חוט שדרה מעוגן

חוט שדרה מעוגן

אז אחרי שהתרגלנו לרעיון שיש לנו קלאב פוט (הקטנטונת מחרתיים בת 4 שבועות), עשינו היום אולטרה סאונד עמוד שדרה ויש חשד לחוט שדרה מעוגן

מישהי מכירה את התופעה ? האם יש קשר בין זה לקלאב פוט ? לאילו עוד מכשולים עלי לצפות ? נקרע לי הלב על הקטנטונת, למה כל זה מגיע לה ?!?

בנוסף שמתי לב שכל כמה דקות (כשהיא ערה) רועדת לה הרגל הבריאה (הלא מגובסת), האם זה נורמלי ?
אני ממש מפחדת

תודה למשיבות, אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי כל האינפורמציה ששאבתי מהפורום המדהים הזה ! אימא טריה ומבוהלת

MiMamiMexicana

New member
לא מכירה מה זה אומר

למה עשיתם א.ס. עמוד שידרה?
בכל מקרה, לא נירא ליש יש כל קשר לקלאב פוט (אלה אם כן חלילה קיימת מחלה גנטית) כיוון שקלאב פוט, במיוחד חד צדדי הוא עיוות גנטי של הרגל בלבד, לפעמים קלאב פוט דו צדדי חמור מגיע יחד עם ספינה ביפידה ועוד כל מיני דברים, אבל אלו דברים שמאובחנים עוד בבטן.
בכל מקרה, לגבי הרעידות, זה נורמלי וקיים אצל רוב התינוקות (ואפילו אצל האישלי ;) )
המון בריאות, לגבי הקלאב פוט אין ממש מכשולים, באמת, זה עובר כלכך מהר שאפילו לא מרגישים, אנחנו סיימנו גבסים ומחכים שהנעליים יגיעו מחו"ל הקטני בן חודשיים ויומיים.
מה אמרו לכם בא.ס. על ההבחנה? מתי יש לכם תור לרופא?

נראה לי שבאיכילוב שולחים את כולם לבדיקה הזו

ד״ר חמו אמר שקודם כל צריך לעשות אולטרסאונד חוזר באיכילוב (קבעו לנו ליום ראשון) ורק אח״כ נדבר. בינתיים נשאר לנו רק להתפלל

למעלה