חוטים לסריגה

princessru

New member
חוטים לסריגה

שלום רב....אני סורגת די הרבה (סוודרים, עליוניות, חולצות וכו,) בקיצור כל המשפחה נהינית....הבעיה היא העלות המאוד גבוה של החוטים לפחות אצלנו באיזור. הייתי רוצה לקבל כמה עיצות היכן יש חוטים יותר זולים (מפעל, חנויות וכו') כמו כן מה המחיר הממוצע של החוטים במקומות אלו. בתודה מראש, דיאנה.

liat1953

New member
קניתי השבוע חוט כותנה

50 גר' 125 מ' עלה 9 ש"ח,איני יודעת אם זול או יקר... רעיון,אולי כל אחת תספר כמה משלמת עבור חוט זהה ונוכל לעשות השוואות. החוט המדובר נקנה בחיפה.

ידידתי שלום לך וברוכה הבאה אלינו

לצערי אין מפעלים חוטים בארץ בעבר היה היום כל החוטים מיובאים ורובם מטורקיה ואני לא חושבת שחבילה של 100 גרם עולב בן 10 ל 20 זה יקר שוב תלוי בסוג החוט יש חוטים יקרים. מאיפה את בארץ שנוכל לאזור לך בכתובות לחנויות

princessru

New member
תשובה

שלוי הסרגנית, שלום. אני גרה בקריית ביאליק (אפשרות להגיע לחיפה ועוד מקומות באיזור) אשמח מאוד לקבל שמות וכתובות של חנויות וטווח המחירים...תודה.

שבוע טוב יש לנו חיפיות שכדי שתפני א

אלהן הן מכירות כתובות כמו עליזוש. גלשי . סבתא אירית בטוח שיאמרו לך יותר טוב ממני אני ראשונית

יש לך בקרית מוצקין בגושן את חוט של

חן. אני לא יודעת מחירים כי מזמן לא הייתי שם. בקרית ים יש שתיים שאני מכירה אחת במרכז ניצן והשנייה ברחוב רובט סולד מאוד נחמדה. בעכו ברחוב העצמאות בנהריה לידה כיכר העיריה חנות שקוראים לה טיטלמאן בחיפה יש כמה חנויות אבל לא מכירה כי לא מגיעה לשם

לקרייתיות ישנה אפשרות,

שחוטים לסריגה ניתן לרכוש אצל פלומבאום ליד המזרקה בק.מוצקין.(לפני כשנתיים קניתי שם).בהצלחה.

haya53

New member
חוטי סריגה

סליחה אבל בחנות שאת מציינת אין חוטי סריגה אולי יש חוטי תפירה.

../images/Emo140.gif במוצקין ,ליד המזרקה ברח' גושן

חוט של חן- יש מבחר,לא ידע לי מחיר ,יש כל מיני סוגים. בחיפה בעיר ברח' יפו לא רחוק מסיטי מול "מרכז הצמר"(ליד איפה שהיה אגד הישן. אם יש לך עוד שאלות אני מק. חיים את מוזמנת לשלוח מסר.

haya53

New member
חנויות סריגה

אני מרשה לעצמי לענות לך אני מקרית מוצקין ומאמינה שאת מכירה את הקריה. אצלי בגושן ישנה חנות צמר שנקראת חוט של חן והיחס בה חם וכייף לקנות בה והמחירים סבירים ביותר לדוגמא 50 ג"ר כותנה עולה בין 9 ל-11 ש"ח וחוט אקריליק עולה בסביבות 10 ש"ח. סביר. כמו חן יש מבצעים בחנות ברבמ"ד אצל חיון אומנויות.

liat1953

New member
חיה,האם אצל חיון יש כבר חוטי כותנה

הייתי לפני כשבועיים ולא היה -אמרו שיביאו... אני קונה במרכז הצמר בחיפה.

haya53

New member
חוטי כותנה

מזמן לא הייתי אצל חיון בחנון כך שאין לי מושג אבל תתקשרי אליהם ותשאלי המספר טלפון שלהם הוא: 04-8744789

anet 5155

New member
צמר לסרינה

שלום לך. יש ברשותי מלאי של חוטי סריגה שברצוני למכור אותם. אני גרה בקרית חיים , פשוט הפסקתי לרוג ולכן אני רוצה למכור אותם. שמי אנט , צרי איתי קשר דרך הפורום. בתודה :אבט 5155

למעלה