hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
.
לפי דבריו כן. אבל איכשהו גם לפני האפליקציות של ערוץ 12 ו-13 הוא תמיד היה יכול איכשהו לצפות בטלוויזיה הישראלית בזמן אמת. לטענתו יש לו לוויין שמאפשר את זה.
חוחי שלנו הוא נהג טקסי מתוסכל מראשון לציון שמקושש נוסעים מנתב"ג (חאפר) ומפנטז שהוא מליונר ממיאמי
הלוואיחוחי שלנו הוא נהג טקסי מתוסכל מראשון לציון שמקושש נוסעים מנתב"ג (חאפר) ומפנטז שהוא מליונר ממיאמי
אל תדבר שטויותחוח האחד והיחיד, אל תגור במיאמי. מסוכן שם. תיקח את האישה והילדים ותעברו לגור במקום אחר.
זה מאוד חמוד שאתה חושב ככה, ואני בטוח שגם אתה וגם עוד הרבה מאוד אנשים אחרים חושבים הרבה מאוד דברים על הרבה מאוד נושאים. יש רק בעיה קטנה אחת.אל תדבר שטויות
כ"כ בטוח במיאמי שביבי שלח לשם את הבן שלו,
רק למקרה שלאיראנים יש כבר פצצת אטום.
אל תעצבן אותו כי בסוף הוא יהיה היחיד שמוכן לסדר לך עבודה.זה מאוד חמוד שאתה חושב ככה, ואני בטוח שגם אתה וגם עוד הרבה מאוד אנשים אחרים חושבים הרבה מאוד דברים על הרבה מאוד נושאים. יש רק בעיה קטנה אחת.
אני פאקינג מאור פאקינג חיים פאקינג פז, ואתה, ואנשים אחרים, אתם לא פאקינג מאור פאקינג חיים פאקינג פז. ומה העניין, ומה הנקודה, בלהיות פאקינג מאור פאקינג חיים פאקינג פז?
העניין הוא, והנקודה היא, שפאקינג מאור פאקינג חיים פאקינג פז הוא הגאון הגדול ביותר שנולד אי פעם על אדמת כדור הארץ, שזה דרך אגב, לא מילים שלי, אלא ציטוט אמיתי לחלוטין של מעריץ שרוף, רק מאתמול (והוא כמובן אינו טועה).
ומה שזה אומר, זה שבנוגע לסוגיה הזאת, כמו כל סוגיה כלשהי שבה אני ואדם אחר, או כמה אנשים אחרים, חלוקים, אני צודק והאדם האחר או הכמה אנשים אחרים (במקרה הזה אתה) טועה/טועים.
אני מנסה להציל את חיי האיש, חיי אשתו וחיי ילדיו, וזאת משימה מספיק קשה גם מבלי שתבוא לפה ותפריע, אז תסלח לי על הבוטות, אתה חייב להבין, מדובר בדיני נפשות, אבל למה שלא פשוט תעוף מפה?
עמך הסליחה,
הגאון הגדול ביותר שנולד אי פעם על אדמת כדור הארץ.
לא. מכיוון שאני הגאון אדיר המימדים מאור פז, שחוכמתו כה אדירה שהיא עולה אף על חוכמתו של לאונרדו דה וינצ'י, מן הסתם אוכל לעבוד בכל עבודה שרק בא לי. אני חושב כרגע בכיוון של ייעוץ, עם דגש על ייעוץ פוליטי. אבל בעיקרון, יהיו לי כמה עבודות.אל תעצבן אותו כי בסוף הוא יהיה היחיד שמוכן לסדר לך עבודה.
אני לא טיפש. אני הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה. תודה לך.בארץ אתה נמוך מהממוצע אבל באמריקה יש הרבה יותר טפשים.
ועכשיו אתה מנסה להרוג אותי. שוב פעם תודה לך.אז אולי ילך לך במיאמי
אתה מזכיר לי את המרקיז דה סאדלא. מכיוון שאני הגאון אדיר המימדים מאור פז, שחוכמתו כה אדירה שהיא עולה אף על חוכמתו של לאונרדו דה וינצ'י, מן הסתם אוכל לעבוד בכל עבודה שרק בא לי. אני חושב כרגע בכיוון של ייעוץ, עם דגש על ייעוץ פוליטי. אבל בעיקרון, יהיו לי כמה עבודות.
טיפש מהממוצע. אם אתה מעדיף לראות את הממוצע כגאון זה עניינךאני לא טיפש. אני הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה. תודה לך.
לא יהרוג אותך לעבוד למחייתךועכשיו אתה מנסה להרוג אותי. שוב פעם תודה לך.
