הארכת חוט חשמל למנורת לד צמודת תקרה עגולה החוט קצר . איזה חוט אני יכול להשתמש תודה
E eliko59 Member 2/4/22 #1 הארכת חוט חשמל למנורת לד צמודת תקרה עגולה החוט קצר . איזה חוט אני יכול להשתמש תודה
ר רשר Well-known member מנהל 2/4/22 #2 נכתב ע"י eliko59: הארכת חוט חשמל למנורת לד צמודת תקרה עגולה החוט קצר . איזה חוט אני יכול להשתמש תודה לחץ כדי להרחיב... אותו החוט הקצר (2×0.5ממ"ר), לרוב המנורות מיועדות להתקנה צמוד לקופסת חיבורים שקועה בתקרה, לכן מסופקות רק עם חוט קצר,
נכתב ע"י eliko59: הארכת חוט חשמל למנורת לד צמודת תקרה עגולה החוט קצר . איזה חוט אני יכול להשתמש תודה לחץ כדי להרחיב... אותו החוט הקצר (2×0.5ממ"ר), לרוב המנורות מיועדות להתקנה צמוד לקופסת חיבורים שקועה בתקרה, לכן מסופקות רק עם חוט קצר,
ר רשר Well-known member מנהל 3/4/22 #4 נכתב ע"י eliko59: לידע .מה אומרים המספרים האלה תודה לחץ כדי להרחיב... זה חתך הכבל/חוטים הדרוש להפעלת לד עד הספק של 200w, שלך כנראה 20w, 2 = שני חוטים, 0.5 = חתך כל חוט,
נכתב ע"י eliko59: לידע .מה אומרים המספרים האלה תודה לחץ כדי להרחיב... זה חתך הכבל/חוטים הדרוש להפעלת לד עד הספק של 200w, שלך כנראה 20w, 2 = שני חוטים, 0.5 = חתך כל חוט,