חוטים שקופים מגרביונים, זה אפשרי?

חוטים שקופים מגרביונים, זה אפשרי?

שלום, מאחר ואין באיזור שלי שום חנות קסמים, ואני לא מתכוון להזמין כרגע דברים דרך האינטרנט, אז אני מחפש דרך מקורית כלשהי ליצור חוטים שקופים עבור קסמי טלקינזיס, להזזת חפצים קלים כמו קלף לדוגמה. אני חושב שקראתי פעם שניתן ליפרום חוט שקוף מגרביונים דקים של נשים, האם זה באמת אפשרי מישהו פעם ניסה את זה? האם חוט כזה יהיה מספיק שקוף כדי שלא יבחינו בו? האם צריך סוג ספציפי של גרביונים כדי שהתוצאה תהיה טובה? אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא לנסות למשוך חוטים מדבק מגע, נראה לכם שזה אפשרי מבחינה טכנית? קשה לי להאמין שאוכל לימשוך בשיטה הזו חוטים באורך של יותר מכמה ס"מ וגם אם כן הם בטח ידבקו מיד למשטח הראשון שהם יתקלו בו ויהיה מאד קשה לעבוד איתם..... אשמח לקבל המלצות ועיצות בנושא, תודה מראש!

עוד שאלה לגבי שעווה/ווקס

האם ניתן להשיג בהום סנטר, באופיס דיפו, בחנות לחומרי בניין, או בחנות אחרת, גוש של שעווה או ווקס כמו שקונים בחנות קסמים? (הבנתי שזה אמור להיות גוש שקוף שדומה קצת לפלסטלינה) אם כן איפה בדיוק, ומה עלי לבקש?

מה הסיכוי לקבל היום תשובה?

אני פשוט רוצה לקנות מחר את החומרים, אשמח אם מישהו יענה....

homerJsimpson

New member
ניתן ליצור חוטים שקופים

מתוך גרביונים, בדים, חולצות וכו', אבל בשביל זה צריך עצבי ברזל. עדיף לקנות מחנות קוסמים חוט בלתי נראה או לופים.

amiralk

New member
לגבי הכל בערך שווה כניסה

אז אתה רוצה חוטים טובים לא מגרביון אלה חוט דנטלי של שניי מפררים אותו ופותחים אותו כמו חוט מיקצועי הבעייה שהוא לבן אך אפשר לצבוע בשחור בטוש אתה מקבל חוזר של חוט מטורףףףףףףףף לגבי ווקס אני משתמש בבלו טוק כמו מסטיק כחול שבדרך כלל מורים משתמשים בו יש בכל ספריה או אופיס דיפו אזזז בהצלחה

למעלה