למה אתה חושב שהוא יודע מי זה?אתה מזכיר לי את המרקיז דה סאד
הוא חי באשליות שאתה סולד לוטיפש מהממוצע. אם אתה מעדיף לראות את הממוצע כגאון זה עניינך
אבל שים לב שהמודל שלך זה התפסן
הטיפוס הכי בינוני שיש
הוא לא יכול, תכיל את המום שלו שלפחות בעולם הוירטואלי לא ירגיש מנודה.לא יהרוג אותך לעבוד למחייתך
ככל הנראה זה אפילו יועיל
יצאה לך טעות הקלדה משעשעת.הוא חי באשליות שאתה סולד לו
אולי כי אני מאור פז אז אני יודע ממש המון דברים? מה דעתך על זה?למה אתה חושב שהוא יודע מי זה?
אלו לא אשליות. זאת מציאות. מעריצים שונים מעריצים אותי בעקבות תכונות שונות שבי. כמו בימי בית-הספר לדוגמה, כשהבנות העריצו אותי בגלל הסקסיות והבנים העריצו אותי בגלל השכל.הוא חי באשליות שאתה סולד לו
אני רואה שפצעתי אותך פציעה קשה ואכזרית עם מה שאמרתי לך בשרשור המקביל, "על הבעיות שבפרשנות המקובלת לממצא של צ'רי-מאמר מדעי של מאור פז, גאון בפסיכולוגיה", אבל אין מה לעשות כפרה. ככה זה. שום דבר לא כואב כמו האמת מן הצד האחד, ושום דבר לא צריך להגיד אותו באותה המידה שבה צריך להגיד את האמת, מהצד השני. במקום לנצל את הטחתי את האמת הקשה והמכוערת בפרצופך ללא כל התחשבות שאינה במקומה ברגשותיך או עידון שלא לצורך, במקום לנצל זאת בשביל להבין מי אתה, מה אתה, מה קורה איתך ולמה זה המצב שלך, ולשאוף להשתפר ולהשתנות, כדי שתוכל להפסיק לקנא וכדי שתוכל אתה בעצמך להיות בן-אדם "שיש לו", אתה בוחר להיפגע ולקלל. עצוב, וחבל.הוא לא יכול, תכיל את המום שלו שלפחות בעולם הוירטואלי לא ירגיש מנודה.
אני חושב שאתה טמבל, לא גאוןהמעריצים שלי הם אנשים כמו ערני 31, Permafrost, ו-ai27, שטוענים שאני גאון
התבלבלת(הייתה אמורה להיות פה תמונה של ai27 אומר שאני הסטיב ג'ובס הבא אבל נראה שאני מתקשה למצוא אותה בין כל שאר תמונות המעריצים-מעריצים אותי בצורה קשה ונמרצת ).
הוא מקרה אבוד שהוא מקפיץ שרשור שמוציא אותו פיתהאני חושב שאתה טמבל, לא גאון
התבלבלת
אמרתי לך שאתה פסיכופת ושקרן כרוני
אבל מכיוון שאלו תכונות שמועילות למנכ"לים ומנהלי ארגוני פשע
הצעתי לך לזנוח את הכספים והפסיכולוגיה
לטובת עולם העסקים/פשע
אמרתי מזמן שהוא נרקיסיסט שזה סוג של פסיכופאת לייט.אמרתי לך שאתה פסיכופת ושקרן כרוני
חשבתי שאני מזכיר לך את צ'רלי בראון ואת ג'ו.אתה מזכיר לי את המרקיז דה סאד
אני הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה!טיפש מהממוצע.
אני לא ממוצע. אני אחד משני האנשים היחידים בהיסטוריה שחכמים יותר מלאונרדו דה וינצ'י (שידוע עליהם).אם אתה מעדיף לראות את הממוצע כגאון זה עניינך
הוא לא "המודל שלי". הוא דמות מוערכת על-ידי, שזה משהו אחר.אבל שים לב שהמודל שלך זה התפסן
התפסן בשדה השיפון הוא לא בינוניהטיפוס הכי בינוני שיש
אני לא צריך לעבוד למחייתי כי אני מלך ולכן דואגים לי לכל מחסורי.לא יהרוג אותך לעבוד למחייתך
ככל הנראה זה אפילו יועיל
למה אתה חושב שסיכויי ההישרדות במיאמי נמוכים?סיכויי ההישרדות בה נמוכים יותר מסיכויי ההישרדות באושוויץ, בויומינג, בהירושימה, בנגסאקי.
בעולם יש כל מיני אנשים, שמכל מיני סיבות, יודעים את העתיד בצורה טובה יחסית.למה אתה חושב שסיכויי ההישרדות במיאמי נמוכים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.