חוטים על הגמד

Master Stav

New member
חוטים על הגמד

על לילה נוראי מבחינה אישית במחלקה להפרעות שינה בדנה תל אביב

schlomitsmile

Member
מנהל
אוי כמה שאני מבינה אותך...../images/Emo201.gif הבכור שלי הספיק להתאשפז פעמיים עד גיל 3, כל פעם לכמה ימים... פשושון בבי"ח זו חווייה מפרקת ... ה"חדשות הטובות" הן, שהקטנטנים מתאוששים מהר יותר מאיתנו ההורים ../images/Emo13.gif מותר לשאול מה היתה מטרת הבדיקה?

Master Stav

New member
אאדנואיד מגודל

חוות דעת של ש/ני רופאים שחייבים לנתח עכשיו ועחלטה שלי לללכת לד"ר רחימא מי שהציל את חיי לפני אי אלו שנים והוא החליט שלא מנתחים בגיל כזה לפני חוות דעת של מעבדת שינה .

akavishon

New member
שרק יגמר טוב ומהר (כבר פעם שניה

שאני מאחל לך את זה פה) כשאלון נולד, היתה לו צהבת והיו צריכים לקחת ממנו דגימת דם. את הדגימה לקחו מכף הרגל. האחות ניקבה נקב קטן בכף הרגל וניסתה להוציא משם קצת דם. הוא כל כך צרח ואנחנו היינו כל כך חסרי אונים. מאוחר יותר, בהיותו בן מספר שבועות, היה לו חום גבוה (שבסופו של דבר היה כתוצאה של מדחום דיגיטלי לא מדיוק) ורק בגלל התעקשות של אשתי לא עשו לו ניקור בעמוד השדרה (כדי לשלול דלקת קרום המח). אני כל כך מזדהה עם חוסר האונים שלך.

Master Stav

New member
תודה ....

וכן ..זו הפעם השנייה שאני כותב על חוסר אונים .... שנובע מתוך היותי אב לילדים, פתאום הבעיות שעשיתי להורי ניראות מה זה מצחיקות .... ואני כול כך מבין אותם ... תודה

hirshfe

New member
אם קשה לי לראות אותו מקבל זריקה

אני לא יודע איך הייתי מרגיש במצב דומה לשלך

Master Stav

New member
למען האמת ...

היתי איתו לא מזמן אצל האחות בדיקות דם .. הילד ישב מוקסם ..לא קפץ אפילו ...הסתכל על הדם הסתכל עלי כולם היו שם בהלם ....גם אני

akavishon

New member
אצל הגדולה, בגיל שנה, או שנתיים (כבר לא זוכר)

לאחר קבלת אחד החיסונים בטיפת חלב, היא התחילה לצחוק כאשר דקרו אותה. כולנו היינו בהלם. (אבל זה היה אירוע חד פעמי)

ronnm

New member
אף פעם לא תיארתי לעצמי כמה קשה זה יהיה

כשהילדון שלי סובל, כואב לי ברמות שלא חלמתי שיכול לכאוב.

Master Stav

New member
באחת הפעמים

בבית החולים דווקא עם הגדול יותר ....סער מצאתי את עצמי ממש מבקש ממנו להעביר אלי את כול מה שכואב לו מיטה לידי ישב עוד אב עם בנו ....הוא הסתכל עלי ואמר ... גם אתה רוצה לקחת את כול הכאבים שלו ? להעביר אותם אליך .....

ronnm

New member
מענייו שסיפרת את זה

לפני כמה שנים אשתי אושפזה, לא משהו רציני במהלך האשפוז לקחו אותה לאיזה טיפול חודרני, אמא שלה ליוותה אותנו לטיפול אשתי התחילה קצת לדמוע בדרך, ואז אמא שלה אמרה שהיא הייתה רוצה להיות במקומה, ולעבור את במקומה, רק לא לראות אותה סובלת באותו זמן חשבתי שזה קלישאתי לגמרי היום אני מבין את ההרגשה הזאת ממש טוב

הרגשתי את זה היטב כשזאטוט אושפז

לפני שנתיים. הייתי נותנת הכל כדי לשכב במקומו במיטת הברזל המסורגת ושיחדירו לי את כל המחטים לורידים.

למעלה