חוט שנגמר באמצע

אדרעיא

New member
חוט שנגמר באמצע

אם חוט (דייגים או סיליקון) ניגמר לי באמצע העבודה, מה עושים? האם מספיק לקשור חוט חדש לזה הישן, או שיש דרך אחרת?

wildspirit

New member
את יכולה לקשור אם כי לא הכי נוח

או שכשאת רואה שהחוט שלך לא יספיק את משחילה באותו מקום חוט נוסף ואז את עובדת במקביל על אותה טכניקה שבחרת עם כל החוטים יחד ואז החוט הקצר בסופו של דבר יסתיים והחוט החדש ימשיך את הפעולה שהתחלת מקווה שהייתי מובנת

היית מובנת אבל שכחת משהו

היא רצתה לדעת איך מחברים בין שני החוטים ברגע שאחד נגמר באמצע ועל זה לא ממש ענית לה.... אפשר עם החרוזים הנמעכים שאין לי מושג מה שמם

wildspirit

New member
זה מה שעניתי

החיבור יכול להיות או בקשירה או שלא מחברים אותם אלא ממשיכים אותם יחד עובדים עליהם במקביל תחשוב לרגע שאם תשים חרוז מעיכה באמצע העבודה איך זה יראה? לכן האופציה היא או לקשור אותם כמו שציינתי או לעבוד עם החט הישן והחוט החדש במקביל ואז כשהחוט הישן נגמר ממשיכים עם החדש מקווה שעכשיו הייתי מובנת יותר

אבל...

מה זאת אומרת להוסיף אבל לא לחבר??? הרי ברגע שהיא תתפוס את השרשרת הכל יפול כי אין מה שמחבר בין החוטים וכמובן שהשאלה איפה נגמר לה החוט לפעמים החרוז מעיכה לא כל כך נורא

wildspirit

New member
מה שמחבר את החוטים הוא

שהם ממשיכים מאמצע התכשיט - והם מצטלבים בחרוזים השונים וזה מה שבעצם מחזיק את החוטים השרשרת לא תתפרק כשניפגש אני אראה לך בדיוק למה הכוונה.

כשניפגש??? מי דיבר על פגישה?

ששש את רוצה שחרוזיתי תתעצבן עליך שאת גונבת לה אותי?

wildspirit

New member
אל תדאג עשיתי יד אחת עם חרוזית

יש דברים שאתה לא יודע עליי ועל חרוזית
טוב אז אני מבינה שאתה לא מגיע למפגש שלנו אז כנראה שלא ניפגש בכל זאת

חחחחחחח אולי בא

תשמעי ימי חמישי אני עובד יש לנו עליית מבצע פעם בשבועיים וזה נופל בדיוק על התאריך הזה בכל מקרה אני יעשה מאמץ לבוא אולי נביא הפתעות לכולם

למעלה