חוט ברזל

  • פותח הנושא LAYL
  • פורסם בתאריך

LAYL

New member
חוט ברזל

לחיבור אלמנטים כמו בלון על "חוט" או כוכב, לב וכו' האם חייב להיות חוט מלופף כמו שהציעו כאן או יכול להיות חוט ברזל דקיק רגיל? כלומר אין סכנה של יצירת חלודה במגע של הברזל עם העוגה/בצק סוכר? הרי גם בחוט מלופף יש מגע של הברזל עם הבצק סוכר.... (פשוט לא מצאתי חוט מלופף וקניתי רגיל בחנות למלאכת יד אבל קצת חוששת...ואולי בכלל אם מדובר במקסימום יממה - בה החוט יהיה נעוץ בבצק סוכר ואז אין כל בעיה?)
 

net the jet

New member
את צודקת בענין שגם בחוט המלופף יש

איזה נגיעה שהיא "חשופה ) בעיקר כשאנחנו גוזרות אותו לגודל הרצוי-אז הקצה אכן לא מלופף. לא יכולה להגיד לך מבחינה "בריאותית"...לא נראה לי שיש סכנה של היווצרות חלודה תוך יממה. איפה חיפשת דרך אגב ? יש בהמון חנוית... ודרך אגב, יש גם את הנייר עצמו לליפוף שהוא ירוק כזה וכשמותחים אותו הוא דביק, ואז מסובבים על הברזל. ( גם בחנויות יצירה )
 
למעלה