חוט ברזל
לחיבור אלמנטים כמו בלון על "חוט" או כוכב, לב וכו' האם חייב להיות חוט מלופף כמו שהציעו כאן או יכול להיות חוט ברזל דקיק רגיל? כלומר אין סכנה של יצירת חלודה במגע של הברזל עם העוגה/בצק סוכר? הרי גם בחוט מלופף יש מגע של הברזל עם הבצק סוכר.... (פשוט לא מצאתי חוט מלופף וקניתי רגיל בחנות למלאכת יד אבל קצת חוששת...ואולי בכלל אם מדובר במקסימום יממה - בה החוט יהיה נעוץ בבצק סוכר ואז אין כל בעיה?)
לחיבור אלמנטים כמו בלון על "חוט" או כוכב, לב וכו' האם חייב להיות חוט מלופף כמו שהציעו כאן או יכול להיות חוט ברזל דקיק רגיל? כלומר אין סכנה של יצירת חלודה במגע של הברזל עם העוגה/בצק סוכר? הרי גם בחוט מלופף יש מגע של הברזל עם הבצק סוכר.... (פשוט לא מצאתי חוט מלופף וקניתי רגיל בחנות למלאכת יד אבל קצת חוששת...ואולי בכלל אם מדובר במקסימום יממה - בה החוט יהיה נעוץ בבצק סוכר ואז אין כל בעיה?)