה של מוניקה אבל בסוף התבטל
ממש נורא אוףףף כלכך רציתי
ועכשיו אני אלך לחברה ונראה ;[

ואיי היה לי כלכך כיףףף../images/Emo110.gif

בהתחלה הייתי אמורה ללכת למסיבה ברעות, אבל לאמשנה בסוף הלכתי לחברה שלי בלפיד, עשינו מן מסיבת קורס כזאת..אבל לא כולם היוו לא נורא בכל זאת היה כ-כ-ה כיףףף. אתם מתיםםםם!! באנו כזה סתם התחרפנו ניגנו בגיטרה ושרנו שיריםם וב12 בדיוק כולם התחבקו עם כולם והיה מזה כיףף אח"כ כבר נהיה מאוחר וההורים שלה חזרו הביתה ועשינו רעש אז סתם יצאנו להסתובב בלפיד, ובא אחרינו כלב כזה גדול מפחיד.. והלכנו לפארק בלפיד וראינו עטלפים וגאדד ידיד שלי כלכך הפחיד אותייי..הוא אמר שעטלפים נמשכים לשיער מתולתל ואני כולי תלתלים ומזה פחדתי אז עשיתי גולגול
, ואז באמצע באו שני ילדים כאלה גדולים וחברה שלי הלכה לדבר איתם ואחד כזה אומר לה שהוא שיכור אז היא חזרה אלינו חח ואח"כ ראינו אותם מפוצצים גלגל
. חח לאמשנהה..קיצור באנו לחזור הביתה, והכלב המשיך ללכת אחרינו ורובנו פחדנו ממנו והוא רץ ממש מהר ופתאום הוא פגש באמסטף נורא מפחיד לבן עם עיניים אדומות והם התחילו להשתולל ורצו אחרינו וזה היה כלכך מפחידדד כל הדרך אני כזה "אל תרוצו תלכו לאט" ויווו אמאלהה.ה. אח"כ הגענו הביתה וחלק הלכו לישון ואנחנו נשארנו למעלה וסתם דיברנו וכל הזמן הם עלו להגיד לנו שאנחנו עושים רעשש=\ חח לאנורא בסוף הם נרדמו [ומסתבר שרק לשעה או משו] ואנחנו נשארנו ערים כל הלילה [או הבוקר, מה שבאלכם] ועשינו צחוקים והצטלמנו חחח והיה כלכך מצחיקק ובבוקר אחרי שכולם קמו אז הכנו אוכל ושתינו שוקו כלכך טעיםםם והלכנו הביתההה:]] אעע ושכחתי להוסיף איפושו באמצעע שעשינו כישרונות צעירים, וחברה שלי התחילה לשיר מחרוזת שירים מאיזה פסטיגל והיא עשתה את זה כלכך מצחיקקק!!! דיי כלכך נשפכתיייי והיו כלמני דברים מצחיקים באמצע שאנלא זוכרתת.. וזהוו קיצוררר היה כלכך כיף ומצחיקקקק וואלה טופ לפתוח ככה שנה חדשהה!!

שמחה שנהנית../images/Emo66.gif../images/Emo90.gif

אם אני הייתי במקומך הייתי מסתובבת לכלב ומתחילה ללטף אותו חחח אני חולת כלבים מכל סוג, מין, צבע כו' וכו'...
אגב, עטלפים באמת נמשכים לשיער למיטב ידיעתי
אבל לא בהכרח למתולתל

חח איזה מסתובבת לכלב../images/Emo110.gif

כולי מפחדת מכלביםםם ואמממ הוא אמר לי שהם נמשכים לשיער מתולתל כי הם יכולים להסתבך בו או משוו לאיודעתת אבל זה נורא הפחיד אותי;[

במיוחד ב3 לפנות בוקר../images/Emo110.gif

כשאת לא רואה כלום, ואומרים לך שהוא יכול להתקע לך בשיער..חח

חחחחחח מגניב../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שמחה שנהנת
את מזכירה לי את המגילות הבלתי קריאות של אופיר....

כי זה ארוך...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא אמרתי שזה רע סתם לא היה לי כוח
מה לעשות שאני עצלנית לפעמים
והמגילות של אופיר בלתי קריאות כי הוא גומר משפט ולא יורד שורה או שם נקודה אבל את עשית בסדר
זה רק אני עם השטויות שלי....

חחח../images/Emo110.gif

חחח כדי לך לקרוא זה מצחיק חחחחח ואם אני לא שמה נקודה אז אני שמה כמה

קראתי כבר אז...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

את לא מאמינה לי?
את יכולה לבחון אותי על כל מה שכתבת ואני אדע הכל

למעלה